Прегледи: 3881 - Коментари: 0
УКРИ ВЪН! Укрофашистите оскверниха Паметника на подводничарите

УКРИ ВЪН! Укрофашистите оскверниха Паметника на подводничарите УКРИ ВЪН! Укрофашистите оскверниха Паметника на подводничарите

А дейци на "Възраждане" го почистиха.

Днес, неделя, 28 май 2023 г, след сигнал от будни граждани, че Паметникът на Подводничаря в КК "Камчия" е осквернен, ПП"Възраждане" веднага се отзова! /На долната снимка са участниците в антифашистката акция, обикновени възрожденци./ Заварихме жива трагедия: целият Паметник беше зверски залят с блажна боя.

Естествено, фашистите, които са го залели, са си оставили и неомизантропския възглас "Слава Украине". Издали са се ясно #КОЙ# е извършил това мерзко деяние !

Нека нашите читатели си направят сравнение и изводите, гледайки снимките от покушението
върху паметника на Подводничаря. Нека да видят на живо Евротолерантност и Евросолидарност с тези "хора".

Тъжно и пошло, ти си го приел в Държавата си и му плащаш за това, то тръгнало да руши и цапа. Като толкова вярват в своята измислена държава, да отидат да я защитават с оръжие в ръка! А нашите, оляни до и над ушите в кал след Заседанието си на Националния съвет ПП-съмишленици на укрофашизма, развяват знамето им.

Нека да припомним, че точно заради антифашистката съпротива Великите сили, конкретно СССР не приеха искането на Гърция след Втората Световна война българо-гръцката граница да преминава на 15-20 км от Пловдив, а остана по южното било на Родопите.

Текст и снимки:
Зам.-гл. редактор на "RodinaBG.com " - арх. Николай Ненов
Потребител:


Коментар: