Прегледи: 2735 - Коментари: 2
Пастрок изнасили 14-годишна

Пастрок изнасили 14-годишна

Българите са сравнително морален народ - нито са държали роби до края на ХІХ век - както англичани и французи, нито са хвърляли атомни бомби и избивали цял континент като американци, испанци и португалци, нито владеят банките - световният суперкрадец, както евреите.

Но след идването на демокрацията престъпността у нас се увеличи над 10 пъти, не защото има "гласност" и свобода на медиите, а защото демокрацията просто генерира егоизъм и криминално поведение. Само 17 са били убийствата /само битови/ през 1968 г по времето на Тодор Живков, а сега надхвърлят редовно 1000/година.

Над 10 пъти са нараснали изнасилванията, а кражбите и грабeжите - дори повече след 10 ноември. Ето една информация от ежедневния бюлетин за престъпността на ОД на МВР - Варна:

На 16.02.2012 г в полицейски участък във Вълчи дол е постъпил сигнал от Дирекция "Социално подпомагане" в същия град, че 14-годишна девойка от Брестак е била изнасилена през септември м.г. При проверката е установено - непълнолетната твърди, че престъплението е извършено в гориста местност "Беседката" до селото й от мъжа, с когото майка й живее на съпружески начала. Установена е и неговата самоличност - Н.Огн 43 г от Брестак, неосъждан, задържан за 24 часа. Материалите са докладвани на прокурор.

Кратък коментар на РодинаБг.ком: Кой живее на съпружески начала с жена си, за да получава тя по-голяма издръжка от българските социални служби, т.е от нашите пари, които ние българите изработваме, но не получаваме? Да оповестим, че доклад на МВР, когато министър бе Богомил Бонев, установи, че циганската престъпност и социалното им подпомагане струват на българите над 1 млрд лв. Сега тази сума не е ли нараснала над 1 млрд Евро? А?

А няма съмнение, че такава перверзия, долна мръсотия, доведената ти дъщеря да носи в семейството пари като ограбени социални помощи, а ти за "благодарност" да я изнасилиш - е характерна само за демокрацията и само за едно примитивно племе, докарано до първичност от своите етнически босове.
Потребител:


Коментар:

1. Потребител: Кримидемокрация     Дата: 2012-02-17 16:18:35    
Ботевградската полиция задържа 14-годишен и 17-годишен с многобройни криминални регистрации заради нов обир, съобщиха от пресцентъра на МВР. Досъдебно производство спрямо 14-годишно момче с над 30 кражби в актива си и неговия съучастник на 17 г беше образувано в РУП - Ботевград. Вчера около 16,30 в полицията била регистрирана кражба от касово помещение в читалище в Ботевград. Пристигналите на място полицейски служители извършили оглед и установили, че в помещението е проникнато чрез взломяване на вратата. По данни на служителката липсвали 650 лева, мобилен телефон и два портфейла с лични документи. Разследващият екип веднага започнал работа по случая и скоро влязъл в дирите на непълнолетните извършители. Въпреки възрастта си 14-годишното момче е стар познайник на детска педагогическа стая с повече от 30 кражби зад гърба си и условна присъда. 17-годишният също е с многобройни регистрации за кражби и осъден с "пробация". Част от инкриминираните вещи били намерени и иззети. Инспектор от детска педагогическа стая снел обяснения на двамата, след което били предадени на родителите им. По случая е образувано досъдебно производство. Уведомена е районната прокуратура.

2. Потребител: Кучета хапят     Дата: 2012-02-17 17:58:55    
4 г председател на Общинската комисия, която трябваше да ликвидира скитащите кучета, бе Красимир Маринов от Атака. Той бе толкова мързелив, че нищо не стори. Ето резултатите от това бездействие: Решение на Районен съд – Варна, с което се присъждат общо 12 000 лв обезщетения на пострадала жена от ухапване на домашно куче, бе потвърдено на последна инстанция от Върховния касационен съд, съобщиха от пресцентъра на Варненският районен съд. Гражданското дело е образувано в края на 2008 г, по искова молба на 37-годишна жена от квартал "Възраждане" във Варна. Самият инцидент е станал на 20 август 2008 г край блок № 77 в същия квартал. Пострадалата жена на излизане от жилището си е била нападната от свободно пуснатото куче на съседите си, порода американски стафордшир териер. Вследствие нападението жената е получила по дясната част на тялото си и десните крайници множество нахапвания, оставили и след едномесечно лечение белези, които следва да се отстранят с допълнителна хирургична намеса. 31-ви съдебен състав на Районния съд уважи претенцията на ищцата за нанесени психически травми, като счете, че непосредствено по време и след нападението тя е изпаднала в остър стрес, преминал в посттравматично стресово разстройство. През 2010 г семейство Марияна и Красимир Вачеви бяха осъдени да заплатят солидарно сумата от 6000 лв за причинени телесни повреди, както и сумата от още 6000 лв за причинената от нападението психична травма на пострадалата жена, заедно със законната лихва от датата на настъпване на събитието. По-късно тричленен състав на Окръжния съд остави изцяло в сила решението на районните магистрати, а ВКС не допусна касационно обжалване.

3. Потребител: ферф     Дата: 2012-02-18 15:05:38    
Чудо-оправдаха бедняка Мунчо в Окр.съд-Варна


Не може да бъде-бълг. съд да не се гаври с беден и честен човек!И то когато е обвинен от адвокат бил той и бай Ганьо.Че и осъден от Районен съд-Варна.Нещастният Мунчо-не вярваше на ушите си-бил невинен.Че дори забрави да закопчае якето си и вървеше разгърден в студа.И той бил човек и той имал права макар без пари и професия-да не е в другия свят при Бога?Окръжният съд-Варна найстина го изпрати в рая.Не може да бъде-ще продължава нещастния си живот на трудовак-роб.По бързо да стигне до строителния обект-чака го мръсен труд на олигофрен за да могат по умните и осъзнатите да живеят без мръсотия и студ-като тези съдии които днес на топло и уютно в залата го оправдаха.Да работи от благодарност че не го осъдиха-кой ще им каже нещо.Мунчо,Мунчо-без образование си за обора -при торта и си оборска тор за образованата цивилизация нищо че те оправдаха но си осъден цял живот на скотски труд за безсмислено продължаване на живот без разум и морал.