Прегледи: 24882 - Коментари: 0
Водещи новини за деня - Българско

Водещи новини за деня - Българско Водещи новини за деня - Българско

2021:

05 януари, Варна:
Премиерът на Българско Бойко Борисов оповести, че довършването на магистрала "Хемус" ще струва около 2 млрд лв. Да припомним, че всички сложни и скъпи съоръжения по нея - тунели и авиадукти - бяха построени по време на управлението на Тодор Живков, чийто пазач-бодигард след идването на демокрацията бе тъкмо днешният министър-председател.

04 януари, София:
Общият брой на починалите българи от "Ковид-19" за 2020 г е 7500 души. В сравнение с ФАЩ - 350 000, нашият % на смъртност е със 7 % повече, а с Русия - 85 000, е два пъти повече. Всички приказки на Бойко Борисов за ефективна борба с вируса са прах в очите на родния електорат. % на смъртните случаи в Китай е 26 пъти по-малък спрямо нашия. Демокрацията има хубави страни, но е изключително вредна при пандемии и спазване на обществен ред и дисциплина.

03 януари, София:
От 04 януари, понеделник, децата от детските ясли и градини и учениците от 1-ви до 4-ти клас могат да посещават детските заведения и училище. Тези учениции деца, които не желаят да го правят, имат право да водят обучение он-лайн.

03 януари, София:
Ивайло Джамбазки, едродепутатът от ВМРО, правилно казва, че спряхме /Северна/ Македония за ЕС. Най-лошото е, че заради чукарите на Македония изпуснахме геостратегическото си богатство, за което и Великите сили бяха съгласни: да имаме Беломорието, излаза на Бяло море и респективно на Средиземно море.

02 януари, София:
Министърът на здравеопазването Костадин Ангелов оповести, че след масовото ваксиниране на лекари и медицински персонал започва ваксиниране на 15 000 души в старческите домове и 11 000 персонал в тях.

Потребител:


Коментар: