Прегледи: 2937 - Коментари: 1
Защо гръмна Чепинци

Защо гръмна Чепинци

Освен всичко друго, си мисля, че взривовете са, за да не се сещаме, че животът поскъпна с 15 % и за да не излезем да протестираме срещу геноцида срещу българите.

Освен че телевизиите и всички е-медии днес създадоха хаос и паника, се разбра, че правителството не е готово да реагира разумно, бързо и ефективно при екстремни ситуации.
Координацията между отоворните и не толкова институции беше катастрофално лоша. В ефир вицето Миглена Плугчиева дори обясни, че тя не бива да дава обяснения, за да остави упълномощените да обясняват на хората. Щом един вицепремиер не знае точно какво става в държавата, какво остава за обикновените хора. И те самите какво ще си помислят за компетентността на управляващите?

Но националистБг.ком мисли и абсолютно е убеден, че не сегашното правителство е истински отговорно и за взривовете в оръжейния склад, и по-малко е виновно за неспособността на властта да реагира. Спомнете си какво викаха по митингите лидерчетата на сегашната тъмно/синя опозиция! По-малко държава, не щем държава, само стените на Народното събрание да останат държавна собственост! Синята простотия стигна дотам, че искаха да съборят и разрушат всичко построено преди тях, че да почнели "на чисто".

Свещена простота!

Тези мисли бяха внушавани от Запада и от неговите войнстващи идеолози от хазарски произход - Збигнев Бжежински и Хенри Кисинджър. Те измислиха противопоставянето СССР/Китай и подкрепяха Китай. Сега азиатският колос им е № 1 политико-икономически противник, а наближава не годината, а денят, в който Китай ще стане военен враг № 1 на "вездесъщото" НАТО. Този пример показва, че много, много от акълите на Запада са стратегически погрешни. Ама пък ние ги следваме като покорни кученца.

Защо също такива взривове гърмяха във военни складове в Украйна, Грузия, Албания, Русия /докато президенти бяха Горбачов и Елцин, и само в началото при Путин/, Полша? Някой да не си помисли, че това са преки диверсии. Щатите, колкото и да са затъпели от доскоро безпроблемното си световно господство, не са чак такива олигофрени /макар че като гледаме Ирак и Афганистан, си мислим и това/. Беше разбита държавната система. Моралът, охранителните функции, държавният контрол, отговорността и страхът от престъпления и безотговорност изчезнаха. Затова инциденти от всякакъв род зачестиха.

В конкретния случай в Чепинци, слава Богу, че охранителите са от частна фирма. Щяха да изкарат, че държавата сама си е взривила складовете, само за да спести някой лев, за да не ги обработи. Ше се спестят пари за заплати, машини ит.н.

Ами ако е терористичен акт? Ако някой враг на България е искал да взриви столицата и да убие стотици и хиляди хора? Пак казвам, слава Богу, че охранителите са частници.

Изводът е само един - крайно време е да направим държавата си силна. Да я направим за българите, а не за да ни смучат западняците, които имат най-голямата полза от хаоса в институциите и сред нещастния ни народ! Вън хаоса на Евросъюза и НАТО!

България над всичко!

Допълнение: Това е то хубавото на е-вестника - можеш да сменяш и да допълваш по всяко време. Един печатан вестник няма как да променя текста по всяко време и да го допълва. Та - Днес, на Заседание на Управителния съвет на Председателите на Общински съвети в България журналисти зададоха въпроси за взрива, по-специално за ситуацията във Варна и Шумен.

Замшефката на шуменския Общински съвет Даниела Русева каза, че има стари складове със стари снаряди край Шумен, но информацията от днес била, че всичко е наред. Самият шеф на шефовете на Общински съвети варненският Борислав Гуцанов пък каза, че днес от 15,00 във Варна се събирали Гражданска отбрана, евентуално Комисията за обществен ред и сигурност и администрацията по сигурността. Да не кажем след дъжд качулка, но очевидно това е задвижване на колелцата след заседанието на Министерския съвет. Ама какъв тук ред и сигурност.

Като си помислим, че във Варна председател на Постоянната комисия по обществен ред и сигурност е Красимир Маринов, бивш барман, който, се кланяше на предишния шеф на "Атака" до под коленете му... После се кланяше и прочее на сегашната шефка Цвета Георгиева, докато не стана Общински съветник. Така се издигна и Славчо Христов - виночерпеца на Иван Костов. Затова има и ще има взривове и инциденти. Некадърници влязоха във властта.

Които мислят само за червото си - от устата та чак до под пъпа, а народът - кучета го яли.

2008 г
Потребител:


Коментар:

1. Потребител: Кървава сватба     Дата: 2008-07-03 17:46:00    
Голяма излагация на правителството.
А Станишев - да го духа. Пушека от взривовете.
Първанов - също. Най-вече Доган и Етем.