Прегледи: 1762 - Коментари: 0
НА ОЛИМПИАДАТА развяха флага на Донецката република

НА ОЛИМПИАДАТА развяха флага на Донецката република НА ОЛИМПИАДАТА развяха флага на Донецката република

ПО ВРЕМЕТО, до като Русия разгроми ФАЩ на Олимпиадата в Корея на хокей с 4:0, на трибуните, наред с щастливите руски знамена се развя и пряпорецът на Донецката народна република.

Най-интересното е, че това знаме не се издигна на другите срещи на руските хокеисти - например с Чехия или Германия. Очевидно, руските запалянковци избирателно наказаха само ФАЩ-престъпниците № 1 в света.

Смешното в случая е, че мръсната игра на западняците в МОК и УАДА /Световната антидопингова агенция - платено подделение на ЦРУ/ постигна обратен ефект - сплоти още повече руския народ и го зареди с още по-голяма гордост и сила:

На олимпийских/олимпийските/ трибунах/трибуни/ развернули/развяха/ флаг ДНР

Снимката е от 22.02.2018 - 14,33

ФОТО: Русская весна /Руската пролет/

На Олимпийских играх в Пхенчхане во время хоккейного матча "Россия — США" болельщица на трибуне развернула флаг Донецкой Народной Республики. В этом матче россияне разгромили американцев "всухую" со счетом 4:0.

Как сообщала "Русская Весна", на этой же игре российских хоккеистов «поддержал» и Сталин.

Присоединяйтесь/присъединете се/ к/към/ "Русской Весне" в Одноклассниках, Telegram, Facebook, ВКонтакте, Twitter, чтобы/за да/ быть/бъдете/ в курсе/курса/ последних/на последните/ новостей/новини/.

От: Русская весна /rusvesna.su/
Потребител:


Коментар: