Прегледи: 22094 - Коментари: 0
Водещи новини за деня

Водещи новини за деня Водещи новини за деня

2019:

04 октомври, София:
Цензура в Българската национална тв. Кошлуков, на когото Волен дава документ, необходим за директор в БНТ, спира Волен Сидеров, кандидат за кмет на София в "Панорама". Соросоидите пречат на единствения български политик, който казва истината за заробването на Българско от западните корпорации и банки.

14 септември, София:
БСП решиха да подкрепят Мая Манолова като кандидат-кмет на София, а Атака ще подкрепи, според Волен Сидеров Йорданка Фандъкова, въпреки че шпионският скандал "ще навреди на ГЕРБ на местните избори" - каза националистът.

16 февруари, София:
Над 2000 националисти дефилираха в София в "Луков марш" в чест на героя от войните генерал Христо Луков.

20 януари, Пекин, Китай:
Икономиката на Китай бележи ръст от 6,6 % за 2018 г, а западните икономики са в реален застой - Западна Европа /де факто ЕС/ има ръст от 1,5 %, а САЩ съвсем малко повече - 2,3 %.

16 януари, София:
ГЕРБ се гушнаха с антибългарската ДПС и изпълниха заповедта на Козяк за Ф-16. Българско де факто е под САЩ-робство. За чест на Отечеството Атака и НФСБ бяха против скъпите и излишни американски пенсионерски изтребители.

15 януари, Бургас:
Поредната мръсотия на демокрацията: Заловени са двамата рушители на дюните на плажа "Каваците".

13.01, Перник:
В Перник и Пернишко се чества празникът "СУРВА". Тази вечер и през нощта ще се обикалят къщите в 57 селища, ще се сурвакат стопаните и всичко това в кукерски костюми. Пожелава се здраве и берекет. Празникът продължава и утре, 14 януари, а закриването е в село Кралев дол в 17,00.
Чирпан и Поморие:
В тези и много други български градове и селища отбелязаха 141 г от раждението на великия български поет и националист Пейо Яворов.

12.01, Пловдив:
С тържество в центъра на града бе открита годината на Европейската културна столица. Доста еврогейско и извратено откриване, мултикултурална лъжа.

01.01, София:
Със спорна реч българският президент Румен Радев поздрави българите с настъпващата Нова 2019 година.
Потребител:


Коментар: