КОЛКО потомци са оставили съветските войни в Германия


КОЛКО потомци са оставили съветските войни в Германия

Фото: Русская семерка

ЖИВОТЪТ в годините на война е имал в своята основа жестоки закони: победителят винаги е прав.

В хода на освобождението на страните на Европа от немско-фашистките войски нередки са били случаите на доброволно встъпване в полова връзка с войни-червеноармейци. Жените са давали себе си за продукти, за да нахранят своите роднини. Нерядко са се появявали деца след насилствени действия. Но тези теми в съветско време са били забранени: никой в СССР и ГДР не е могъл открито да...

Прочети цялата статия


ПУТИН: Военният флот на Русия получава 26 кораба през 2018


ПУТИН: Военният флот на Русия получава 26 кораба през 2018 - ПУТИН: Военният флот на Русия получава 26 кораба през 2018

НА ДЕНЯ на Руския военно-морски флот, днес, 29 юли, руският президент Владимир Путин поздрави в родния си град Санкт-Петербург военните моряци на Русия.

Първо с катер той посети намиращия се пред руската морска столица остров Кронщадт, където е възловата военно-морска база на Русия. Там Путин, качен на катер приветства дълбоководните военни кораби, които не могат да влязат в река Нева. После, на същия катер Върховният главнокомандващ на Русия поздрави и моряците на корабите в Нева. Стотици х...

Прочети цялата статия


ПОРЕДНОТО престъпно деяние на Европейския съюз


ПОРЕДНОТО престъпно деяние на Европейския съюз

ПРИКАЗКИТЕ за свобода и демокрация на Запад са залъгалки за лековерни дечица и нашите доморасли европривърженици.

Двойният стандарт на западните банки и корпорации е очеблъскащ. Пияният вечно Юнкер бе заловен в машинации и лобистки неправомерни действия, но си остана шеф на Европата.

А в нищо недоказани "нарушения" на партията "Национално обединение" /Бел.РодБг – Бившият Фронт насионал./ на Марин льо Пен току що е лишена от дотации, докато уж антикомунистическият Европе...

Прочети цялата статия


КЛОШАРСКА къща изгоря в самия център на Варна


КЛОШАРСКА къща изгоря в самия център на Варна - КЛОШАРСКА къща изгоря в самия център на Варна

ПЛАМЪЦИ обхванаха запустяла къща в центъра на европейска Варна, която бе населявана дълго време от клошари, цигани, котки, мишки и мухи.

Заради клоаката, придружена на 10 м от десетина казана за боклук, т.е контейнери за смет, всички съседи бяха вдигнали ръце и възмутени сигнализираха полиция, община, кметство и пр. Веднъж полицията изведе неколцина цигани и клошари, а по сведения на съседи, извежданията се били нееднократно.

Мястото стана известно с това, че преди 2 г там бе открита и зас...

Прочети цялата статия


"Варненско лято" 2018: За духа и чувствата на Бетовен


"Варненско лято" 2018: За духа и чувствата на Бетовен - "Варненско лято" 2018: За духа и чувствата на Бетовен

Цигуларите Светлин Русев, Николай Минчев и проф Минчо Минчев и на рояла Евгени Божинов в съпровод на всеки поотделно музицираха вчера от 19,00 Сонати №№ 3, 8 и 10 на Бетовен.

10-та е знаменитата "Лунна соната", създадена през 1798 – 1799 във Виена, а нея изпълни Минчо Минчев /в бялото сако на горната снимка/. Въпреки че беше задушно в Залата на Градската художествена галерия "Борис Георгиев" във Варна, никой не си тръгна след 3-та и 8-та сонати.

И си заслужаваше. Първо...

Прочети цялата статия


Сидеров иска Симеонов да оповести договорите за златото


Сидеров иска Симеонов да оповести договорите за златото

До края на юли и от есента започвам много активно със сериозни въпроси от парламентарната трибуна към министри и вицепремиери, независимо дали са от Обединени патриоти или не.

Специално към вицепремиера Валери Симеонов ще имам въпрос за концесиите за злато и ще искам да се оповести договорът за т.нар златни концесии. Симеонов, в ролята на вицепремиер, сега отговаря за концесиите.

Този договор не може да е търговска тайна и ще се боря той да стане достояние на обществото. Това обяви лидер...

Прочети цялата статия


ПУТИН и Прибалтика: 3:0


ПУТИН и Прибалтика: 3:0

ПРИБАЛТИКА се лише от свръхголям договор заради Русия

ПРИБАЛТИКА получи значим икономически удар.

Компанията "Акрон", която е една от най-големите в света производител на минерални торове, реши да преориентира своите товари от прибалтийските пристанища в руските. Както се съобщава на официалния сайт на компанията, договорът на товаренето на стоките до седемстотин хиляди тона чрез руското пристанище до Санкт-Петербург Уст-Луга вече е подписан.

Този договор фактически лишава ест...

Прочети цялата статия


В ДЕЙСТВИЕ обещаната от Путин нова свръхракета


В ДЕЙСТВИЕ обещаната от Путин нова свръхракета - В ДЕЙСТВИЕ обещаната от Путин нова свръхракета

ОБЕЩАНИТЕ от президента на Русия нови ракети и въоръжения вече влизат в употреба в руската армия.

Долната статия е за руската "ПРО", която превъзхожда американската по всички показатели:

НОВИНКА/Новина/ ВООРУЖЕНИЯ/за въоръжението/ РОССИИ/на Русия/: СИСТЕМА ПРО "НУДОЛЬ" С НОВОЙ/нова/ РАКЕТОЙ/ракета/, КОТОРОЙ/на която/ НЕТ/няма/ РАВНЫХ/равни/ В МИРЕ/света/

Снимки: newsmir.info
social.rt.com

Мартовские/Мартенските/ обещания Президента России продолжают/продължават/ ...

Прочети цялата статия


ЕКАТЕРИНОЗАХАРИЕВЩИНАТА – европейското проклятие на Българско


ЕКАТЕРИНОЗАХАРИЕВЩИНАТА – европейското проклятие на Българско

НЯМА по-голямо зло за Родината ни от е/няма по-малка буква/вропейския съюз.

Той краде: 1.суровините ни, 2.парите ни, 3.децата ни – бъдещето ни. Същият еврогейски съюз се опитва да налага извратените си възгледи за семейството, образованието, отношението към малцинствата, към историята, изобщо извращава всичко нормално, фактите, истината.

Водач на европейския грабеж и житейско-моралното падение на Българско у нас дори не е БАТЕ Бойко. Завършен слуга на чуждопоклонството у нас е вътрешната н...

Прочети цялата статия


ПОХОД ЗА СЕМЕЙСТВОТО срещу европейските гадости


ПОХОД ЗА СЕМЕЙСТВОТО срещу европейските гадости - ПОХОД ЗА СЕМЕЙСТВОТО срещу европейските гадости

ДНЕС от 15,30 в Морската градина във Варна, на сцена "Раковина" до обновеното Морско казино, се проведе митинг в подкрепа на традиционното българско семейство.

Снимки: РодинаБг.ком

Най-радостното за РодинаБг.ком беше, че не видяхме да присъстват активите на партиите от Народното събрание и изобщо никакви партийни активи. За сметка на това на митинга и последвалото шествие имаше около 500 – 600 родители и деца, най-вече майки и бащи български, които осъзнават каква жестока опаснос...

Прочети цялата статия


БУНТОВЕ и хаос в слугинята на ФАЩ - Йордания


БУНТОВЕ и хаос в слугинята на ФАЩ - Йордания

КРАЛСТВО Йордания, като съсед на Сирия и слугиня на ФАЩ беше най-активната за създаване на хаос и гражданска война в страната на Асад.

Но 1,5 мил бежанци от Сирия, немалко от тях престъпници, въоръжени с ФАЩ-оръжия, се превърнаха в криминален и още повече във финансово бреме за нещастни4я йордански народ. След поредното повишение на цените, този път на хляба, йорданците се вдигнаха на бунтове, пограми, палежи - всичко това продъалжава трето денонощие.

Но така Йордания плаща лихвите за гъзо...

Прочети цялата статия


Спипаната дрога на митница Варна е за 500 мил Евро, идвала от Китай


Спипаната дрога на митница Варна е за 500 мил Евро, идвала от Китай - Спипаната дрога на митница Варна е за 500 мил Евро, идвала от Китай

Източник: Varna24.bg
Снимки: Varna24.bg и Митница - Варна

Прахообразното вещество за производство на дрога, задържано на митница Варна в края на миналата седмица, се оказа не 6, а 2,5 т, предаде репортер на Varna24.bg.

Установено е, че останалото количество е действително лимонена киселина, както било декларирано в пратката. От килограм субстанция, можело да бъдат произведени около 10 000 наркотични таблетки, всяка на стойност от 20 Евро. Това означава, че задържаната дрога би се пласира...

Прочети цялата статия


ГЕОИКОНОМИЧЕСКИ поред № 2, а повече от Кримския мост


ГЕОИКОНОМИЧЕСКИ поред № 2, а повече от Кримския мост

СЛЕД откриването на Кримския мост Русия започва нов геоикономически и геополитически мегаинфраструктурен проект - каналът "Евразия".

Става въпрос за широкопътния канал Каспийско море - Черно море, който ще минава само през територията на Русия. Има 2 причини за това местоположение на съоръжението - там е най-ниското пространство, но и това дава възможност за такси и политически ходове на Путин и наследниците му. След като доказаха, че могат да преодоляват сложни технологични проблем...

Прочети цялата статия


ОТНОВО масово убийство във ФАЩ-училище /8 души/


ОТНОВО масово убийство във ФАЩ-училище /8 души/ - ОТНОВО масово убийство във ФАЩ-училище /8 души/

ЖАЛКО, много жалко за многострадалния американски народ - заради гл/Р/обалните империи на ФАЩ-банките и корпорации.

Сега ФАЩ-медиите, които са заплатени пак от гл/Р/обалните банки и корпорации ще обявят убиеца или убийците /двама са арестувани, и двамата от училището/, ще направят пълна статистика на десетките случаи на масови убийства в Америка, но няма да изкажат възловата причина за непрекъсващите случаи на масови убийства. И това не е всевъоръжаването на американците, както твърдят лебера...

Прочети цялата статия


ПРАКТИЧЕН Китай простреля центъра на ФАЩ-икономиката


ПРАКТИЧЕН Китай простреля центъра на ФАЩ-икономиката

СЛЕД наложените от бизнесмена Доналд Тръмп високи мита на китайските стоки, практичните азиатци откриха слабите места на американския бизнес.

Шанхай - Снимка на РодинаБг.ком

Оказва се, че това е производството и износа най-вече на соя, както и на свинско месо, царевица, рапица, повечето селскостопански стоки изобщо. В случая Китай прекрати 100 % вноса на царевица, натам вървят нещата по отношение на соята, свинското и пшеницата.

Китайците пресметнаха, че загубите на ФАЩ след антиселскос...

Прочети цялата статия


Предишна страница 1 2 3 ... 56 57 58 Следваща страница