Прегледи: 11472 - Коментари: 0
Самоубийство в Ямбол

Самоубийство в Ямбол

2008 г

На страшна картина станаха свидетели днес около 19,15 хората, които чакаха на перона пред гара Ямбол.

Около 100 човека видяха как възрастен човек се хвърли под влака, идващ откъм Стара Загора. Преди това на 3 пъти старецът питал касиерката кога пристига редовният трафик откъм Стара Загора. Облечен в светла риза и с очила възрастният изчакал композицията да приближи перона и рязко се хвърлил под колелата.

Машинистът е нямал дори и част от секундата, за да реагира. Части от тялото са стигнали до централния перон пред входа на чакалнята и повечето от чакащите са се обърнали ужасени.

Гледката е била ужасна. Защо точно така е решил да сложи край на живота си човекът, не е ясно засега.

Но какъв ще бъде животът на хората от "третата" възраст след поскъпването на тока и горивата с 15 % - значи на всичко с между 5 и 10? Вече кофичката прясно мляко и заводският обикновен хляб ще са лукс за 90 % от хората, които са имали /не/щастието да доживеят до благородна възраст и да се пенсионират.

А олигархията е отворила още алчната си паст и натиска слабото и некадърно правителство за още облекчения за богатите. А българинът? Обикновеният ни брат няма пари за най-елементарни лекарства, да не говорим за по-добри и малко дори по-скъпи. Може би самото убийство е една демонстрация и протест срещу бездушието на власт/париимащите, защото тези вълци унищожават народеца си.

НационалистБг.ком прогнозира, че всички олигарси ще платят най-скъпата цена за своето бездушие, алчност и геноцид над собствения си народ.

Светлин Великов




Потребител:


Коментар: