Прегледи: 4745 - Коментари: 1
ИЗВАДИХА труп от Аспаруховия канал

ИЗВАДИХА труп от Аспаруховия канал

ДНЕС ученици от Варненска морска гимназия "Св Николай Чудотворец" в студения снеговит мартенски ден станаха неволно свидетели на тъжна гледка.

Около 10,30 полицейска кола и линейка бяха спрели на брега на Канала "Море – езеро" и полицаи и медицински лица се бяха накупчили до водата. След малко се видя, че се вади труп от канала.

Очевидно тялото бе безжизнено, защото нямаше носилка, а просто бе пренесено в сивия багажник на колата. Беше много грозна картина, а учителите явно е нямало как да спрат учениците да гледат от прозорците.

Всъщност трупът бе изваден по-близо до Детската градина, а не до Средното училище. Няма как да се поставят завеси и пр, за да не се тревожат децата.

Ясно е, че "Мостът на самоубийците" – така варненци понякога наричат Аспаруховия мост, е най-вероятният причинител на трагедията. Не стана ясно дали млад или възрастен човек, мъж или жена бе мъртвият. Надали трупът е на убит човек, защото по всяка вероятност близостта на моста е довела до самоубийство и трупът остава близо до Аспаруховия мост след излизането на повърхността.

Не толкова "удобното" място за самоубийство, а антибългарската еврогейско-атлантическа смъртна схватка принуждават българите да прекъсват "доброволно" живота си!

Димитър КУНЕВ – Български и Словянски

Бел.РодБг: От Областната дирекция на полицията във Варна съобщиха, че около полунощ срещу 22 март са получили информация от тел 112, че свидетели са видели човек да скача от моста. От Пресцентъра на Областната не пожелаха да уточнят възрастта и пола на удавника. Все пак с половин уста казаха, че е мъж.
Потребител:


Коментар:

1. Потребител: Един Българин     Дата: 2018-03-22 22:45:56    
Аз не мога да разбера жълтенията на медията...
А кой е ДОКАЗАЛ, че Е САМОУБИЙСТВО????
Или фекална жълтения да има...
В името на 'хонорара'..