Прегледи: 8313 - Коментари: 0
Проект за секс

Проект за секс

Проблемът не за сексуалното образование, а за реално упражнявания секс от българските, респективно варненските тийнейджъри - не търпи отлагане.

С тази конкретна нелека задача са се захванали двама ентусиасти - Огнян Узунов от Фондация "Толерантност" и Дойно Дойнов - педагогически съветник в СОУ "Елин Пелин". Както е известно на всички прелъстени от варненските образователни и младежки проблеми, а както стана и ясно от хората в проекта - училище "Елин Пелин" е знаково. Там живеят /до него/ и учат и българи, и роми.

Първата част от проекта е анкета, попълнена от деветокласници, за половото "общуване". Втората анкета, съпроводена с дебат, попълнена от десетокласници вече, е за половото общуване, но и за "мястото" на любовта в него. Ако българските родители и изобщо българското общество види и чуе отговорите, ще изпадне в родителски и национален нокаут. За националистБг.ком те не са никаква изненада, но пропастта между родителските и националните представи и "знания" за юношеското общуване и реалната сексуална практика на учениците е по-дълбока от каньоните на Колорадо. Младите момичета пръхтят и пъхтят по време на секс /разбира се повече като мода и подражание/ много по-ефектно от майките и учителките си.

Много по-лошо е западното консуматорско, себично и абсолютно нетолерантно! отношение към ДРУГИЯ! /То Фондация "Толерантност" май няма перспективи./ Практически всички момчета целят не любов, а да изоставят приятелките си, за да бабаитстват после колко момичета се въртят край тях и какви мъжкари са. По-тежко е положението при момичетата. Освен че целта им е да изхвърлят/"Бият шута" на влюбения в тях, те се фукат колко "донори" имат, та че поради това са големи "дами", т.е. в най-тривиалния смисъл на думата те се продават и купуват с тялото си какво то им харесва. Колко отдавна националистБг.ком предупреждава до какво ще доведат ционистките филми на Холивуд нашите момичета - примитивни секс-потребителки и бездушни консуматорки на пари/животински материални удоволствия.

Най-мечтателното в проекта е желанието на педагога г-н Дойнов да включи Диалога на Платон "Федър" с въпроса: "Кое е за предпочитане: да са влюбени в теб или ти да си влюбеният?" Фактическото положение е следното: Повечето от момичетата не са чували понятието "платонична любов", а за 100 % от тях тя не е мислима. Малко по-"романтични" са момчетата - до 30 % допускат, че я има. То падението е първо духовно, а после телесно - защото родителите не могат да проумеят, че обществото ни е прогнило и чрез тях, че над 88 % от поведението и мисленето на децата им се диктува не от семейството, а от улицата!

И накрая - за етническата толерантност. На всеки полицай дори на ниско ниво е известно, че немалък % от ромските момичета са обречени да проституират. Циганите-лихвари и прочее техни босове дават заеми на бащите им /за дългове на хазарт, в пияно състояние или просто насила/ и единственият начин да се изплатят е като дадат на сутеньори щерките си. Тя толерантността я няма - нито полова, нито междуличностна в голяма част от циганските босове. Тук анкетите и неформалните разговори, които предлага Проектът, финансиран от Дирекция "Младежки дейности и спорт" в Община Варна е абсолютно безсилен. Да не говорим, че вече е видимо поведението на ромски сутеньори, които зарибяват наши момичета - качват ги в Мерцедеси и Беемвета, черпят ги по Златните или Свети Константин и после - обработени ги пращат да проституират на Запад. Наскоро ми се обади един приятел, че това се е случило с племенницата му. Случаите са поне 5 хиляди. Питаме: Няма ли етнически заговор срещу българското генетично наследство, срещу българските момичета?

Иначе ни харесаха като желание двамата проектанти. Иска им се на българите да има хубави отношения между девойки и юноши. Да проповядват "любов, а не война", любов, а не духовна и физическа проституция. Но световната практика е доказала, че нито един голям проблем не се е решил на парче. Доказателството е политиката на Путин в Русия - например. Елциновата и Горбачовата порнография сред младите сега е заменена от здрав патриотизъм и добродетелност на всеобщите нрави. Либерализмът и криворазбраната, наивна толерантност са били пагубни за всички държави в света. Впрочем, така са се затрили и траките в българските земи.

Иначе - чака ни циганска държава и абсолютен, безпросветен, повсеместен разврат.
Потребител:


Коментар: