Изнамериха втора подводница на КНДР с балистични ракети


Изнамериха втора подводница на КНДР с балистични ракети - Изнамериха втора подводница на КНДР с балистични ракети

МНОГО е интересно, че за разлика от Афганистан, Ирак, Сомалия, Гренада, Панама, Виетнам и пр ФАЩ дрънкат оръжие срещу КНДР, но не смеят да предприемат нищо-нищичко:

Американското разузнаване откри най-новата севернокорейска подводница Sinpo-C, която вероятно е въоръжена с една или повече междуконтинентални балистични ракети /МБР/, съобщава изданието The Diplomat.

Според информацията на изданието, подводницата е оборудвана с дизел-електрически двигател, има водоизместване от 2 хил тона и е ...

Прочети цялата статия


МЕДВЕДЕВ: Руската икономика е в стабилен растеж


МЕДВЕДЕВ: Руската икономика е в стабилен растеж

ЗА РАЗЛИКА от ФАЩ, които имат $ 20-трилионен дълг и понижение на дела в Световния брутен промишлен продукт, Русия развива икономиката си и решава както производствените си, така и финансовите си задачи.

Увеличават се чуждите инвестиции, както от Азия, така и от Европа /компаниите не се интересуват от санкции, а от пари/. Адашът Дмитрий Медведев отчете над едногодишен ръст на икономиката и спад на инфлацията, която се очертава за т.г да е под 3 %.

Страната с неограничени суровинни възможнос...

Прочети цялата статия


Путин и скокът. Февруари 2018 – ултиматумът изтича


Путин и скокът. Февруари 2018 – ултиматумът изтича

РодинаБг.ком избягва публикациите на дълги статии, но долната е добра за четене, цитирам избран от мене абзац:
"При реализирането на скока ще ни се наложи да осъществим всеобхватна инфраструктурна революция, изграждайки гражданската и отбранителната инфраструктури като едно взаимосвързано цяло, за да се удържи пространството на държавата, да се сформира нова финансова система със силна рубла, включена в кошницата от валути, но със свои автономни форми на разплащане; да проведем форсирана ...

Прочети цялата статия


ЕВРОГЕЙСКИЯТ - без пари и без право на юрисдикция от РУСИЯ


ЕВРОГЕЙСКИЯТ - без пари и без право на юрисдикция от РУСИЯ - ЕВРОГЕЙСКИЯТ - без пари и без право на юрисдикция от РУСИЯ

ФАЩ правят Еврогейския съюз все по-беден и по-разединен.

Истината е, че не Русия е виновна за БРЕКЗИТ, "КАТАЛУНЕКЗИТ", "СКОТЕКЗИТ", за антимигрантските решения на Унгарско, Полска, в тази посока се движат Немско, Австрийско, Финландско и пр, а точно желанието на Америка да смуче парите на европейците. Но санкциите срещу Русия са типично проявление не само на двоен стандарт /Косово и Крим?/, а и още по-типично проявление на принципа на "скачените съдове" в политик...

Прочети цялата статия


РУСИЯ със супер машини, по-добри от ФАЩ


РУСИЯ със супер машини, по-добри от ФАЩ

ПРЕДСТАВАТА за Русия като държава-бензиностанция се налага от ФАЩ-пропагандата, на която служат нашите подлоги от Нова, БТВ, БИТ, че и БНТ.

Долната статия доказва, че изобщо не само във военните технологии руската наука и високотехнологична промишленост изпреварват ФАЩ. Още повече, че руските учени и промишленици се възползват от бързото проникване на новите производства в Азия, освен в Европа и Северна Америка.

Супер стругове, които Русия изнася в целия свят - в Индия, Китай, Дания, Англи...

Прочети цялата статия


ФАЩ в паника: Мълчат като пън за смъртта на 14 свои барети


ФАЩ в паника: Мълчат като пън за смъртта на 14 свои барети

ФАЩ-рамбовците са герои само по филмите на Холивуд - поръчани от продуценти евреи-ционисти и в съотношение лъжа към истина 10:1.

Иначе в Ирак, Афганистан, Сомалия, Виетнам, навсякъде по света спецчастите им, наречени "барети", се провалят в /почти/ всяко едно отношение. Най-пресен е примерът за загинали 14 спец-"рамбовци" в Сирия.

Този път, не са убити от "приятелски" огън, както свръх често и ежемесечно става в Ирак и Афганистан:

США ПАНИЧЕСКИ ОЗАБОЧЕНЫ/оз...

Прочети цялата статия


КНДР съобщи кого няма да бомбардира ядрено


КНДР съобщи кого няма да бомбардира ядрено - КНДР съобщи кого няма да бомбардира ядрено

ЛУДИ ли са КНДР?

Или по-луди от тях са ФАЩ? За нас от РодинаБг.ком е трудно да отговорим на този въпрос.

Очакват ни обаче луди събития:

СЕВЕРНАЯ КОРЕЯ СООБЩИЛА/съобщи/, КАКИЕ/кои/ СТРАНЫ/държави/ НЕ ПОПАДУТ/попадат/ ПОД ЯДЕРНЫЙ/ядрен/ УДАР

Пхеньян не намерен/възнамерява/ угрожать/да заплашва/ ядерным/с ядрено/ оружием/оръжие/ государствам/държавите/, которые/които/ не участвуют/участват/ в военных/военните/ маневрах США, заявил в ООН в субботу/събота/ глава МИД КНДР Ли Ён Хо.

&quo...

Прочети цялата статия


РУСИЯ+КИТАЙ громят доларовата империя


РУСИЯ+КИТАЙ громят доларовата империя

ВСЕКИ сериозен специалист в геоикономиката знае, че ФАЩ са Фалирали американски щати и крепят своята умираща мощ върху долара, по-точно върху печатането на долари без покритие.

Русия+Китай, а заедно с тях Индия, Бразилия, Южна Африка, Пакистан, Виетнам, Индонезия, Турция, Филипините, Иран, Катар, Египет, Сирия, практически цяла Латинска Америка и по-голямата част от Африка желаят пълното поражение на крадливата Америка. Все пак основните противници на доларовия диктаторски грабеж са Русия и К...

Прочети цялата статия


ФАЩ получават от Китай "волфрамов чук" бартер срещу санкциите


ФАЩ получават от Китай "волфрамов чук" бартер срещу санкциите

СЯКАШ Господ си играе с фалиралата икономика на ФАЩ.

Заради КНДР Държавният департамент и ционистко-олигархичният естамблишмънт на Америка заплашва Китай със санкции. При положение, че 80 % от редките метали в света са като находища в Поднебесната, ФАЩ могат да се окажат без най-съществените носители на свръх новите технологии. Освен това се оказва, че най-вероятно около 50 % от редките метали са новооткрити в голямо находище в КНДР.

На времето /не/блажено почившият бесен русофоб Збигнев Б...

Прочети цялата статия


РУСИЯ спря субсидиите за Еврогейския


РУСИЯ спря субсидиите за Еврогейския

ВЪВ ФИЗИКАТА е абсолютно валиден Законът за равнопоставянето на силите по посока и мощ.

А пък в политиката е абсолютно валидно правилото, че Еврогейският съюз е жалък слуга на ФАЩ и за това върви към разпадане. Европа е в икономическа, технологична, демографска, мигрантска, нравствена, възрастова и най-вече във финансова криза. Даже и "локомотивът" й Немско се задъхва, а предстоящите избори на 24 септември вещаят за Берлин остри проблеми с влизането в Бундестага с над 10 % на антигл...

Прочети цялата статия


ТРИУМФЪТ на новата "ЛАДА"


ТРИУМФЪТ на новата "ЛАДА"

Новата "Лада" вся смут на пазара!
Стресна дори "Мерцедес" и "Ферари"...

"Лада" отдавна не е компанията, която прави моделите "Самара" и "2107".

Руският автомобилен гигант сериозно изплаши не кой да е, а самата светая светих на спортните коли - "Ферари". Тези фирми пуснаха статии, които изпадат в смешно противоречие. От една страна иронизират възможностите на руската автомобилна марка, а пък в други се изразява безпокой...

Прочети цялата статия


След "Харви" Путин прати нов, още по-мощен ураган към Америка! "Ирма" вече удари някои острови, напира към ФАЩ!


След "Харви" Путин прати нов, още по-мощен ураган към Америка! "Ирма" вече удари някои острови, напира към ФАЩ!

Ново природно бедствие заплашва Фалиралите американски щати.

Силата на урагана "Ирма" в Карибско море достигна 5-та степен. Всички експертни анализи на американските мозъчни тръстове сочат, че това е пъклено дело на злия Путин.

Междувременно Флорида и Пуерто Рико обявиха извънредно положение. По последни данни "Ирма" се насочва директно към Южна Флорида в САЩ, като силата на вятъра вече достига 280 км в час.

Властите на редица карибски острови предупредиха за предст...

Прочети цялата статия


ПУТИН вече спечели чуждия бизнес в Приморския край


ПУТИН вече спечели чуждия бизнес в Приморския край - ПУТИН вече спечели чуждия бизнес в Приморския край

ВЛАДИВОСТОК е най-източната модерна и могъща крепост на словянството.

Но президентът на Русия използва местоположението на Далечния Изток не само като военен фактор, а и като плацдарм за ефективно взаимодействие с бизнеса от Тихоокеанския и Индийскоокеанския регион. Стопанството на Южна Кория, КНДР /там се намират около 50 % от световните находища на редки метали/, Китай, Япония, Виетнам, Индонезия, Филипините, Централна и Южна Америка може да спечели от всякакви ресурси на най-голямата стран...

Прочети цялата статия


ФАЩ /Чети: Фалирали американски щати/


ФАЩ /Чети: Фалирали американски щати/

ТОЗИ финансов факт, че ФАЩ са фалирала държава и се крепят единствено на печатането на долари и грабеж на васали като Българско, отдавна е ноторно известен.

Дори Рейтинговата агенция "Стандарт енд Пурс" твърди, че Америка е във фактически фалит. Новата финансова криза във ФАЩ е резултат и на незаслужено луксозния живот на американците.

Е, чудеса в икономиката не стават, фалитът на Уол стрийт е неизбежен:

ДЕФОЛТ В США: STANDART AND POORS ПРЕДУПРЕДИЛО/предупреди/ О/за/ КАТАСТРОФ...

Прочети цялата статия


ПОД АРКАТА на Кримския мост премина първият кораб, руски е


ПОД АРКАТА на Кримския мост премина първият кораб, руски е - ПОД АРКАТА на Кримския мост премина първият кораб, руски е

УКРАЙНА - тази измислена от Австро-Унгария държава - губи все повече възможности да пречи на Русия.

Нашата външна министърка обвини български патриоти, че нарушават световния мир, като развяват знамето на Донецката народна република. Е, под арката на моста между Крим и полуострав Таман вече минават кораби, а българите веят български и руски флагове един до друг. Еврогейският съюз и ФАЩ са във финансова, икономическа, духовна и морална криза, а Русия и враговете на Запада са във възход.

Ид...

Прочети цялата статия


Предишна страница 1 2 3 ... 70 71 72 Следваща страница