Прегледи: 5003 - Коментари: 4
САЩ срещу България

САЩ срещу България

САЩ срещу България

или

България под робството на САЩ

В 13 и 1/3 вековната история на България почти не сме се засекли със САЩ.

Без тях сме се оправили с гърци и турци, с татари и кръстоносци. Няма нито едно добро дело, сторено от североамериканската държава на народа ни.

Напротив. През І-та Световна война, когато се борим за национално обединение и освобождението на българските земи, САЩ ни пречат. През ІІ-та Световна война, когато се борим за национално освобождение и освобождението на българските земи, САЩ ни бомбардират. И между другото избиват около 1167 невинни цивилни софиянци - предимно жени и деца - през януари 1943 г. Както постъпваха във Виетнам, Ирак, Япония... През ІІІ-та Световна война, когато ние им дадохме небето си, те успяха да съборят една къща в Горна Баня. Според някои - случайно, според познатата американска практика - за назидание, за да сплашат немирните народи. И впоследствие - да ги грабят.

Откакто страната ни е под робството на американското НАТО, всяка година американски компании грабят около $ 1,5-2 млрд от уж свободна и "суверенна" България. С български въглища, стационарни и мобилни телефони на български граждани, български каолин, кварцов пясък за стъкло и стъклени изделия, банки, стоки /предимно от ІІ-ро и ІІІ-то изхвърлено качество/, които продават в нашите магазини, с обучени и изучени български специалисти, ученици и студенти, с безплатно предоставени за САЩ военни бази и летища. + кръвнината от българските войници в Ирак, Афганистан и Босна, където 10 наши братя положиха костите си за забогатяването на САЩ.

А от безплатния или неморално евтиния откраднат нефт от Ирак или кокаин от Афганистан щатско-ционистката олигархия печели годишно по $ 630-660 млрд годишно. А България не е получила и галон безплатен или евтин нефт от Ирак. Даже и им подарихме дълг от над $ 1,5 млрд! За което ни принудиха "демократичните" щатски посланици и дипломати.

"Богата" България спонсорира ежегодно поне с 3 млрд лв "бедните" САЩ.

Американски компании вече крадат и въздуха, вятъра и слънцето българско. Принудиха Министерството на икономиката и енергетиката да продаде ветровита българска земя, където ще "инвестират" $ 270 млн. Което на практика означава, че на всеки долар "инвестиции", ще спечелят /чети: ограбят/ по 2! От нас, от българския народ. Вече са подписали продажба на слънчеви фотооптични панели. Ето - крадат чрез българското слънце, въздух и вятър пари от България. Подло и типично по американски.

Нещо, което цяла Латинска Америка проумя и изгони янките. Сегашният бразилски президент Луна, отдавна обяви, че САЩ грабят неговата държава и света с т.нар "инвестиции" и заеми. Абсолютно непотребни, не само на изключително богатите на суровини Бразилия, Венецуела, Боливия, Еквадор, Аржентина, Мексико, Парагвай, но и на небедната България.

По същия начин вече се отнасят към подновения американски неоколониализъм не само Китай и Индия, а даже и Турция, Япония и Република Корея. Икономическите конфликти от последните години и месеци на изброените държави се подминават от нашите блюдолизки медии. Да не забравяме генетическия произход на шефа на "българската" БТА.

Особено неприятно е поведението на САЩ при сегашната криминална американска акция срещу руската газ. Да открия скобата, че ние нямаме нищо против американския народ. Обикновените американци умират не само в Ирак или Афганистан за милиардите на богаташите им. Както беше и във Виетнам, Сомалия, Камбоджа, Корея и пр.

Не Украйна спря газта за България. Както и за православните Гърция, Сърбия, Македония, Румъния, Молдова, Босна и Херцеговина... Веднага след подписване на тайно споразумение между САЩ и Украйна, нашите братя славяни украинците затвориха кранчетата. Макар че от липсата на синьо гориво страда и техният народ - ционистко-фашистко-проамериканското украинско правителство не пропуска транзитен газ за Балканите и Словакия. В която също има солидно православно присъствие.

Това, че Украйна е криминалният виновник в спора с Русия - е ясно като бял ден. Газопровод за Европа преминава и през Белорусия. Но белорусите не искат "транзитен" газ, а дори пропускат увеличено количество газ за Германия, Полша, Австрия, Италия, Франция, изобщо за Западна Европа. При същия руски газ, със същото налягане - на украинския вход на газопреносната мрежа - Украйна не пропуска газта. Това не е "палаво" поведение на тийнейджърско правителство, а изпълнена заповед на САЩ от марионетното украинско ръководство. Белорусия не пречи, а Украйна пречи.

Както е казал Христос: "По плодовете ще ги познаете!"

Рано или късно страдалческият български народ ще осъзнае грабителската политика на американското правителство срещу България. И гневът му за американските лъжи, кражби, подлости и гаври ще се стовари върху чичо Сам. Галеното "Сам" идва от еврейското име Самуел. Да не забравяме кое племе разпъна Спасителя.

И да не забравяме, че братска славянска Русия ни освободи от турското робство. А ние ще бъдем новите български опълченци.

Срещу отвратителното американско робство.

2009 г
Потребител:


Коментар:

1. Потребител: Марчо Марчев     Дата: 2009-01-17 02:02:12    
А кой продаде българските заводи на САЩ?

2. Потребител: Мурчо Мурчев     Дата: 2009-01-17 13:05:34    
"В 13 и 1/3 вековната история на България почти не сме се засекли със САЩ."
Балгарската независима православна църква е креация на протестантски мисионери - Людмила Живкова. И затова Гръцката патриаршия я третира кото схизма.

3. Потребител: Питам     Дата: 2009-02-03 23:19:33    
Евреите разпънаха Христа! Но и Христос е бил евреин.

4. Потребител: РОДОЛЮБЕЦЪТ     Дата: 2009-03-03 00:24:10    
Браво г-н Кунев за статията ви относно
кърлежовата политика на САЩ спрямо наши-
ят страдален народ.Време е вече вашият
вестник да се продава както всички други
издания,за да послужи за ограмотяването
на останалите слепи роби.
Разяснявайте постъянно колко грешно е народат да слуша пропагандата на управля
ващите"да на ходят да гласуват".Те тряб-
ва,отново,и отново да знаят че при негласуване,техният глас бива запълнен
от турски.Стани,Стани юнак Балкански,
срещу Евреи ционисти,Турци и Американци.