КАК "специалната евроумна" мина изби украинските военни


КАК "специалната евроумна" мина изби украинските военни

КОЛКОТО по-дълго продължава примитивният фашизъм в Украйна, толкова повече стават карикатурно-трагичните прояви на украинската "армия".

По начало омразата е автогол, но русофобската кариера на простащината и дебилизма достига бангладешко равнище /Бангладеш е най-бедната и изостанала страна в света наред със Сиера Леоне и Сомалия./ Не по-малко от 12 000 украински войници и доброволци от Десен сектор и производни са загинали в братоубийствената война.

За която кървава вина носят ФА...

Прочети цялата статия


РУСКИТЕ контрасанкции - трагедия за САЩ, според посланика в Москва


РУСКИТЕ контрасанкции - трагедия за САЩ, според посланика в Москва

ВСИЧКИ изкушени от световната политика и особено от геоикономика знаят, че санкциите на Запада под диктатурата на ФАЩ не дадоха никакъв резултат срещу Русия, напротив, съживиха доста отрасли от руската икономика.

Но освен икономически, контрасанкциите имат и диполоматически и личностен ефект. Посланикът на САЩ в Москва Джон Хантсман твърди, че за дипломатическото тяло и представителство на САЩ в Русия санкциите-отговор срещу Америка са дали трагичен за янките резултат.

Явно, ФАЩ-шпионите с...

Прочети цялата статия


САЩ или ФАЩ


САЩ или ФАЩ - САЩ или ФАЩ

НЕ ЗНАМ как да чете САЩ: Като Федерални американски щати или като Фалиралите американски щати?

Моля, читателите на РодинаБг.ком да ми помогнат и да донапишат тази статия. Най-интересните и точни постинги ще бъдат публикувани.

Успех!

Димитър КУНЕВ - Български

Прочети цялата статия


ТРИСТРАННАТА+ среща в Сочи: ФАЩ не приемаме


ТРИСТРАННАТА+ среща в Сочи: ФАЩ не приемаме - ТРИСТРАННАТА+ среща в Сочи: ФАЩ не приемаме

ВСЕ "ПО-ИЗОЛИРАНАТА" Русия увеличава все повече стратегическите и тактическите си партньори.

Изглежда Сочи се превърща в новия световен политически център, защото лидерите на Русия, Иран и Турция си стиснаха ръцете - за Сирия+. Не само за параметрите на сирийското бъдеще, а и за разбирателство "около" Сирия. И за още пространства, дано не спазаряват бъдещето на Българско, което отново е на страната на губещите - както винаги - сега в разпадащия се от могъщи геоикономически...

Прочети цялата статия


НОРИЛСК – приказният град "зад" Полярния кръг


НОРИЛСК – приказният град "зад" Полярния кръг - НОРИЛСК – приказният град "зад" Полярния кръг

Най-красивият град, почти половината от годината "бялата приказка" на най-северните части на Сибир, е разположен далече зад Полярния кръг.

Жителите наброяват 150 000, голяма част от тях работят в заводите за производство на никел, това е градът в света, където този метал се произвежда най-много на глава от населението. За това и средната заплата в най-големия най-северен град в света е над 80 000 рубли – около 1300 Евро. Пък за работниците в никеловите заводи тя е два пъти по-висока...

Прочети цялата статия


АНТИКОМУНИСТИ начело в Бразилско – криза и хаос


АНТИКОМУНИСТИ начело в Бразилско – криза и хаос

Луис Игнасио Лула да Силва, бившият президент на Бразилско, ще се кандидатира отново да оглави правителството и народа на най-голямата латиноамериканска държава.

При него от 50 % мизерстващи, от само 10 % богати /същият социален модел, от както сме в Еврогейския/ и още 10 % средна класа, Бразилско влезе от трийсетицата в първата десетка по БВП в света. Той постигна това начело на Партията на труда /Partido dos Trabalhadores, PT/, защото оповести и проведе пробразилска и антиФАЩ политика. &quo...

Прочети цялата статия


КНДР ще бомбардира Йелоустоун, за да накаже ФАЩ


КНДР ще бомбардира Йелоустоун, за да накаже ФАЩ

ТРУДНО е да се определи коя държава е по-вредна за човечеството - КНДР или ФАЩ.

Пентагонът се готви да изравни със земята Северна Корея /твърдение на Тръмп/, а в отговор Ким Чен Ин ще разпореди атака с ядрени и вероятно с термоядрени заряди върху Йелоустоун. Е, кой от двамата е прав, че да унищожава невинните народи на двете държави.

Впрочем долната статия показва, че думите на лидера на КНДР не са розов балон:

"БОМБИТЬ ЙЕЛЛОУСТОУН" - СЕВЕРНАЯ КОРЕЯ ПРИДУМАЛА/измисли/ ПЛАН, КА...

Прочети цялата статия


СТРАХЪТ на Америка се увеличи във Виетнам


СТРАХЪТ на Америка се увеличи във Виетнам - СТРАХЪТ на Америка се увеличи във Виетнам

БЪЛГАРСКИТЕ "независими и абсолютно свободни" /чети: управлявани от посланика на ФАЩ в София Ерик Рубин/ не отбелязоха възловото световно събитие през изминалата седмица - срещата на държавите от Тихоокеанското икономическо сътрудничество - АТЕС.

Ако трябва да бъдем честни, имаше игра, политически шахматни капани, в които всеки лидер искаше да въвлече противника. Стана ясно, че Китай увеличи авторитета си, но това е свръх очаквано, след като Поднебесната вече реално е № 1 икономиче...

Прочети цялата статия


ИЗЛЕЗЕ списъкът на "петата колона" на Сорос


ИЗЛЕЗЕ списъкът на "петата колона" на Сорос

ИМА ли световен ционистки заговор срещу света?

Трудно е да се каже, това е за сега квалифицирана информация. Все пак премиерът на Унгарско Виктор Орбан оповести т.нар "Списък на Сорос". Кой е днес фашист е въпрос с понижена трудност.

И ако немецът Шиндлер прави списък, с който спасява стотици евреи, не е ли списъкът на Сорос, който има намерение да унищожава цели държави и нации?:

"ПЯТАЯ/Петата/ КОЛОННА" ДЖОРДЖА СОРОСА НАЗВАНА/е назована/ ПО ИМЕНАМ/имена/

Благодар...

Прочети цялата статия


ПУТИН е най-заслужилият Нобелова награда в света


ПУТИН е най-заслужилият Нобелова награда в света

ДОРИ западни медии и общественици казват и пишат свръх очевидното и свръх РЕАЛНОТО: Владимир Владимирович Путин най-силно от всеки политик в света заслужава да получи Нобелова награда за мир.

Събитията в Сирия, Донбас, Украйна, Крим, конфликтът ФАЩ - КНДР, Либия, Египет, Ирак, Афганистан - навсякъде Русия на Путин въведе ред и спаси хората - било руснаци, било араби, било украинци, било християни православни или не, било мюсюлмани. Светът очаква единствено Русия начело с Владимир Владимирович...

Прочети цялата статия


ОЩЕ ЕДИН "съюзник" предава Украйна


ОЩЕ ЕДИН "съюзник" предава Украйна

ПОБЕДАТА на неонационалиста Андрей Бабиш /до колко той е истински националист, а не от "новата вълна на Сорос" от типа на Макрон тепърва ще се изяснява/ има още една страна, освен очевидният разпад на "единния" Еврогейски съюз, особено на "евроценонстите".

Украйна губи един поддръжник, защото лявоцентристкото досегашно правителство на Чехия /не президента Земан/ пригласяше в хор на Брюксел: Русия е агресор, санкции, Русия е агресор, санкции, Русия е агресор, санк...

Прочети цялата статия


ЛОША новина за ФАЩ: На всеки руски военен кораб "подарък" от Шойгу


ЛОША новина за ФАЩ: На всеки руски военен кораб "подарък" от Шойгу - ЛОША новина за ФАЩ: На всеки руски военен кораб "подарък" от Шойгу

Сергей Шойгу е дал разпореждане на всеки от средно голям до водещ руски военен кораб да се инсталират ракети "Циркон".

Те превъзхождат по всички показатели подобните ФАЩ-ракети: по скорост, обхват и особено по маневреност, което ги прави неуловими за прехвалената ПРО-система. Една само ракета "Циркон" може да унищожи всеки американски военен кораб, вкл самолетоносачи и тежки ракетни крайцери. Това оръжие е само един от "асиметричните" отговори на Владимир Путин н...

Прочети цялата статия


СИДЕРОВ поздрави Щрахе за високия изборен резултат


СИДЕРОВ поздрави Щрахе за високия изборен резултат

ЛИДЕРЪТ на ПП Атака и председател на Парламентарната група на Обединени патриоти Волен Сидеров изпрати поздравителен адрес до председателя на Австрийската партия на свободата Хайнц-Кристиан Щрахе.

Поводът за писмото са отличните резултати на партията на Щрахе на последните извънредни парламентарни избори в Австрия. "За мене е чест и удоволствие от името на Парламентарната група на Обединени патриоти в 44-то Народно събрание на Република България и лично от мое име, като лидер на партия А...

Прочети цялата статия


КАТО БЪЛГАРИН – ЗАЩО ме отвращава ФАЩ-Евр/оГ/ейският и ме възхищава Русия


КАТО БЪЛГАРИН – ЗАЩО ме отвращава ФАЩ-Евр/оГ/ейският и ме възхищава Русия

НЕОСПОРИМА историческа истина е, че 5 века /а и още от времето на католическо-фашистките Кръстоносни походи/ Западна Европа и нейното уродливо отроче ФАЩ са убивали, грабели, лъгали и развращавали света.
На снимката: еврейката ционистка Хи/т/лъри

Правели са го и заради печалбите си /сега само от Българско ежегодно те крадат чрез корпорации и банки 10 – 12 млрд Евро или около $ 15 млрд/, но и заради своето извратено духовно съдържание – от варварски католицизъм до перверзен либерализъм. Днешн...

Прочети цялата статия


ПОКЛОН пред Президента на Новия свят


ПОКЛОН пред Президента на Новия свят - ПОКЛОН пред Президента на Новия свят

Тази статия РодинаБг.ком публикува за първи път през 2009 г.

С малко допълнения я пускаме отново, защото сме горди, че още преди 10 г сме предвидили бъдещето на света. Фиаско за Запада и възход на Русия. В статията ги няма новите победи на Путин в Крим, Донбас, Сирия, възхода на БРИКС и икономическото израстване на Русия.

Честито на Владимир Владимирович 65-ия рожден ден и на човечеството скорошното освобождение от западното робство, перверзии и хаос:

Има една доста сочна мисъл на ирлан...

Прочети цялата статия


Предишна страница 1 2 3 ... 69 70 71 Следваща страница