Прегледи: 3778 - Коментари: 0
КОЙ?

КОЙ? КОЙ?

Снимки: РодинаБг, на горната Радев във Варна сред протестиращите

Въпросът всъщност е не Кой, а Народът или той?

Всичко, което стана в София, както и в по-малки размери във Варна, Бургас, Пловдив, Стара Загора, Русе, е закономерно и е резултат на конкретни наблюдения на хората. Не само дворецът на Доган/ДПС в Росенец, във всеки областен и необластен град и в почти всяко село управлява = краде дуетът ГЕРБ/ДПС.

Ние от РодинаБг.ком твърдим, че и едните, и другите са маскари, но ГЕРБ са къде-къде повече от БСП, НФСБ, ВМРО, Да-България. А обвиненията на СД-МВР - че, видите ли, от "Възраждане" повечето са с криминални регистрации, надминават сталинските фалшифицирани обвинения срещу "/не/удобния" противник.

Веднага ще подчертаем, че за пореден път ултрасите на ФК "Левски" и ЦСКА опорочиха мирния протест. Но те колко години бяха ухажвани от Бойко в "каменно-бомбичните" им атаки срещу АТАКА? И ние очакваме ескалацията срещу ГЕРБ/ДПС и полицията да продължат. Властта се заблуждава кардинално, че е спечелила. Яростта се е превърнала в натегната пружина и тя ще изхвърли някаква зла жестокост.

ГЕРБ ни насочват към Гражданска война и ще обвинят невинни за нея. Личната завист-битка на Бойко срещу Радев, насъскана от полуселянина-полугражданина от Банкя, ще раздели окончателно престрадалния ни народ.

Проклети да са суперкрадците от ГЕРБ/ДПС! Те крадат и материално, но и недостойно, недостойно, недостойно.

Дано разумът надделее и Борисов осъзнае, че достойнството и Родината са НАД властта, която е временна завинаги.


Димитър КУНЕВ - Български и Словянски
03 септември, 2020
Потребител:


Коментар: