Прегледи: 8626 - Коментари: 47
Защо рускините раждат, а българките – не?

Защо рускините раждат, а българките – не?

Да се иска от българката нещо ДНЕС е все едно да поискаш от пустинята да отгледа гора.

Българките, благодарение на американската пропаганда - най-вече от БТВ и Нова, започнаха да си въобразяват, че са от някаква висша материя, че са някакви избрани и свръх важни същества. Същества, които като имат "специални" гърди, таз и пр И са предназначени да бъдат обслужвани, обгрижвани, да им се купува, подарява всичко /почти/, което си пожелаят. Не те да дават и създават, дори мнозина смятат, че за нищо на света няма да работят.

Съвременната българка е всъщност диво, вулгарно словом и делом, невъзпитано, високомерно издание на холивудско-юдейския модел на все по-напълняващата и погрозняваща американка. Да уточня – не всяка българка, но поне 4/5 от младото и над 66 % от средното поколение, но тук пишем за по-общия случай, не за някакъв идеализиран по петкославейковски модел.

Младата българка флиртува по скайпа с някой /полу/скапан американец, германец или смотан, не можещ да си намери булчица западняк, като в това общуване на развалено-подмазващ се английски му обещава добро ложе и принципна вярност. Това явно предателство и цялостно нагъзване те наричат "свобода на личния избор". Друг е въпросът, че повечето, да не кажа 90 % от продалите си женското българки, установяват с нетърпима горчивина, че западняците са тъпи, високомерни, лицемерни, изцяло комерсиални, изцяло потребителски настроени. Мога да цитирам почти всяка моя позната, омъжила се за западняк, че мечтае най-много след 2-3 години да се разведе с иначе желания си съпруг. То не че "нашите" западни съпрузи са богати, дори повечето са под средна ръка, но тук става въпрос за душевна нетърпимост и пълно разминаване в чувства, а често и във физика – като външност и чувственост. Става въпрос и за студенина в отношения от всякакъв вид. Като цялостен резултат - 2-3 поколения на продалите се българки ще бъдат на /най-/ниско социално равнище в новата си страна.

Българките, които останаха в Българско, пък повечето са с мисълта, че да родят е някакъв кой-знае какъв огромен жест към мъжа си и към родното общество. Те се разхождат почтително с детските колички и имат претенции към всеки и всичко, особено към държавата. Която са всички, но не те самите. Наистина, много трудно е да се отгледат днес в Българско деца, но 90 % за това ВИНАТА е на Запада. Той граби ежегодно над 10 млрд Евро чрез банки, корпорации, енергодружества, вериги магазини и пр, но /без да сваляме вината от управляващите през последните 26 г/ нашенките стоварват всичко върху гърба на мъжете си. Не че българинът е цвете, че прави всеотдайно всичко за деца и съпруга, но той понесе основното напрежение и ужас на прехода:

Докато средната продължителност на живота за жените се увеличи с 2 и нещо години, за българина намаля с 6 месеца.

Можем да продължим и със статистика, но от всички /почти/ мои познати – женени или не – чувам точно такива факти за жените им. Което означава, че западната пропаганда `ала Дълес е унищожило святото съзнание за чисто и отдайно майчинство в душата на българката. За нея "Матерните" се превърна в мраз, в досада, в някаква глупава отживелица. Статистиката казва, че етническата българка ражда средно по 0,9 деца! Тоест, българката убива поне по едно дете в живота си, щом не ражда, както е по Божията повеля поне 2, а е редно 3 и повече.

На фона на нашите новонаперени манекенки рускините рязко повишиха ражданията си след идването на Путин във властта. Във Варна съм виждал десетки млади, дори под 30-годишни рускини, които се разхождат по улиците или в Морската или обядват в ресторанта, или се разполагат на плажа с 3 малки русначета, а веднъж видях и с 5 /пет/. Статистиката показва, че съвременната рускиня ражда вече по 2,3 деца – пълна гаранция за демографския възход на Русия, заради и икономическия, и политическия, освен всичко.

Но при новите, нетоталитарни, но не и либерално-капризни рускини става въпрос за ОСЪЗНАВАНЕ на майчинството, на жената като създателка на живота. Да роди – за една жена означава да живее честно, според цялото съдържание на тялото и душата. Рускинята разбира, че няма право да живее, ако не роди – както на нея й е даден от нейната майка живота. Да добавим и почти пълната грижа на Държавата Русия за рожбите й – не само материална. Защото Русия на Путин забрани пропагандата на педерастия и лезбийство сред непълнолетните, присъдата за нарушителите не е затвор, но доста солидни глоби.

Рускинята вече живее със стандарт - ако не по-висок, в никакъв случай не по-нисък от българката, заема като % повече ръководни постове в обществото и фирмите от българката, но си остава майка. МАЙКА.

Да си дадем сметка, че за всичко това падение на жената и майчинството в Българско е виновна западната демокрация – тя е доказаната истинска убийца на живота ни и държавата ни.

Димитър КУНЕВ
Потребител:


Коментар:

1. Потребител: някой     Дата: 2016-03-28 09:08:11    
Много сте се объркал, драги.
Причината за тази безрадостна тенденция на нераждане на деца не е в клетите жени.
Те самите са най-големите потърпевщи от това
Но злобата и омразата към нежния пол, очевидно ви заслепява да видите истината.

2. Потребител: Slavibyziq@abv.bg     Дата: 2016-03-28 10:11:00    
ВЕЛИКА СТАТИЯ.САЩ и западът са сатаната.Рушът и грабият.Живиях на запад.Безброи българки убиха западниясите-никои не знае и не пише за това.Вик на модата е да ги слагат във пералните.Имам дъщерия.Аз и купувам всичко.Маичинство и детски си ги изпушва и изпива лаиката+давах и и пари.Но реши че това и е малко и дала тела на сестраси.И ми казва че ще спи с мен.Ако и плащам и на сеанс.Преставете си докъде е п.опаднала Българката.Да иска да проституира със бащата на дъще ия си.Аз не пия и не пуша.Вероиятно има свестна Българка.Предлагам брак на такава.Гнус мее от балгарките.Сиял свият таино и явно им се подиграват.Циганките са1000 пъти по читави.Поне деса щияха да ли родият.Освен па.саливи п-и, интригантки, скапапи от марзел кучки.Читава несам срещал.Багарите неса по читави.Жени вав панталони.Пият и пушат и за умрелите-гнусотия.

3. Потребител: Нели     Дата: 2016-03-28 11:12:00    
Г-н Кунев, за някои неща сте прав, но за някои сте много далеч от истината! От статията разбрах, че искате да стимулорате раждаемостта на българчета, но драги с тези думи няма как да стане. Аз съм млада майка и имам едно прекрасно момченце, надявам се някой ден да има братче или сестриче, защо не и двете. Дълбоко ме убиди частта за майките с количките. НЯМАТЕ ПРАВО ДА ГИ СЪДИТЕ !! ННа мен също ми е минавало през ума "как наперено и високомерно минават тея жени?". Аз самата може да съм изглеждала така от страни, но само аз знам колко трудно ми беше на тялото да се възстанови след раждането, колко безсънни нощи съм прекарвала до креватчето, колко пъти не съм се хранела, защото за мен не е одтавало време от домакински задължения! Колко пъти съм се разхождала "почтително" с количката и съм имала " претенции " към околните? Когато си преуморен и нямаш сила да се бориш нито с лошите условия за живот, нито с идиотите, които ти пречат, драги ми МИТКО, изглеждаш точно така. Но аз не съжалявам за нищо, родила съм веднъж, ще родя колкото пъти още преценя. Не заради американците, не заради руснаците, а заради самата мен! Да, американците са болен народ, но проблемът си е само техен, на хората, които ги следват също. За това г-н Кунев не слагайте хората под общи знаменатели, най-вече жените! Вас ви е раждала жена , не мъж, до колкото съм запозната ;) Дори ако изтриете статията ще е най-добре! Тя не служи за нищо друго освен да оскърби и нагруби, изпълнена с омраза към запада, намешваща нашите жени!

4. Потребител: Грешката на Нели     Дата: 2016-03-28 12:47:52    
Е, значи Ви е било трудно? Ами давайте само да Ви е лесно! Статията е абсолютно точна, защото българските жени са тъпи и глезани. Никой не ги мрази, те просто не заслужават да са обичани!

5. Потребител: Никоя     Дата: 2016-03-28 13:15:52    
"Някой", не лъжи, ти си никоя! Статията е написана точно от любов към жените. Голяма мъдрост има в горните редове. Тази статия ще остане в историята, не е като някой блудкав сериал, а е самата истина! Браво, авторе, за смелостта и точността!

6. Потребител: Цитат от Блиц     Дата: 2016-03-28 13:25:21    
Навън Европа ще трябва да влезе в кварталите, умовете и сърцата на своите мюсюлмански имигранти и да се бори там за своите убеждения, както физически, така и чрез установяване на враговете си и третирането им като такива - и образователно, чрез насаждане на своите идеи и убеждения. Това е, което нейният ислямистки враг прави ден след ден, година след година, докато Европа отваря своите граници, разводнява парите си, прави компромиси с работата си и има все по-малко деца. Ако няма възстановяване на чувството за обществена цел, политически авторитет, лична отговорност и социална жизненост - християнска Европа може да бъде обречена.

7. Потребител: М...     Дата: 2016-03-28 14:25:39    
Г_н Кунев,вие сте силно комплексиран американски противник,който се прекланя пред руската страна и мрази жени.
А глупостите,които сте написал за жената като цяло може да си ги пъхнете на онова място,където слънце не изгрява.
Аз имам дете на 3 годинки,а дали ще имам второ,трето или пето е лично мое решение.На никого не съм длъжна...Нито на скапаната ни държава,нито на обществото,нито на мъжете.Раждането е от любов,а не защото си длъжен...Да,жената дава живот,но само ако тя го желание и иска,ако не...не!
Вие деца имате ли?Знаете ли как се гледат?!Знаете ли,че борбата за ясла и детска е ужасна?Знаете ли,че е невъзможно да отгледате 2 деца,НОРМАЛНО,ако искате да им дадете добър живот...
Ама какво ви обяснявам!С такова мислене като вашето,може само назад да вървите

8. Потребител: Н     Дата: 2016-03-28 15:19:22    
Тази М... мрази мъжете, живота, държавата и по всичко изглежда себе си. Как ще възпита децата си е ясно - като олигофрени. А дали жената е длъжна да ражда е казал Господ. Ама М... ще се яви пред Него с мързела си, егоизма си и злобата си и ще отговаря. А как се гледат деца е ясно - с любов и всеотдайност, които М... не притежава. Тя е вече в лапичките на дявола.

9. Потребител: Мария     Дата: 2016-03-28 16:33:51    
Димитър Кунев, вие сте женомразец ! Сигурна съм, че и жена нямате, неспособен сте, не ви става с една дума....... Неспособен сте и да обезпечите жена, така, че тя да е домакиня и само да ражда и си гледа децата ! Ако българките бяха обезпечени и не работеха като мъже....биха имали по 5- 6 деца най- малко ! Ама такива путьовци като вас няма да успеят да издържат децата !

10. Потребител: Мъжкар     Дата: 2016-03-28 17:27:57    
Естествено, че Кунев е женен. При това има 3 деца, все мъжкари, добре ги е отгледал. А щом е направил 3 деца, значи обича жена си. За това дали обича други жени - е гроб. Тази статия е породена от българската демографска катастрофа, причината за която са жените, а не че Кунев не ги обича.

11. Потребител: Варненец     Дата: 2016-03-28 19:11:22    
В нашата махала "Възраждане" е пълно с дечица Някои имат и по три. Причината за нежеланието за повече деца е комплексна. Средствата не достигат и с трудност и лишения се гледат децата.
Втората причина е законовата, насилствена феминизация на обществените порядки. Това започна още в края на петдесетте години на 20-ти век. Независимо от предупрежденията, бае ви Тошо продължи феминизацията. Тя засегна най-много училищата. Докато повечето учители бяха мъже, имаше дисциплина в училищата. Феминизацията роди хайлазлъка и беотговорноста на учениците.
Третата основна причина е всеобхватната медийна атака срещу битието и обичаите на Българите. Нашите медии се надпреварват да сеят пошлост, извратеност, кръвожадие всред подрастващото поколение. Така че, Българските медии, основно състоящи се от жени, с дива настървеност опошляват младоците.
Жената като биологичен индивид, е програмирана да се грижи за ежедневието, без да се замисля много, много за бъдещето. Затова прекалената феминизация е вредна, липсват логически разсъждаващите и мислещи за бъдещето мъже.

12. Потребител: Ая     Дата: 2016-03-28 20:27:20    
Типично по български, професионалисти сме в обвиненията, нападките и оправданията. Винаги търсим вината навън, а ние самите оставаме непорочни като детска сълза.
Г-н Авторе мисля, че провокацията Ви дава смисъл на живота. В тази връзка сте успели да постигнете целта си, но не и да стигнете до същината на въпроса: Защо рускините раждат, а българките – не?

13. Потребител: до потребител "някой     Дата: 2016-03-28 20:57:03    
Пълни никакъвщини. Едно нищо не каза с тоя си пост. Празни драсканици. Ей това ти беше поста.

14. Потребител: Защо рускините раждат, а     Дата: 2016-03-28 21:18:44    
българките – не? Защото българките са разглезени мързели. Защото не искат да поемат никакви рискове, включително и ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ - да, задължителния - да раждат деца! Защото не искат да поемат отговорност - заради мързела си. По- горе автора е писал "Българките, благодарение на американската пропаганда - най-вече от БТВ и Нова, започнаха да си въобразяват, че са от някаква висша материя, че са някакви избрани и свръх важни същества. Съвременната българка е всъщност диво, вулгарно словом и делом, невъзпитано, високомерно издание на холивудско-юдейския модел..." ЕТО ТАЯ "М..." ПО- ГОРЕ КЪДЕТО Е ПИСАЛА Е ТИПИЧНИЯ ПРИМЕР ЗА ДУМИТЕ НА АВТОРА! ЕГОИЗМА И НЕПУКИЗМА КОИТО СЕ ВИЖДАТ В КОМЕНТАРА И ДОКАЗВАТ ТОЧНО, В ИДЕАЛНИ ТОЧНИ ТЕСНИ ГРАНИЦИ ТОЧНО ТОВА, КОЕТО АВТОРЪТ Е НАПИСАЛ ПО- ГОРЕ!

15. Потребител: ще раждате     Дата: 2016-03-28 21:26:25    
Ще раждате, мърши, ще раждате, пък дори и чрез изнасилване, помнете ми думата. Отделен е въпроса дали ще раждате на българи или на разни космати и брадясали.

16. Потребител: ще раждате     Дата: 2016-03-28 21:27:22    
Ще раждате, мърши, ще раждате, пък дори и чрез изнасилване, помнете ми думата. Отделен е въпроса дали ще раждате на българи или на разни космати и брадясали.

17. Потребител: ще раждате     Дата: 2016-03-28 21:28:48    
Ще раждате, мърши, ще раждате, пък дори и чрез изнасилване, помнете ми думата. Отделен е въпроса дали ще раждате на българи или на разни космати и брадясали.

18. Потребител: ще раждате     Дата: 2016-03-28 21:29:53    
Ще раждате, мърши, ще раждате, пък дори и чрез изнасилване, помнете ми думата. Отделен е въпроса дали ще раждате на българи или на разни космати и брадясали.

19. Потребител: венера     Дата: 2016-03-29 01:23:09    
АЛООО опомни се

20. Потребител: венера     Дата: 2016-03-29 01:24:51    
глупавия...бог да го пази...Кунев много грозно приятел......уважаваш ли майка си....май не......

21. Потребител: Габи     Дата: 2016-03-30 15:48:23    
Кой може да твърди колко РЕДНО да се ражда??? Само Господ решава дали една жена да роди или не.
Авторът е доста комплексиран, явно вече не му връзва никоя....
Като толкова обича рукитните - да ходи в Русия да запложда, дано се почувства щастлив.

22. Потребител: WOWZA     Дата: 2016-03-30 16:00:54    
Бива ли да изпишете толкова простотии в един и същи текст? Да ви подам една сaлфетка да си избършете сополите след този ревлив пост?
Може би българките не ви обръщат внимание защото сте закоравял шовинист, които е заседнал нqкъде в средновековието и отказва да НЕ се отнася като животно към всички около себе си?

Честно казано, изключително много се радвам в момента че съм израстнала в чужбина, за да не съм принудена всеки ден да се сблъсквам с говеда като вас. Хора като вас са от тези мъже, които работят нещо малоумно по цял ден, (като таксиметров шофьор, строител или сотаджия) прибират се вкъщи и очакват жена им да им е сложила ракията и салатата на масата и да им свали чорапите, защото и гъза не мoжете да си обършете без жена до себе си! След това ревете и се тръшкате че българските жени не ви обръщат внимание.

Hо както е казал всеки български олигофрен - демокрацията е виновна че жените имат някакво чувство за достойнство, нека върнем Сталин и Гулаг! Никаква свобода за жените! Каква наглост, да си мислят, че имат 'личен избор'! Ех, навремето в ТКЗС-то...

Да, само дето света не работи по този начин и честно казано в цивилизованата част на света, която не е Балканистан, хората имат, отново повтарям, концепции като достойнство, личен избор, свобода и правото да не ги експлоатират като роби. Да ви звучи познато? Да ви звучи като нещо, за което може би апостолите ни за свобода са се борили? Aко на вас ви харесва да живеете с 'ценности' от Османската империя, чувам че ИД набират членове!

Докато продължавате с това отношение kъм жените, няма и да видите деца скоро! Но както виждам, логиката при вас е абсолютно абстрактно понятие, така че не очаквам да разберете или да се промените.

23. Потребител: ninalolsomuchlol     Дата: 2016-03-30 17:22:28    
Хаха.

24. Потребител: Истината боли     Дата: 2016-03-30 19:00:48    
Ако една здрава жена не роди поне 2 деца, тя е убийца! Затова циганките раждат, защото циганите да управляват тъпите българки.

25. Потребител: Мъжкар     Дата: 2016-03-30 22:01:48    
Постинг № 22 е писан от българка, продала женското си най-вероятно на някой ниско стоящ в йерархията англичанин. А авторът на текста е български поет, с три стихосбирки и сборник от разкази и новели. Не случайно на Запад нахлуха мигранти, защото западнячките не раждат. Е, нека сега да ги изнасилват, та да си останат "с личната свобода" и "право на избор". Но дори един "строител, шофьор или сотаджия" са хора, а тази "дама" с вулгарен език се отнася към тях не с демократично уважение, а с високомерна самонадеяност. Затова Европа ще страда, а т.нар "свободен свят" ще бъде унищожен от модерния тероризъм. А може и просто с повечето деца, които източните жени раждат.

26. Потребител: X     Дата: 2016-03-31 00:37:11    
И аз сам патриот и националист, но ако те видя по улицата или ще те блъсна с колата или ще те убия с камани буквално балък такъв, какво ще ми говориш ти за деца и жени боклук в костюм с нищо не помагаш само сереш и плямпаш защото друго не можеш най-малко нужда има от такива като тебе в тая даржава заедно с банкерите и политиците и можеби ако се поразчисти от такива хора на жените ще им е по лесно да раждат без притеснения

27. Потребител: Раненото Его на Кунев     Дата: 2016-03-31 04:57:47    
Покъртително неграмотна и смешна статия, пълна с откровени лъжи и изсмукани от пръстите фекалии Димитър Кунев, явно лично засегнат и онеправдан в живота, счел че половината население на планетата съществува, само за да е нечии инкубатор. Горкия..! С особено разочарование е установил, че жените са човеци и притежават граждански права и еднолична воля хахаха Извади бастуна от задника си, драги нещастнико! Лезбийство не се пише със З

28. Потребител: Всяка жена,     Дата: 2016-03-31 07:05:42    
неродила поне 2 деца, е детеубийца. Тя няма право на съпруг и приятел, защото семейството и любовта се прави от двама. Няма такова неща "личен избор". А статията не е срещу жените, а срещу егоизма на някои от тях. Ако няма фертилни проблеми, всяка жена е длъжна пред Човечеството да роди поне 2 деца.

29. Потребител: Истината     Дата: 2016-03-31 09:27:31    
Жена, която не е дала живот, няма право на живот.

"Това е толкоз просто и логично." -

Това казва авторът на самозабравилите се егоистки, техният "личен избор" е проклятието на нечистата им съвест.


30. Потребител: Ха     Дата: 2016-03-31 15:08:23    
Една жена е длъжна.... А мъжа какъв дълг има? Да ебе и да сере?!

31. Потребител: Ха     Дата: 2016-03-31 16:10:59    
Една жена е длъжна.... А мъжа какъв дълг има? Да ебе и да сере?!

32. Потребител: Мъжкар     Дата: 2016-03-31 18:50:10    
Всичко, което виждаме около нас - сградите, колите, пътищата, корабите, самолетите, мебелите, зърното, плодовете, зеленчуците, тютюна, 99 % от материалните предмети и изобретения е дело на мъже. Жените имат една функция - да раждат и за това ги мързи. Че и се цупят на истината. Не всички, ама българките и западнячките особено.

33. Потребител: Колев     Дата: 2016-04-07 10:46:09    
Браво! Макар и тъжно!

34. Потребител: Истината     Дата: 2016-05-18 09:48:43    
Как только люди узнают, что у меня трое детей, да еще и в 27 лет, то начинают задавать много, порой странных, вопросов, начиная от моего вероисповедания, заканчивая тонким намеком на то, что в продаже есть тссс... контрацептивы. Понятно, что жизнь мамы с маленькими детьми иногда совсем не проста, а порой все бесит и хочется либо рвать и метать, либо забиться под ванну и не высовываться, но речь не об этом. Жить станет радостнее, жить станет веселее. Или, а когда за девочкой? Автор: Ксения Истомина

35. Потребител: Jossifov@mail.ru     Дата: 2016-07-19 18:54:09    
Аз съм тук в центъра на Русия от 32години насам. Всичко съм видял със собственните си очи и съм изпитал на врата и гърба си целият този мерзки преход към мерзката- американска демокрация.Не отричам миналите глупости и извращения, но това което ни донесоха Горбачовско-Елцинските предатели превиши всички възможни злини в нашите общества.
Рускините започнаха да раждат, защото видяха заинтересоваността на държавата. Путин, като гарант на утрешният ден даде на младите майки финанси, а Буш-младший за да не остане назад също даде на американките, но само по 200 долара и то с условие, че като пораснат тези деца трябва да ги върнат с лихвите...Ха-Ха-а-а.Това е то, коментарите са излишни. А който много ги обича да хваща пътя натам, там може да се реализира, а ако не успее може да се включи в някоя групировка. Така е по лесно, отколкото да работи за Родината си. Хора, следете за политиката, а не се оставяйте да манипулират с вас.Ние българите не сме известни с гордостта си, най-често ние се хвалиме и то с това колко сме изпили, какво сме откраднали и колко чужди невести сме имали, като че от това сме станали герои.Това беше в моите млади години, сега незнам с какво се хвалят младите...
Българките с нищо не се отличават от жените от другите народи.За да се омъжват за хора от други националности е нещо нормално за жените. Това е способ да се реализират като жени и бъдещи майки-грижовни за своите още неродени деца.Защото ни една нормална жена не иска да ражда нещастни деца, които утре ще й плачат на главата, че са такива бедни и нещастни.Затова мъже-грижете се за своите майки, жени и деца- Избирайте достойни мъже в управлението на Държавата, а не проходимци, които утре ще накрадат и ще избягат.Имаме много такива примери...

36. Потребител: антисоц     Дата: 2016-07-27 00:06:04    
Педеруската простотия в България най-върви. Разбира се, американците са виновни за това?!

37. Потребител: Margaret     Дата: 2016-11-22 16:49:57    
Чета и си мисля как някои тук съжаляват истински, че не са родени от рускини. Може да поправите това недоглеждане на съдбата - в Московията приемат всякакви. Дават и гражданство, сигурно и осиновяват. Пръждосвайте се и оставете българката на мира! И без друго възхваляваната от вас москалка не може да ѝ стъпи на малкото пръстче.

38. Потребител: Няма Значение     Дата: 2017-05-10 10:21:20    
По-големи глупости не съм чела... Българските мъже в днешно време са неспособни да изхранват семейство, с тези ниски заплати и работодатели които не плащат на персонала си. Казвам го като жена, която печели двойно повече от мъжа си и плаща всички сметки вкъщи, ако аз напусна и почна да гледам деца, ще умрем в немотия. Да не говорим че живеем в 21 век, в западаща екосистема, раждането на деца отдавна не е задължително, а просто избор.

39. Потребител: Николов     Дата: 2018-07-03 19:17:52    
Половината българки казват, че не раждат, защото искали да работят и да са независими жени, а не мъжът им да ги издържа. Другата половина твърдят, че нямало кой да ги обезпечи, да са домакини и да раждат.

Това е пълна тавтология, плод на неосъзнато-промитите им мозъци.

Истината е, че утробата на българката се превърна в кофа за чуждестранни отпадъци. Много случай съм видял как българки стоят сами с години и отхвърлят всякакви предложения от българи, а се хвърлят на врата на първия попаднал им чужденец. На чужденеца, дори да е сирийски бежанец, веднага му раждат деца, тук в Б-я. Децата задължително са с чужди имена - Янис, Педро, Хорхе. Няма значение дали чужденецът е измекяр, небил досега с жена в собствената си страна, няма значение има ли кола, пари и пр. Няма значение и как се отнася с нея... тя му лиже краката, за да не я смени, защото другите българки също го желят, той е от чужбина.

Мама също е много горда, хвали се пред всички колежки и комшиики, че зетят е грък/италианец/турчин...

Една позната е омъжена в Сф за италианец; живеят в неиния апартамент, а оня даже не й купува подаръци за 8 март, 14 февруари и пр. Разпрявя, че трябвало да е благодарна, че въобще е с нея.

Само дето на лелчетата, каращи щерките си да се омъжват за чужденци, да им плащат пенсиите италианските/гръцките и пр. зетьове!

40. Потребител: Свилен     Дата: 2020-01-01 16:42:19    
Всичко написано от Кунев е вярно! За съжаление!

41. Потребител: Петьо     Дата: 2020-02-01 21:49:10    
Статията е изключително точна, но и тъжна.

42. Потребител: Петьо     Дата: 2020-02-06 07:42:06    
В село край град Орехово-Зуево в Русия майка на 33 г е родила вече 11 деца.

43. Потребител: Стоян     Дата: 2020-04-27 19:00:46    
Свидетел съм на история, която е описана в статията. Българка се омъжи за испанец, по-точно за каталунец от Барселона. След година или две той започва да я обижда, че тя е проста, защото е българка. Ама тя, простата, имаше 2 пъти повече знания, култура и морал от него. Беше му родила дете, но затова при развода получи доста добро наследство при делбата. Тя се върна в България и използва парите от "преумния" испанец, за да почне добър бизнес във Варна. И когато се видяхме последния път преди 5-6 месеца, ми каза, че ненавижда западняците. Сега си има българин за приятел и чака дете от него. Не знам дали ще се омъжи за него, но е доволна, че има българин до себе си. И очевидно след "западния" урок, обича българските мъже и желае да има дете от българин.

44. Потребител: Alex DR     Дата: 2021-04-18 21:34:31    
От 21 години живея като пълноправен гражданин в държавата на тези "прогнили капиталисти" и българската действителност отдавна е само далечен лош спомен в огледалото за обратно виждане. Никой не е виновен на българите, че вземат само най-лошото от останалия свят. Ами, драги, вземете доброто, бе. А соц митовете за красотата на българката са точно това - митове и легенди за борба с лични и национални исторически комплекси. И до милите БГ Мами - ако тук си позволите да правите нещата, които си позволявате като майки да правите в БГ, няма да излезете от затворите. След като ви лишат от родителски права! Поздрави!

45. Потребител: ПЕГАС     Дата: 2021-05-19 22:29:17    
Alex DR е предателка.

46. Потребител: Maria     Дата: 2022-02-21 16:22:20    
Аз съм от Съединените щати. Бих искал да използвам този носител, за да кажа специално благодаря на тази страхотна компания, която ми направи възможно да подобря бизнеса си. Бях затънал във финансова криза и трябваше да рефинансирам бизнеса си, опитвах се да взема заеми от различни кредитори, както частни, така и корпоративни, но никога с успех и повечето банки отказаха кредита ми, докато не срещнах тази компания wintrust финансова компания, която даде ми помогна със сумата на заема от ($10,000) без никакъв стрес. Наистина искам да благодаря на г-н Ричард, който направи това възможно и ми помогна и се погрижи да получа заема си. Затова искам да използвам този ресурс, за да съветвам всеки, който търси заем. ако трябва да се свържете с фирма с референция за получаване на заем с нисък лихвен процент и по-добър график за погасяване, моля, свържете се с (wintrustfinancialcompany@gmail.com), за бърз, сигурен и лесен заем днес........

47. Потребител: ...     Дата: 2023-01-06 22:35:55    
Статиските друго показват. Напишете на Google "Russia childbirth rate" и "USA childbirth rate". Едното е надолу,другото нагоре.