ЕВРОПА има 2 беди: "Аллах Акбар" и "Слава Украине"


ЕВРОПА има 2 беди: "Аллах Акбар" и "Слава Украине"

Фанатизмът е по-опасен от всичко: 10 пъти е по-опасен от корупцията и милион пъти е по-опасен за душата човешка:

ДОНЕЦК – ВИЗИТНАЯ КАРТОЧКА МАЙДАУНИЗМА/на майданстващите/

Смерть/Смъртта/ всегда/винаги/ требует/изиква/ к/към/ себе почтительного отношения, но... растиражированное/тиражираното/ сообщение укросми/на укромедиите/ о/за/ смерти/смъртта/ 21-летнего/годишния/ бойца укроармии "Растишка" носит/носи/ исключительный символический характер.

Не могу я пожалеть здорового 21-...

Прочети цялата статия


НАЙ-ЕВТИНИТЕ проститутки не били българките


НАЙ-ЕВТИНИТЕ проститутки не били българките

РодинаБг.ком е по-скоро недоволна от резултатите от изборите за 44-то НС. Докато българският народ не осъзнае, че враг № 1 на Българско е Западът, ЕС, нищо добро не ни очаква. Ето и статия за съдбата на младите източноевропейки, унизени от "еврогейските ценности":

РУМЫНИЯ - СТРАНА САМЫХ/на най-/ ДЕШЕВЫХ/евтините/ ПРОСТИТУТОК/проститутки/

Румыния - страна самых дешевых проституток

В странах/страните на/ Европы решили бороться/да се борят/ с проституцией/проституцията/.

Об э...

Прочети цялата статия


ЕРОТИКА и патриотизъм по "баварски"


ЕРОТИКА и патриотизъм по "баварски" - ЕРОТИКА и патриотизъм по "баварски"

Известен е фанатичният национализъм на германците, а най-силен е той в Бавария. Там, в Нюрнберг е бил и духовният център на Адолф Хитлер. Долната статия пък показва връзката между баварския национализъм и "някои" еротични селско-стопанско-туристически и пр изяви:

ЭРОТИКА И ПАТРИОТИЗМ ПО-БАВАРСКИ

Доить/Доене/ коров/на крави/.

Сбивать масло. Колоть дрова. Звучит скучно, но только если речь не о снимках Эллен фон Унверт. Немецкий фотограф пересмотрела повседневные деревенские за...

Прочети цялата статия


ПРЕЗИДЕНТЪТ на Филипините: Не на ООН + край за наркодилърите


ПРЕЗИДЕНТЪТ на Филипините: Не на ООН + край за наркодилърите

Освен че се подигра с ФАЩ на Барак Обама, президентът на Филипините Родриго Дутерте продължава "кървавата" си разправа с търговците на наркотици. Известно е, че филипинецът дава пари на хората, които /не/"случайно" са разстреляни дилъри на упойващи вещества. Още по-известно, вкл на ООН е, че тази борба Дутерте печели категорично. Защо в Българско не го правим, за да спасим децата си, дори нахокахме български политик, тръгнал да воюва с дилърите-убийци на децата ни:

РОДРИГ...

Прочети цялата статия


ОСЪДИХА измамник на моряци


ОСЪДИХА измамник на моряци

Осъдителна присъда постанови Районeн съд Варна спрямо 45-годишен мъж за извършена от него измама при предоставяне на посреднически дейности и услуги

Пострадали от престъпната дейност са 7 граждани, ощетени с различни суми.

Деянието по чл. 210 ал.1 от НК е извършено в условия на продължавано престъпление, повторно от подсъдимия и не представлява маловажен случай. 45-годишният А. В беше признат за виновен, че с цел да набави за себе си имотна облага, възбудил и поддържал заблуждение у 7 л...

Прочети цялата статия


РУСКИ физици създадоха най-твърдия материал в света


РУСКИ физици създадоха най-твърдия материал в света

Физици от различни руски институти успяха да създадат на основа на нанотехнологиите материал по-твърд от диаманта. Те успяха и да установят на какво се дължи изключителната твърдост на веществото, което както и диамантът е с въглеродна структура, но не е така скъпо, както диамантът. Това прави приложението на "нановъглерода" в обработващата промишленост доста по-ефективно:

Физики из России раскрыли/разкриха/ секрет рекордной/на рекордната/ твердости/твърдост/ наноуглерода/на нановъг...

Прочети цялата статия


ЗА 08 март в Русия: Твърди действия срещу лесбопедерастията


ЗА 08 март в Русия: Твърди действия срещу лесбопедерастията - ЗА 08 март в Русия: Твърди действия срещу лесбопедерастията

Да осведомим читателите-националисти: Първият град в Русия, в който забраниха пропагандата на содомията /педерастията и лезбийството/, бе Санкт Петербург. От там започна, сега това е валидно за цялата страна. Никой не влиза в затвора, но глобите са от 500 Евро и нагоре за лице, а до 50 000 Евро за юридическа организация. Това за първи път - за втори и пр глобите се увеличават почти двойно:

ПОЛИЦИЯ ПЕТЕРБУРГА ЖЕСТКО/твърдо/ РАЗОГНАЛА/разгони/ АКЦИЮ/акцията/ ФЕМИНИСТОК/на феминистки/ НА НЕВСКОМ...

Прочети цялата статия


ДЕВНЕНСКИ рекорд: Осъдиха лихвар за 409 хил лв


ДЕВНЕНСКИ рекорд: Осъдиха лихвар за 409 хил лв

По споразумение с Окръжната прокуратура във Варна, одобрено от съда, мъж получи осъдителна присъда, глоба от 3000 лв и се задължи да плати 409 337 лв, придобити от лихварство

40-годишният Николай Нойков от Девня сключи споразумение с Окръжната прокуратура за прекратяване на наказателното производство срещу него, водено за пране на пари в размер на 409 337 лв, за които знаел, че са придобити чрез лихварство – престъпление по член 253, ал.1, предл.3 от НК, извършено като продължавано деяние. Т...

Прочети цялата статия


БЪЛГАРИ, гответе се за разпада на еврозоната


БЪЛГАРИ, гответе се за разпада на еврозоната

БЪЛГАРСКИТЕ политици и партии /с изключение на Атака/ не са в час за тенденциите в Европейския съюз. Ето, новият ни "мил" премиер Огнян Герджиков се натиска да влезем в Еврозоната при очевидни все по-силни центробежни сили след Брекзита. Еврофилите живеят в розовия свят на Европа преди кризата от 2008 г, а в континента народите се събуждат от либерално-еврогейското си съновидение:

STRATFOR: В ЕВРОПЕ УЖЕ/вече/ ГОТОВЯТСЯ/се готвят/ К/за/ РАСПАДУ–разпад/ ЕВРОЗОНЫ/на еврозоната/
Европе...

Прочети цялата статия


Събират в сборник ученическите есета "Защо искам да остана във Варна"


Събират в сборник ученическите есета "Защо искам да остана във Варна"

40 ученици, участвали в конкурса за есе на тема "Защо искам да остана във Варна", се срещнаха днес с кмета Иван Портних.

"Много съм впечатлен от Вашите есета! Прекрасно е, че във Варна имаме толкова талантливи, умни, грамотни и одухотворени млади хора, които обичат своя град и могат интелигентно да се мотивират защо искат да останат тук. Благодаря на организаторите за конкурса. Поздравявам отличените автори на есета, но за мен са ценни всички! Затова поемам ангажимент да ги и...

Прочети цялата статия


1 Март за децата в МОЛ Варна


1 Март за децата в МОЛ Варна

По традиция в първия ден на месец март Баба Марта ще бъде скъп гост на най-малките посетители в Мол Варна.

За посрещането й търговският център организира детско тържество с много изненади и награди. С помощта на Пижо и Пенда, в чиито роли ще се превъплътят любими актьори от Държавния куклен театър – Варна, малчуганите ще се веселят, пеят, танцуват и ще печелят награди в забавни игри и викторини.

В програмата за празника ще включат и малките самодейци от читалище "Искра-1924". Де...

Прочети цялата статия


ДЕМОКРАЦИЯТА е детеубийца


ДЕМОКРАЦИЯТА е детеубийца

НАЙ-ГРОЗНОТО съдържание на западната "демокрация" се вселява в нашите деца. Българчетата по-малко знаят от преди демокрацията, станаха по-вулгарни, по-подли, затъпели егоисти, а не рядко и убийци на връстници. Не само Георги в Борисовата градина, а преднамерените убийства от момичета-съученички в Пловдив, убийството в Перник, а сега и 11-годишното момиче в Столично училище:

11-годишно момиче е наритано до смърт от съученик.

Да, в междучасието. Учителката по това време не била там...

Прочети цялата статия


"Десните" като бесни си показват кирливите ризи


"Десните" като бесни си показват кирливите ризи

На националистическата редакция РодинаБг.ком е смешно, когато демократите изваждат един другиму нечистоплътните политически и икономически грехове. Ген Атанасов, костовистът разполага и с квалифицирана информация, когато пееше в МВР и за това е интересно да го чуем как разобличава герберастите:

Акценти от участието на ген Атанасов в предаването "Лице в лице" с водещ Цветанка Ризова

Атанас Атанасов: Георги Марков от ДС е в листата на ГЕРБ - каква е разликата с БСП?

"Докат...

Прочети цялата статия


ДЯКОНЕ, ВЯРВАМЕ В ДОСТОЙНОТО СИ МЯСТО ПОД СЛЪНЦЕТО


ДЯКОНЕ, ВЯРВАМЕ В ДОСТОЙНОТО СИ МЯСТО ПОД СЛЪНЦЕТО

ВАРНЕНСКИТЕ ПАТРИОТИ ТРАДИЦИОННО СЕ ПРЕКЛОНИХА ПРЕД ДЕЛОТО НА АПОСТОЛА

Представители на родолюбиви организации в морската столица по традиция взеха участие в общоградското поклонение пред делото и героичната саможертва на Васил Иванов Кунчев – Левски – Апостол на българската свобода и главен идеолог на национално-революционното движение за отхвърлянето на петвековното турско иго.

Навършиха се 144 г от неговата мъченическа смърт.Членовете и симпатизантите на коалиция "Обединени патр...

Прочети цялата статия


Нов център за спорт, фитнес и отпускане в МОЛ Варна


Нов център за спорт, фитнес и отпускане в МОЛ Варна

Нов спортен център – с професионален боксов ринг, зали за скуош, за групови занимания, релакс зона със сауна, солариум и масажен център, предстои да отвори врати в МОЛ Варна.

Зад проекта стои Fitness Energy CLUB, в чиято модерна фитнес зала с панорамна гледка и над 150 уреда повече от три години стотици варненци поддържат спортната си форма. Новите зали за спорт и релакс са разположени на етаж 2 в търговския център и заедно с центъра от етаж 3 утвърждават Fitness Energy CLUB като един от най...

Прочети цялата статия


Предишна страница 1 2 3 ... 53 54 55 Следваща страница