Прегледи: 4162 - Коментари: 0
ПРЕСТЪПЛЕНИЯ на Запада срещу човечеството

ПРЕСТЪПЛЕНИЯ на Запада срещу човечеството ПРЕСТЪПЛЕНИЯ на Запада срещу човечеството

В ТАЗИ постоянно обновяващо-присъединяваща се статия ще публикуваме хроника на ДНЕШНИТЕ престъпления на "цивилизования" Запад срещу народите по света.

Не само за ужасите в Близкия Изток, Африка, Азия, Латинска Америка, но и срещу народите от Източна Европа, особено срещу православните, словянските и най-вече българския. 5 века Западът е убивал, крадял, лъгал и развращавал света - днес с леберастки евроатлантогейски "ценности". Най-сериозните и "последователни" са отвратителните мизантропски престъпления на ФАЩ и Англия, т.е на наглосаксонците. Всеки читател на РодинаБг.ком и националистБг.ком може да добавя в постинги своя информация за още ужасяващи престъпления срещу народите по света на убиеца-крадец-подлец Запад.

Започваме от 01 юли 2017 г:

Добра новина:
20 юли, Вашингтон:
Сенатор Джон Маккейн, който през 2008 г бе издигнат като кандидат-президент на ФАЩ от Републиканската партия, е диагностициран с агресивна форма на рак на мозъка.

17 юли:
Букурещ: Външният дълг на Румъния се е увеличил с 1,88 млрд Евро през първите пет месеца на текущата година, достигайки до 94,2 млрд евро - нов максимум след декември 2014 г.
Кабул: Броят на цивилните жертви в Афганистан достигна нов рекорд през първата половина на текущата година с 1 662 убити и повече от 3,5 хил ранени, предава AFP, като се позовава на данни от ООН.

14 юли, Брюксел/Будапеща:
Европейската /чети: Еврогейската/ комисия предприе правни действия срещу Унгария. Този път Будапеща попада във фокуса на Брюксел заради приетия миналия месец закон за гражданските организации, насочен срещу финансирането им от чужбина, т.е срещу циониста мизантроп Сорос-Шорош.

02 юли, Лондон:

Членовете на Специалната авиодесантна служба на Великобритания /SAS/ са обвинени в прикриването на доказателства, че са убивали невъоръжени афганистански цивилни граждани и са фалшифицирали докладите си за мисии, пише вестник The Times.

Димитър КУНЕВ - Български
Потребител:


Коментар: