Прегледи: 3081 - Коментари: 3
CONDICIO SINE QUA NON

CONDICIO SINE QUA NON

От лат: УСЛОВИЕТО, без което не може.

Както много пъти съм казвал - в тази Държава на мода е репресията, перфидно подлата професионална репресия.

Но да започна отначало: В МРРБ /Министерството на регионалното развитие и благоутройството/, явно получавайки депеша от ЕС, да се изработи наредба /Наредба –РД-02- обн на 18.05.21. в ДВ бр.42/ се ЗАДЕЙСТВАТ...

И тези същите мушмуроци, начеващи юристконсултки, задават тон за песен на цялата гилдия КАБ и САБ. Да си кажем! Докато умните се наумуват, лудите се налудуват: И гилдията мълчи и гледа тъпо и невнятно как две момета въртят на шиш /да не прегорят 5000 човека архитекти .../.

И започва една АМА РАБОТА в министерството, не ти е работа. Запрятат ръкави и ... за по-лесно превеждат френската наредба за Старчески домове и инвалиди. ТАЗИ "НАРЕДБА" ОЗНАЧАВА, ЧЕ В РЕПУБЛИКАТА ЩЕ СЕ ПРОЕКТИРА САМО ЗА СЛЕПИ, КЬОРАВИ И ИНВАЛИДИ! Да отбележим, че ние от нашата редакция неведнъж сме писали и защитавали тези хора!

Ама няма недей, ама няма как... всички под ножа! Значи, оттук нататък, задължително асансьори /за инвалиди /за къщи на два етажа и тоалетни /за инвалиди/ рампи, а те си имат изисквания... и съответно струват повечко пари. КОЙ ще дава тези парички, КОЙ, ще пита народът след "Наредбата".

Опитахте да направите адвокатите доносници, лекарите - писарушки, зъболекарите - само хабилитирани лица, фармацевтите - извънземни, значи и ние на клона при другите маймуни. То и за това никога сме нямали министър – архитект.

Изводите ги оставям на Вас, ПОТЪРПЕВШИТЕ, а за властимеющите /в момента/ – позор !

07.02.2022 г.
Зам-гл. Редактор на RodinaBG.com - член на КАБ и САБ – арх. Николай Ненов

От редакцията: Ние бием тъпана, ако не чуе, който трябва да чуе, ще има каквото трябва да има.
Потребител:


Коментар:

1. Потребител: арх. Ненов     Дата: 2022-02-12 15:05:01    
Айде бе никой ли няма да вземе отношение по статията , която бие тъпана за да останете живи , затова , а Вие мълчите кът ....

2. Потребител: Иван Асен     Дата: 2022-02-12 15:43:43    
Във Фейса има коментари.

3. Потребител: велин дева     Дата: 2022-06-01 08:54:36    
...а щом като музиката е такава/ето какво се получава...