Прегледи: 28973 - Коментари: 1
Водещи новини за деня - Българско

Водещи новини за деня - Българско Водещи новини за деня - Българско

2024:

03 май:
Когато:
Когато започнете да виждате политкоректност навсякъде и само една правилна гледна точка, значи демокрацията е умряла. Когато искат от вас да си пренаписвате учебниците по история, забраняват ви да гледате избрани телевизии, карат ви да слагате негър във всяка реклама, да си режете паметниците, да наричате освободители си поробители... това е сигурен знак че обществото и държвата се разпадат.

09 април:
Асен, от социалните мрежи:
Успех, братя Руси. Макар и временно да сме поробени от нато, в сърцата си сме с вас!

26 февруари:
НС гласува връщането на мандата на ГЕРБ чрез Мария Габриел. Преди това ГЕРБ удариха моралното дъно в българската политика, а ПП/ДБ копаеха под дъното. Ще има на 09 юни и европейски и национални избори.

24 март:
Варненската организация на Възраждане номинира журналиста Петър Волгин за листата на евродепутати.

09 февруари:
По повод интервюто на Тъкър Карлсън с Путин:
бай Иван:
Ех, Дойче Веле, Дойче Зеле! Още не е излязло интервюто и започнахте с пропагандата. Де поне изчакайте малко. Знаем Ви много добре и колко сте демократични и честни, па и обективни журналисти. Знаем, че по по и най от Вас няма.
Потребител:


Коментар:

1. Потребител: Maria     Дата: 2022-02-21 16:23:02    
Аз съм от Съединените щати. Бих искал да използвам този носител, за да кажа специално благодаря на тази страхотна компания, която ми направи възможно да подобря бизнеса си. Бях затънал във финансова криза и трябваше да рефинансирам бизнеса си, опитвах се да взема заеми от различни кредитори, както частни, така и корпоративни, но никога с успех и повечето банки отказаха кредита ми, докато не срещнах тази компания wintrust финансова компания, която даде ми помогна със сумата на заема от ($10,000) без никакъв стрес. Наистина искам да благодаря на г-н Ричард, който направи това възможно и ми помогна и се погрижи да получа заема си. Затова искам да използвам този ресурс, за да съветвам всеки, който търси заем. ако трябва да се свържете с фирма с референция за получаване на заем с нисък лихвен процент и по-добър график за погасяване, моля, свържете се с (wintrustfinancialcompany@gmail.com), за бърз, сигурен и лесен заем днес........