ЛОША новина за ФАЩ: На всеки руски военен кораб "подарък" от Шойгу


ЛОША новина за ФАЩ: На всеки руски военен кораб "подарък" от Шойгу - ЛОША новина за ФАЩ: На всеки руски военен кораб "подарък" от Шойгу

Сергей Шойгу е дал разпореждане на всеки от средно голям до водещ руски военен кораб да се инсталират ракети "Циркон".

Те превъзхождат по всички показатели подобните ФАЩ-ракети: по скорост, обхват и особено по маневреност, което ги прави неуловими за прехвалената ПРО-система. Една само ракета "Циркон" може да унищожи всеки американски военен кораб, вкл самолетоносачи и тежки ракетни крайцери. Това оръжие е само един от "асиметричните" отговори на Владимир Путин н...

Прочети цялата статия


СИДЕРОВ поздрави Щрахе за високия изборен резултат


СИДЕРОВ поздрави Щрахе за високия изборен резултат

ЛИДЕРЪТ на ПП Атака и председател на Парламентарната група на Обединени патриоти Волен Сидеров изпрати поздравителен адрес до председателя на Австрийската партия на свободата Хайнц-Кристиан Щрахе.

Поводът за писмото са отличните резултати на партията на Щрахе на последните извънредни парламентарни избори в Австрия. "За мене е чест и удоволствие от името на Парламентарната група на Обединени патриоти в 44-то Народно събрание на Република България и лично от мое име, като лидер на партия А...

Прочети цялата статия


КАТО БЪЛГАРИН – ЗАЩО ме отвращава ФАЩ-Евр/оГ/ейският и ме възхищава Русия


КАТО БЪЛГАРИН – ЗАЩО ме отвращава ФАЩ-Евр/оГ/ейският и ме възхищава Русия

НЕОСПОРИМА историческа истина е, че 5 века /а и още от времето на католическо-фашистките Кръстоносни походи/ Западна Европа и нейното уродливо отроче ФАЩ са убивали, грабели, лъгали и развращавали света.
На снимката: еврейката ционистка Хи/т/лъри

Правели са го и заради печалбите си /сега само от Българско ежегодно те крадат чрез корпорации и банки 10 – 12 млрд Евро или около $ 15 млрд/, но и заради своето извратено духовно съдържание – от варварски католицизъм до перверзен либерализъм. Днешн...

Прочети цялата статия


ПОКЛОН пред Президента на Новия свят


ПОКЛОН пред Президента на Новия свят - ПОКЛОН пред Президента на Новия свят

Тази статия РодинаБг.ком публикува за първи път през 2009 г.

С малко допълнения я пускаме отново, защото сме горди, че още преди 10 г сме предвидили бъдещето на света. Фиаско за Запада и възход на Русия. В статията ги няма новите победи на Путин в Крим, Донбас, Сирия, възхода на БРИКС и икономическото израстване на Русия.

Честито на Владимир Владимирович 65-ия рожден ден и на човечеството скорошното освобождение от западното робство, перверзии и хаос:

Има една доста сочна мисъл на ирлан...

Прочети цялата статия


ТРИМА убити в Барселона в деня на Референдума


ТРИМА убити в Барселона в деня на Референдума - ТРИМА убити в Барселона в деня на Референдума

ПРОВОКАЦИЯ, отмъщение на правителството в Мадрид или местните националисти наказват с контранасилие противниците на независимостта в Катало/у/ния?

Така или иначе, освен около 340 ранени днес имаме и убити. Дано се окаже битов скандал иначе гражданската война е неизбежна.

Властите в Барселона разследват убийството на трима души, между които и 11-месечно бебе. Телата били намерени в къща в района на квартал "Св. Марти" /Sant Marti/, съобщават местни медии.

По информация на Мосос...

Прочети цялата статия


РУСИЯ ще обявява Сорос за терорист


РУСИЯ ще обявява Сорос за терорист

НЯМА съмнение, че евреинът-ционист Теодор Херцел е създателят и идеологът на тероризма.

Що се отнася до днешните вдъхновители и приятели на терористите, също няма съмнение, че това са централите на ФАЩ, особено ЦРУ и хората на Джордж Сорос. Нека да припомним, че подкрепата от американците за талибаните, сега избива американски войници в Ирак и Афганистан, а и събарянето на двете кули е автогол на ФАЩ.

Е, нашето мнение е, че правилно Русия възнамерява да обяви Джордж Сорос за терорист, като...

Прочети цялата статия


ПОРНОСЕКТА екстрадират от Българско в Русия


ПОРНОСЕКТА екстрадират от Българско в Русия

Оказва се, че в Българско има свобода за порнографията.

Докато в Русия тя не само е забранена и преследвана, но и бързо се разкриват участниците, у нас порнографията процъфтява. Не сме забравили англичанина, който върлуваше педофилски в Северо-Западно Българско. Но - за това условията бяха крайната бедност и разврата, които демокрацията ни натресе чрез ФАЩ-леберестията. Да обобщим - Путин държи здраво за чистия морал в Русия, а ние предоставяме евтини "разнообразни" секс услуги за и...

Прочети цялата статия


МЕРКЕЛ ще пътува по Транссибирската жп


МЕРКЕЛ ще пътува по Транссибирската жп

Ангела проявява желание да пътува по Трансибирския жп.

Тъкмо да види, че Германия е голяма, ама Русия е огромна. И да осъзнае, че Сибир е доста по-модерен, отколкото си представят нашите соросоиди.

А и може да има късмет с някой сибиряк, че с немците нещо не става работата, че им внасят от Африка заместници:

МЕРКЕЛЬ РАССКАЗАЛА, ЧТО/че/ МЕЧТАЕТ/мечтае/ ПРОЕХАТЬСЯ/да пътува/ ПО ТРАНССИБУ
Наталья Жуковская

Федеральный канцлер Германии Ангела Меркель заявила, что/че/ ее/нейната/ мечтой/...

Прочети цялата статия


РУСИЯ създаде качествено нов лазер


РУСИЯ създаде качествено нов лазер

ТОВА лято ФАЩ експериментираха лазерно оръжие в Персийския залив.

Някои самозвани спецове изразиха коленопреклонно поклонничество пред терорист, убиец и грабител № 1 в света. В същото време руските учени тихомълком направиха с 10 % по-качествен лазер от всички аналогични в света.

Ясно е, че Русия не само не отстъпва пред ФАЩ във военно отношение, но и в повечето сектори ги превъзхожда:

МОЩНЫЙ/Мощен/ ИМПУЛЬСНЫЙ/импулсен/ ЛАЗЕР СОЗДАН/е създаден/ В РОССИИ

Российский холдинг "Швабе...

Прочети цялата статия


МИША Наакашвили – опера бутафория в две части и вратовръзка


МИША Наакашвили – опера бутафория в две части и вратовръзка

ВЛАДИМИР /не Путин/ Илич Улянов – Ленин въвежда в политическата терминология интересното и доста комично понятие "полезни идиоти".

Така той нарича честни западни интелектуалци, които, като изтъкват и се борят срещу недъзите на буржоазните правителства несъзнателно помагат на делото на пролетариата. В днешно време най-полезният идиот за политиката на Русия е грузинецът-украинец Михаил Саакашвили, когото в родната му Грузия ласкаво-саркастично наричат Миша Наакашвили.

Да припомним ...

Прочети цялата статия


ПОЛША губи 1/3 от територията си


ПОЛША губи 1/3 от територията си

Ако в Европа има неофашизъм /в света единствената фашистка - ционистка - доктрина вирее в Израел/, то това е в Полша.
Снимка: РодинаБг.ком, Паметникът е на един от полските държавници след Първата Световна война, жесток убиец на хиляди православни

Там фашизмът има особена "форма" - католически. Агенти на църквата посещават без покана домовете на обикновените поляци, разпитват ги за семейния и личния им живот, а и винаги придружават разпитите си с въпроса "Мразите ли Русия?&quo...

Прочети цялата статия


ФАЩ са едва 5 %, а лапат 25 % от световното потребление


ФАЩ са едва 5 %, а лапат 25 % от световното потребление - ФАЩ са едва 5 %, а лапат 25 % от световното потребление

Ф/Чети: Фалиралите/АЩ са едва 5 % от населението на планетата.

Но по данни на ООН американците потребяват /не произвеждат, а лапат/ над 25 % от стоките в света – като се почне от енергоносителите и се стигне до шоколадите и виаграта. Това пълно несъответствие, дисбаланс, с една дума – грабеж – е причината целият свят да е изпълнен с /не/скрита омраза към тези, заради които по света има глад, болести, войни, разврат, световна скръб.

Впрочем последният очевиден грабеж на ФАЩ бе "сделкат...

Прочети цялата статия


ДВАМАТА най-големи Путин и Син Дзин-Пин преговарят как да изолират ФАЩ


ДВАМАТА най-големи Путин и Син Дзин-Пин преговарят как да изолират ФАЩ

Ционизмът /еврейският фашизъм/, като всеки фашизъм си извоюва ненавистта и реалното противопоставяне на целия останал свят срещу себе си.

Така блаженопочившият Збигнев Бжежински натътрузи на ФАЩ като враг освен Русия, също и могъщ Китай. Днес - по логиката на геополитиката Владимир Путин и Син Цзин-Пин се договарят как да изолират грабител № 1 в света ФАЩ.

И Китай, който разбира се има своите интереси, осъзнава, че ако Западът надделее над Русия, Поднебесната остава сама и ще бъде разбита ...

Прочети цялата статия


РУСКИЯТ арктически газовоз нокаутира ФАЩ-шистовиката


РУСКИЯТ арктически газовоз нокаутира ФАЩ-шистовиката

ФАЩ /чети: фалиралите американски щати/ изостават от Русия най-сериозно в усвояването на Арктика.

Долната статия показва успеха на руския газовоз "Кристоф дьо Бержери" при преминаването по маршрута през Северния ледовит океан. Глобалното затопляне, което е и резултат на ФАЩ-отпадните въглеводородни газове, се оказва в тотална помощ за Русия.

А в Арктика се намират около 30 % от световните запаси на въглеводороди, като над 60 % от Арктика се намират в землищата и териториалните во...

Прочети цялата статия


ВМЕСТО Украйна предстои нова държава от Одеса до Харков


ВМЕСТО Украйна предстои нова държава от Одеса до Харков

ВЧЕРА се срещнах с един приятел, моряк, който наскоро е бил в Украйна.

Момчето не се интересува от политика, за това мнението му за мене беше още по-ценно. Казва човекът, че хората са много бедни, вижда все повече лъскави коли, но пък все повече клошари и бедняци. Веят се много украински знамена, но забелязъл, че повечето хора ги гледат с презрение. Е, не бяхме се виждали с моряка над 10 г, казва, че украинките са хубави, ама "няма да си взема украинска кучка за жена" - каквото и да...

Прочети цялата статия


Предишна страница 1 2 3 ... 68 69 70 Следваща страница