НАЙ-КРАСИВИТЕ руски гимнастички


НАЙ-КРАСИВИТЕ руски гимнастички - НАЙ-КРАСИВИТЕ руски гимнастички

РУСКИНИТЕ - като всички словянки са прекрасни и физически, и духовно.

В долната статия /особено ако пуснете интернет-адреса/ ще видите част от естетическия елит на планетата. Видно е, че словяните /както изрично споменават ромейските източници/ са "нито бели, нито черни, а възчервени": чети: светлокестеняви. Такива сме и ние българите - магьосници на прекрасното.

А щом видите само две от дузината снимки /Бел.РодБг - Форматът на нашия е-вестник е до 2 снимки, за да има акцент сло...

Прочети цялата статия


Нобелов лауреат: Доходите в България се удвояват, ако излезе от ЕС


Нобелов лауреат: Доходите в България се удвояват, ако излезе от ЕС

ОТДАВНА редакцията на РодинаБг.ком съвместно с двама доценти от Икономическия университет във Варна изчислихме колко годишно ни краде Еврогейският съюз и ФАЩ чрез своите банки и корпорации - между 10 до 13 млрд Евро всяка година, а мнението на Джоузеф Стайниц, носител на Нобелова награда по икономика само потвърждава нашите точни изчисления:

От: Българският таймс
Публикувано на 06.12.2017 в България/Свят

Абсолютна "атомна бомба" в неолиберализма пусна носителят на Нобелова наг...

Прочети цялата статия


РОСТОВ – Триумфаторът на Дон, има и българи


РОСТОВ – Триумфаторът на Дон, има и българи - РОСТОВ – Триумфаторът на Дон, има и българи

РОСТОВ НА ДОН е десетият по брой на жителите град в Русия с около 1 150 000 население.

Основан е през 1749 от руската императрица Елизавета Петровна на възлово място – недалече от устието на река Дон в Азовско море. Притежава уникално стратегическо местоположение между Москва и руски Кавказ – през Втората Световна война два пъти е превземан от хитлеристите и два пъти е освобождаван от Червената армия.

Градът е огромен промишлен център, но и средище на един от най-богатите селскостопански р...

Прочети цялата статия


СВРЪХ СКЪПАТА ФАЩ-ПРО унищожават с евтини руски ракети


СВРЪХ СКЪПАТА ФАЩ-ПРО унищожават с евтини руски ракети

ВЛАДИМИР ПУТИН е политически гений.

След като направи от бедна и подчинена Русия богата, преуспяваща и равностойна на уж единствения "световен фактор" ФАЩ, руският президент удари Америка в най-слабото и болно място - военно-технологичното превъзходство. Новосъздаденият ударен комплекс "Рудольф" може безотказно и светкавично да унищожава всеки щатски военен космически спътник. Така няколкото трилиона долара, вложени в ПРО, ще бъдат "изядени" от не повече от 200 -...

Прочети цялата статия


"НЮ ЙОРК ТАЙМС" хвали руската икономика


"НЮ ЙОРК ТАЙМС" хвали руската икономика

ЗАПАДЪТ, колкото подъл, циничен и жесток да е, който 5 века е убивал, грабел, лъгал и развращавал света, разбира само от сила.

За това дори американският /не/официален официоз "Ню Йорк Таймс" си дава ясна сметка за могъществото на Русия. Но - не само като военно "асиметрично" превъзходство, а и като икономически потенциал.

Долната статия е показателна, че дори в недрата на най-човеконенавистната ФАЩ-журналистика има "здраво" зърно:

NEW YORK TIMES: РОССИЮ ПУ...

Прочети цялата статия


ГОТИНА млада американка възхитена от Русия


ГОТИНА млада американка възхитена от Русия - ГОТИНА млада американка възхитена от Русия

МЛАДАТА и доста чаровна за американка /Бел.РодБг: Българинът от хазарски произход Милчо Левиев неведвъж е твърдял: "Американките погрозняват."/ Анет Джоъл се запознава с Русия не като започва от Санкт-Петербург или Москва, а от "затънтения" в Урал, на практика в Сибир - град Екатеринбург /на снимката горе/.

Една изненадана от равнището на живот и непредубедена 28-годишна жена, работила във фирма в Япония, прави сравнение изцяло в полза на руснаците спрямо японците. Без да ...

Прочети цялата статия


КАЗАН – перлата на Волга


КАЗАН – перлата на Волга - КАЗАН – перлата на Волга

Казан /руски – Казань/, разположен на великата европейска река Волга, ще е един от градовете, които ще приемат Световното първенство по футбол през 2018 г.

Градът е с около 1 250 000 жители, столица на Република Татарстан, като в миналото е бил столица на Волжко Българско. Преди Световното по футбол, през 2015 г в мегаполиса се проведе и Световното първенство по плуване.

Казан е един от най-красивите и импозантни руски градове, с отлична съвременна архитектура /смесица между християнска и ...

Прочети цялата статия


НОВА супер подводница на Русия вече е в Северния ледовит океан


НОВА супер подводница на Русия вече е в Северния ледовит океан

РУСИЯ продължава да нараства своето военно превъзходство над ФАЩ.

След пълното разгромяване на слугите на ФАЩ в Близкия Изток - "Ислямска държава" - Русия не се спира. В земния космос, в океаните, на сушата руската армия действа ефективно и в полза на цялото човечество, за да спре убийствата и грабежа на Америка. Интересното е, че по-ефективната руска подводница излиза на руския бюджет 3,5 пъти по-малко, от колкото подобна /макар и прехвалена, но неефективна/ на въоръжение във ФАЩ.
...

Прочети цялата статия


ДЕМОКРАЦИЯТА /въз/роди социалния фашизъм


ДЕМОКРАЦИЯТА /въз/роди социалния фашизъм

Ще започна статията с това, че нито БСП, още пък по-малко ГЕРБ, "десните" /те са наистина десни в кавички/, съвсем никак ДПС, всички Те бяха, са и няма вероятност да бъдат защитници на социално по-слабите в българското общество.

Що се отнася до съществуващия от над 5 века западен ЕТНИЧЕСКИ фашизъм срещу Африка, Азия, Латинска Америка, Източна Европа и най-вече срещу Русия, Българско и словянството, той не е преставал, а днес е в още по-уродливи, цинични и /не/прикрити форми. Темата ...

Прочети цялата статия


СГЪСТЕНИЯТ газ от Америка е три пъти по-скъп


СГЪСТЕНИЯТ газ от Америка е три пъти по-скъп

НЕ Е НУЖНО "Газпром" да констатитра, че сгъстеният газ от ФАЩ е три пъти по-скъп от руския и арабския.

Конкурентоспособността на Щатите е на толкова ниско равнище, че Доналд Тръмп се принуди на колене да моли СИН Дзин-Пин за "взаимноизгодни" търговско-икономически връзки. Никога шистовият сгъстен газ не може да има по-ниска себестойност от "нормалния".

Така че поляци, датчани и пр ще си отхапят някои телесни части от яд, че не ползват руски газ:

"ГАЗПР...

Прочети цялата статия


ЗАЩО американците убиват?!


ЗАЩО американците убиват?!

НЕ е от значение дали 26 или 27 са загиналите в протестантската църква! в Съндърланд, щата Тексас.
Снимка: РодинаБг.ком

Не е от значение и щатът, не е от значение, че убиецът е бял и бивш военен. Не е от значение "кой". От значение е #ЗАЩО# изобщо във ФАЩ имат култ към оръжието, насилието, смъртта на другите. Не е от значение, че е станало пред Кръста Господен, който е безкрайно категоричен: "Не убивай!"

Не е нужно да си чел Гор Видал, Ноъм Чомски или Харолд Пинтър. До...

Прочети цялата статия


ПОРЕДЕН терористичен акт в Ню Йорк


ПОРЕДЕН терористичен акт в Ню Йорк

КОЛКО невинни цивилни ХОРА са убили ФАЩ и колко невинни американци са загинали от терористи?
Снимка: РодинаБг.ком

Отговорът на този въпрос е свръх лесен. Янките са избили десетки милиони /без да броим индианците и мексиканците/, а все още убитите от терористи американци не са стигнали и числото 10 000 /с думи: десет хиляди/.

Вчера в столицата на Мордор, в "Голямата ябълка", някакъв побъркан фанатик ислямист е сгазил 8 души, ранени са /според данни на полицията/ два пъти повече. ...

Прочети цялата статия


РУСИЯ лишава "Боинг" от титан, "мила" контрасанкция


РУСИЯ лишава "Боинг" от титан, "мила" контрасанкция

БЪЛГАРСКИЯТ народ има много препрепрекрасни поговорки.

Една от тай е: "Тоягата има два края." Това е народно претворяване на все още ненаписания закон на евреина Исак Нютон за двете равно противодействащи сили. В политиката това на практика означава да удариш този, който те удря. Да го удариш в още по-болно и слабо място.

Така Русия като основен производител на титан в света /другият е Китай, а в КНДР вероятно е най-голямото находище на титанова руда/ вече приема на правителствен...

Прочети цялата статия


ФАЩ умират в конвулсии, искат да унищожат планетата


ФАЩ умират в конвулсии, искат да унищожат планетата

ОСНОВНАТА причина за паническите действия на ФАЩ в Северна Африка, Близкия Изток и Източна Европа е сериозният спад на мястото им в Световния брутен промишлен продукт.

От 31 % през 2000 г вече той е под 20 % /по данни на Блумбърг - 19,5/. При това най-сериозните военно-политически на Америка - Китай и Русия нарастват икономическата си мощ, модернизират производствените си мощности, а по покупателни възможности Китай вече са изпреварили янките, а Русия задоволява все по-сериозно всякакви нужди...

Прочети цялата статия


Изнамериха втора подводница на КНДР с балистични ракети


Изнамериха втора подводница на КНДР с балистични ракети - Изнамериха втора подводница на КНДР с балистични ракети

МНОГО е интересно, че за разлика от Афганистан, Ирак, Сомалия, Гренада, Панама, Виетнам и пр ФАЩ дрънкат оръжие срещу КНДР, но не смеят да предприемат нищо-нищичко:

Американското разузнаване откри най-новата севернокорейска подводница Sinpo-C, която вероятно е въоръжена с една или повече междуконтинентални балистични ракети /МБР/, съобщава изданието The Diplomat.

Според информацията на изданието, подводницата е оборудвана с дизел-електрически двигател, има водоизместване от 2 хил тона и е ...

Прочети цялата статия


Предишна страница 1 2 3 ... 71 72 73 Следваща страница