Прегледи: 4058 - Коментари: 0
БЪЛГАРСКИ аромати и козметика в Париж

БЪЛГАРСКИ аромати и козметика в Париж

Редакциите на nationallistBg.com и RodinaBg.com са за мощна независима българска икономика и затова пускат това предложение да участие на български фирми в Изложение в Париж:

Българските аромати и козметика ще посрещнат експерти и търговци на IN-COSMETICS GLOBAL 2024 в столицата на парфюмерийната индустрия - ПАРИЖ

Български производители ще участват във водещото глобално събитие за козметични продукти, етерични масла и суровини за средства за лична хигиена - IN-COSMETICS GLOBAL в Париж.

Форумът ще се проведе от 16-ти до 18-ти април 2024 г. и се подготвя да посрещне над 12 500 специализирани посетители от цял свят, предлагайки несравними възможности за работа в мрежа, авангардни продукти и сесии с лектори, които ще посочат бъдещето на индустрията и трендовете за красота за следващото десетилетие.

Страната ни има традиционно силно влияние на върху пазара с етерични масла, аромати, козметика. На щанд 1X109 в Paris Expo Porte de Versailles продуктите си ще представят АПИС АГРО 98 ООД, АЯЛИ ГРУП ЕООД, ДЕНИТА ООД, ЕТЕРИЧНИ МАСЛА И БИЛКИ ООД, КАТЕКО ООД. На самостоятелни щандове са фирмите "ГАЛЕН – Н" ООД, в зала 1 щанд U49 и "ЕНЪО БОНЧЕВ
ПРОДАКШЪН" ООД – в зала 1, щанд U40.

Българското участие се организира Българската национална асоциация "Етерични масла, парфюмерия и козметика" /БНАЕМПК/ с подкрепата на Министерството на земеделието и храните и Държавен фонд "Земеделие".

Със съдействиета на и за допълнителна информация: Гергана Андреева – тел.: 0879/163026; e-mail: project@bnaeopc.com.
Потребител:


Коментар: