Вси светии в Гранд МОЛ Варна


Вси светии в Гранд МОЛ Варна

Halloween карнавал за малките в Grand Mall, Графа пее за големите

Хелоуинското преобразяване започва в 14,00, сборът на вещици и призраци е от 17,00 с голям маскарад, а награда очаква най-добрия костюм.

Малките артисти от театрална академия "Питър Пан" ще открият празника на страховитите същества. Графа, Прея, Виктория Георгиева, ВенЗи, Били Хлапето и и Ники Бакалов обещават да разтресат най-големия търговски център на Варна със супер мощно Hallowеen Party
26.10.2016.

Най-м...

Прочети цялата статия


"РОСНЕФТ" купи крупни активи в Индия


"РОСНЕФТ" купи крупни активи в Индия

Всъщност, най-перспективният пазар и най-бързо развиващата се топ-10, че и топ-5 икономика в света е Индия. И ако ФАЩ-корпорациите и банките са нежелани в централноазиатския гигант /да си спомним атентатите срещу еврозападняците в Мумбай/, то руските и китайските /макар и по-малко/ партньори са свръхжелани от правителството в Делхи и едрия бизнес в икономическата столица - Мумбай:
/Снимка: Това е днешен Мумбай - икономическата столица на Индия./

Российская госкорпорация приобрела/придоби/ кр...

Прочети цялата статия


ДО кога ще търпим циганските престъпления?


ДО кога ще търпим циганските престъпления? - ДО кога ще търпим циганските престъпления?

Роми нападнаха ченгета с камъни и дървета

Див екшън се е разиграл в плевенското село Дисевица, съобщава наш всекидневник.

Група от петима цигани, сред които 25-годишна жена, налетяли с невиждана агресия срещу полицаи. Целта на органите на реда била да проверят сигнал за кражба на вещи в ромската махала на селото.

Скупчени на улицата, обезумелите от гняв роми обаче засипали униформените с ругатни, обиди и заплахи. Отказали да покажат документи за самоличност и започнали да замерят служ...

Прочети цялата статия


ПУТИН и Моди подписаха договори за оръжие за над 10 млрд Евро


ПУТИН и Моди подписаха договори за оръжие за над 10 млрд Евро - ПУТИН и Моди подписаха договори за оръжие за над 10 млрд Евро

TAGESSCHAU: РОССИЯ И ИНДИЯ ЗАКЛЮЧИЛИ/подписаха/ МИЛЛИАРДНУЮ СДЕЛКУ ПО ОРУЖИЮ

Во/По/ время/време/ саммита/на срещата/ БРИКС в индийском Гоа Москва и Нью-Дели обсудили/обсъдиха/ более/по-/ тесное сотрудничество в военной сфере и подписали ряд/ред/ миллиардных договоров о/за/ поставке/доставка/ вооружений, сообщает/съобщава/ Tagesschau.

Индия покупает у России системы ПРО, а также двести боевых самолетов и четыре фрегата. Россия и Индия в будущем хотят перейти к более тесному сотрудничеству ...

Прочети цялата статия


РУСКАТА авиация унищожи в Алепо склада за боепирпаси на терористите


РУСКАТА авиация унищожи в Алепо склада за боепирпаси на терористите

ФАЩ, както и най-близкият им блюдолизец Англия помагат на терористите в Сирия, а кълнат руската авиация, че унищожава терористите. В Сирия се бият Доброто=Русия и Злото=ФАЩ. Затова РодинаБг.ком се радва на всеки успех на обединените руско-сирийски войни и се наслаждава на загубите на обединените сили на терористите от ФАЩ+ИДИЛ:

РОССИЙСКАЯ АВИАЦИЯ РАЗБОМБИЛА/бомбардира/ ОРУЖЕЙНЫЙ СКЛАД БОЕВИКОВ/на терористите/ В АЛЕППО!

Сегодня/Днес/ военный источник около 09,45 утра по местному времени соо...

Прочети цялата статия


КОЙ освен ФАЩ през 1993 разстреля руската Дума?


КОЙ освен ФАЩ през 1993 разстреля руската Дума?

В основата на разстрела на най-малко 500 души в сградата на руската Дума през 1993 г стои единственият жив фашизъм след Втората Световна война -

ЦИОНИЗМЪТ.

РАССТРЕЛ/Разстрел/ ЧЕЛОВЕЧЕСКИХ/на човешките/ ПРАВ/права/

В октябре 1993 г случилось/се случи/ в России смертоубийственное событие/събитие/, которое/което/ вкратце/накратко/ звать/наричат/ – расстрел Белого Дома, а по сути/същност/ – расстрел всех/на всички/ надежд на спасение граждан России от бандитской приватизации, разграбления/г...

Прочети цялата статия


ДЕМОКРАТИТЕ ли? Убийците на Българско!


ДЕМОКРАТИТЕ ли? Убийците на Българско! - ДЕМОКРАТИТЕ ли? Убийците на Българско!

Левски не е харесвал формата "България" за Родината си, предпочитал е славянско звучащото "Българско".

Ние от РодинаБг.ком също се насочваме към името Българско с надеждата някой ден Народно събрание да промени в такъв дух отечествената Конституция. Да не забравяме, че имаше един български? Президент, Петър се казваше, имаше желание да изоставим емблемата на българската просветеност и славянски принос – кирилицата – и да я заменим с омразната латиница.

Демокрацията зава...

Прочети цялата статия


ПЕСЕН за машината... и Ница


ПЕСЕН за машината... и Ница

Технологичното превъзходство на Запада над развиващите се страни вече се превръща от предимство в трагедия. Атаката на Двете кули в Ню Йорк с американски самолети, трагедията в Ница с тежкотоварен камион са само 2 парченца от големия пъзел, който ограбените народи ще осъществят срещу Запада. И защото ФАЩ и западните компании не допускат светът да се развива:

ПЕСНЯ О/за/ МАШИНЕ/машината/

Роман Носиков пишет:
Западный человек/човек/ не осознает/осъзнава/ своего могущества — до тех пор/до то...

Прочети цялата статия


ПЬОТР ТОЛСТОЙ – ТРОЯНСКИЯТ КОН НА НАТО В РУСИЯ


ПЬОТР ТОЛСТОЙ – ТРОЯНСКИЯТ КОН НА НАТО В РУСИЯ

РУСНАКЪТ ПОЖЕЛА НАТОВСКИ ЯСТРЕБ ЗА "ДОНДУКОВ" 2

В дните около годишнината от обявяването на българската независимост и в навечерието на реалната кампания за президентските избори у нас, страната ни бе замесена в ключов, както за самата нея, така и за целия Черноморски регион международен скандал.

Става дума за грандиозната по своите размери изцепка на новоизбран руски депутат по отношение на България, който заяви – "Ще я купим цялата!". Напълно според предварителните ...

Прочети цялата статия


Започна Националната информационна кампания за астма и ХОББ "Дишам свободно"


Започна Националната информационна кампания за астма и ХОББ "Дишам свободно"

Стартът беше даден във Варна със съдействието на общината, следващият град е Троян с първата на Балканите белодробна болница.

От Варна стартира вчера Националната информационна кампания за астма и ХОББ /хронична обструктивна белодробна болест/ "Дишам свободно". Организатори са две неправителствени организации – лекарска и пациентска – които обединяват усилията си в борбата с хроничните белодробни заболявания - Българското дружество по белодробни болести и Асоциацията на българите, б...

Прочети цялата статия


ЖЕСТОКОСТИТЕ на полските панове срещу Русия


ЖЕСТОКОСТИТЕ на полските панове срещу Русия

СЛЕД Първата Световна война от 157 хил пленени червеноармейци - руси, белоруси и украинци се връщат само 76 хил. Останалите умират от глад, студ, болести и откровени убийства в полските концлагери. Особеност на полската "менталност" е надменността и самонадеяността на полския "елит", т.нар "панове", от които страда народът полски. И днес.

Затова грешката на Сталин да даде след Втората Световна война немски земи /които са около 1/3 от днешна Полша/, днес се опитва...

Прочети цялата статия


ДЕЦАТА на сирийския президент ще се учат в Русия


ДЕЦАТА на сирийския президент ще се учат в Русия

Едуард Сноудън, векторно разобличил методите на ЦРУ, който все повече харесва живота в Русия, най-добрите американски волейболисти, антикомунистът Стоян Ганев, експредседател на Общото събрание на ООН, екс премиерът ни Иван Костов и т.н са учили и дори завършили в Русия. Така че новината за децата на Башар Асад е "нищо ново под слънцето":

Дети/Децата/ сирийского/на сирийския/ президента будут/ще/ учиться/учат/ в России

Старший/Големият/ сын/син/ президента Сирии Башара Асада може...

Прочети цялата статия


ВЕНДЕТА "по руски" настига всеки убиец


ВЕНДЕТА "по руски" настига всеки убиец - ВЕНДЕТА "по руски" настига всеки убиец

Българският народ има блестяща поговорка: "Бог забавя, но не забравя!"

Така един по един, че и по двама, убийците на жени, деца и невинни от Одеса ги застига възмездие - смърт или както е станало в Одеса - двама убийци са намерени с отрязани ръце. Подобна заслужена участ достига и убийците на хора в Донбас, очевидно адресите им са известни и прошка за тях няма да има. До крак!

ВЕНДЕТТА ПО-РУССКИ ДАЕТ/дава/ СВОИ РЕЗУЛЬТАТЫ/резултати/

Новости из Одессы, 11-40: В понедельник в Од...

Прочети цялата статия


СЪДЯТ циганин за убийство, изнасилване и блудство


СЪДЯТ циганин за убийство, изнасилване и блудство

Българите са подложени на цигански геноцид, по време на управлението на правителството на Бойко Борисов. т.е по време на западното колониално робство. Без никакво колебание може да се каже, че нито един българин не е изнасилвал и убивал, че и крал възрастна циганка, но обратното е ставало хиляди, десетки хиляди пъти. Това са нашите родители, които създадоха една добра и икономически силна България. Сега няма кой да ги защити:

Окръжната прокуратура в Търговище предаде на съд 16-годишен, обвине...

Прочети цялата статия


ТОП-10 на одеските еврейски вицове


ТОП-10 на одеските еврейски вицове - ТОП-10 на одеските еврейски вицове

Трабва да подчертая, че аз не съм антисемит, но съм антиционист, просто защото съм антифашист.

Пък и на въпрос към мене от един зомбиран соросоид: "Ти защо мразиш евреите?", аз отговорих спонтанно и искрено: "Не знам дали мразя евреите, но пък знам, че обичам еврейките!" Но показаните по-долу 2 от класическите еврейски вицове от Одеса характеризират тази нация и защо много от хората по света се отнасят с презрение и недоверие към мнозинството от тази нация.

ТОП-10 ОДЕС...

Прочети цялата статия


Предишна страница 1 2 3 ... 49 50 51 Следваща страница