Прегледи: 2383 - Коментари: 1
Застреляй крадеца!

Застреляй крадеца!

Нашето осъдително отношение към външната политика на Империята на злото - САЩ - е повсеместно известна.

Заедно с това, ние в никакъв случай не храним лошо отношение към американския народ. Сред него има много способни, благородни и полезни на човечеството личности. Доказателство за неговия прагматизъм е и един Закон, от който националистБг.ком се възхищава. Той е валиден в повечето щати, т.е - не е федерален, но в Тексас, например, където престъпниците са имали предимство, е гарантирано действащ. В нашите български условия този Закон е идеален:

Ако някой крадец влезе в къщата ти - имаш абсолютното право да го застреляш. Не носиш никаква отговорност, защото защитаваш свещената си частна собственост.

Подобен казус се е случил в Ихтиман. Цигани влизат в магазина на Илия Чубриков, заплашват го и започват да крадат. По-късно или веднага /циганите твърдят, че е отишъл до София да се въоръжи, но експертизата на времето показва друго/ човекът, за да се самозащити при смъртна опасност, застрелва един, който умира и смъртоносно ранява друг от крадците. Тълпа цигани го нападат и го намушкват с нож. Човекът е с опасност за живота.

При примитивна нечовешка саморазправа цигани запалват и изгарят до пепел магазина, къщата и колата на човека, чийто магазин са тръгнали да крадат. Всичко това нямаше да се случи, ако в България Народното събрание беше гласувало горния Закон - да имаш пълното право да застрелваш крадец, проникнал незаконно в жилището или собствеността ти.

Изключително необективно и фашистко антибългарски репортаж показа една ционистка телевизия, която има наглостта да носи като част от фирмата си "българска". Беше дадена думата само на едната страна, което не отговаря не само на журналистическата етика, но и на най-естествените човешки закони. Съдебната система в България е допускала най-различни влияния, но в случая имаме цяла верига престъпления, осъществени от циганите - и то в групово изпълнение, което утежнява вината им. Ако подбудителите и извършителите цигани не бъдат осъдени, и то най-строго в рамките на Закона, престъпленията ще се увеличат. Безнаказаността вБългария е очевидно по-страшна и криминогенна от смекчената присъда.

Сега депутатите пекат месата си по Канарите или егейските райски плажове. Но върнат ли се, първата им работа трябва да е този Закон. Така най-ефективно ще се спрат циганските банди и ще се даде увереност на българите, които живеят в условия на цигански геноцид. Който е иницииран съзнателно или не точно от властите.

Иначе и българи, и цигани ще загиват. Аз знам, че има поне 1 мил българи, които и без Закон ще защитят полагащите им се права.

Все още живеем в България, а не в примитивна афро-азиатска първобитно-феодална помия.

2010 г
Потребител:


Коментар:

1. Потребител: Наблюдател     Дата: 2008-08-25 15:55:10    
Хубаво е да стане това, което авторът предлага. Но докато ДПС е във властта, е невъзможно. Прав е бате Бойко, че турската партия трябва да се изгони от управлението. Тя поддържа циганите не за да се грижи за тях, а за да им взема гласовете. Благодарение на ДПС циганите са си все бедни и необразовани. Което ги прави автоматично крадци и затворници - за всичко е виновна партията на Доган.