Прегледи: 1802 - Коментари: 2
ВЪЗРАЖДАНЕ блокира за 3 часа Пристанище "Варна-Запад"

ВЪЗРАЖДАНЕ блокира за 3 часа Пристанище "Варна-Запад" ВЪЗРАЖДАНЕ блокира за 3 часа Пристанище "Варна-Запад"

17 февруари, Варна: Автоколоната от около 50 автомобила тръгна около 10,10 от паркинга на "Кауфланд", който е до Аспаруховия мост.

От депутатите на единствената българска партия присъстваха Костадин Костадинов и Светослав Тодоров, който е водач на Предизборния щаб на организацията. Пътувахме по крайезерния път, а мястото на блокиране бе оповестено, чак когато пристигнахме. Беше около 4-5 градуса, за радост без остър вятър.

Лозунгите бяха против антиконституционното решение на АНТИбългарския "Конституционен" съд /вътре фигурира дори интересният суксуално Филип Димитров/, в защита на българския ЛЕВ, който е единствената гаранция за българската независимост и суверенитет, не само финансов. 604 хиляди българи си казаха думата, че искат Референдум. Проверката в ГРАО ги "изкара само" 471 000, но няма да говорим, че 90 % от непризнатите подписи са заяждания за подробности в адресите – примерно нямало кой етаж е, кой вход или че "неясно е написано презимето".

Един простак шофьор на ТИР, вероятно той самият бе извикал КАТ и твърдеше, че е герберист, но полицаите дойдоха, поговориха с Костадинов и хората на реда бяха принудени помирному да си тръгнат. Бяхме блокирали поне 10 ТИРА, още толкова тежки камиони и поне 30-ина автомобила.

По едно време пристигна репортерката на Радио Варна – "Хоризонт" Даниела Стойнова. Не пиша, че е мисирка, но тя набързо интервюира водача ни и си замина под иронично-саркастичните погледи на варненските възрожденци. След това пристигна екип от БНТ, като и операторът, и репортерката /навремето тя работеше в СКАТ/ бяха по-любопитни за протеста. Само ще добавя, че настроението на националистите бе бойко, весело, въпреки че коментарите за съдбата на Българско бяха песимистични.

Интересното бе, че дори някои от шофьорите, които блокирахме, бяха на наша страна, въпреки че спряхме графика им.

Димитър КУНЕВ
Потребител:


Коментар:

1. Потребител: Сиренце     Дата: 2024-02-19 23:38:38    
Да, да си изльган така грозно от перачите на гЕРБ кирил петков и христо иВАНОВ.


2. Потребител: 13     Дата: 2024-03-28 06:24:51    
Крайно време е криминалната сбирщина вГЪЗраждане да се отправи с еднопосочен билет към Мордор при любимите си свинеруси. 😄😄😄