Прегледи: 3044 - Коментари: 8
ЗАЩО днешните американци са по варвари от турците преди 150 години

ЗАЩО днешните американци са по варвари от турците преди 150 години

Снимка: РодинаБг.

Събитията в днешна "№ 1" държава в света, ФАЩ, са толкова значителни, дори исторически, че налагат мислещите хора да си задават исторически въпроси.

Полицай уби афроамериканец, негър, негро, както самите те, докарани през 17 и 18 век черни, си викат помежду си. Какво последва обаче след това?

Убийства на бели, вкл полицаи, десетки хиляди разбити и ограбени магазини, палежи на полицейски участъци, на всичко, което принадлежи на белите, вкл на евреи. Този атавистичен гняв, примитивен и генетично вкостен в мисленето и постъпките на американските негри, няма да остане незапомнен. Днешните събития ще се загнездят в умовете на ощетените, дали във формата на страх, дали като неизкоренима жажда за отмъщение и контранасилие, ще видим, "Времето ще покаже!" – както е заглавието на най-възловото предаване по Канал 1 на Централната руска тв.

Нима не можеше да се преживее духовно и практически това противопоставяне между черни и бели във ФАЩ, да си подадат расите ръце и да се помирят? Нали са всички християни, предимно протестанти и по-малко католици, а в Божието слово пише 70 пъти по 7 да си прощават хората? Или някои от тях просто не са хора?

Да не продължавам повече в тъмните дълбини на антропологията на човека, когато си е бил 100 % звяр. Ами да се насоча към "ценностите" на Холивуд, който вече 100 години натъртва на белия расизъм. Почти няма във филмите на ФАЩ-изкуството идеология на помирението. В тях, прононсирани от продуценти, 95 % евреи, можем да изчислим и колко от тях са ционисти, няма прошка за белите. Нищо подобно – обоснована и необоснована възхвала на негри, които винаги са по-човечни, по-благородни и вече по-красиви от белите, е , като изключим евреите, които в 90 % от случаите играят главните роли в кинокартините.

Няма да се спирам подрооооообно, но една, ако не и ПЪРВАТА роля Доналд Тръмп да стане президент, е това неравновесие, тази житейска лъжа, която принизява бялото население на ФАЩ. Черният расизъм, днес 100 пъти по-силен, по-реален и по-ДЕЙСТВАЩ /както 100 % го доказват сегашните вече седмични събития/ от бялата доминация, се индуцира и катализира от ционистките филми и тв предавания, от литературните "произведения", които най-вероятно завинаги ще разделят на две Америка.

А ние, българите, които като цяло сме простили на обикновените турци за 5-вековния геноцид над нас, стоим Еверест по-високо от земното равнище на негрите в Америка. Да не говорим, че сме и спасили евреите от газовите камери, а днес те чрез банки и корпорации на Запада отмъкват 16 млрд годишно от изтънелите ни български джобове.

Ако евреите, по-скоро ционистите не се опомнят, ще стане това, което направиха като № 1 геополитическа грешка – подкрепиха Китай, за да сразят СССР, но сега имат двама равностойни на ФАЩ съюзени врагове – и Русия, и Китай. Ако негрите и белите американци осъзнаят кой ги противопоставя зверски:

То евреите ще имат абсолютните си гробокопачи не само в САЩ, а и навсякъде по нашия прекрасен свят.


Димитър Кунев,
Юни 2020.
Потребител:


Коментар:

1. Потребител: СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ     Дата: 2020-06-14 18:58:25    
ВЪЗПОМЕНАНИЕ - 14 юни 1923 г. – убит е Александър Стамболийски – ДА СВЕДЕМ ГЛАВИ.
Уважаеми Българи на този ден се отдава почит към Българския народен водач от БЗНС – Александър Стамболийски- Министър Председател на България избран от целокупния Български народ. Представям на Вас да прочетете, кой кога е убил Александър Стамболийски и неговия брат. Има двама убийци. Първия е Цар Борис трети – ОБЕДИНИТЕЛ, което не се осъществи, защото той е ако не тайния подбудител за убийството и свалянето му от власт, защото Стамболийски е имал идея да стане България – Република и поради това е насъскал военните за това пъклено дело. Второ, той е съучастник в убийството на законно избрания Български Министър Председател, защото признава „ФАШИСТКИЯ ПРЕВРАТ ОТ „9 ЮНИ“ и не защитава правителството на земеделците. Представям статии от Интернет да се запознаете с убийците на Българския народ:
-
ПЪРВОСТЕПЕННИ СВИДЕТЕЛСТВА ЗА УБИЙСТВОТО НА АЛЕКСАНДЪР СТАМБОЛИЙСКИ
http://www.sitebulgarizaedno.com/index.php?option=com_content&view=article&id=749:im&catid=29:2010-04-24-09-14-13&Itemid=61
-
https://www.pz-topnews.bg/wp-content/uploads/2020/06/BASA-950K-3-110-1-Aleksandar_Stamboliyski_in_Paris_1921_cropped.jpg
14 юни 1923 г. – убит е Александър Стамболийски
-
https://www.pz-topnews.bg/2020/06/14/14-%D1%8E%D0%BD%D0%B8-1923-%D0%B3-%D1%83%D0%B1%D0%B8%D1%82-%D0%B5-%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%81%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D1%8A%D1%80-%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BC%D0%B1%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D0%B9%D1%81%D0%BA/
-
ПОКЛОН ПРЕД ДЕЛОТО НА АЛЕКСАНДЪР СТАМБОЛИИСКИ, И ЗАГИНАЛИТЕ В ЗАЩИТА НА БЪЛГАРСКАТА КОНСТИТУЦИЯ ГЕРОЙ ОТ ЮНСКИТЕ И ЮЛСКИ ВЪЗТАНИЯ, СЕПТЕМВРИИСКОТО ВЪЗТАНИЕ 1923 ГОДИНИ И СТОТИЦИТЕ УБИТИ ЗЕМЕДЕЛЦИ И КОМУНИСТИ ОТ ЦАРСКИТЕ ХОРА … !
Стефанъ Д-ръ Димитровъ Чолаковъ
14 юни 2020 - http://www.stefan-tcholakov.eu/


2. Потребител: Арх.Ненов     Дата: 2020-06-30 15:52:11    
Всичко това което видяхме и ще продължаваме да виждаме , като бунтове , цветни революции,палежи , убийства , Ковид 19 , Птичи грип , Свински грип ..е Решение на Синедриона / с програма която се следва неотклонно/ , а ФАЩ са деен участник !

3. Потребител: Админ     Дата: 2020-07-02 16:59:26    
Ние не трием коментари, но не приемаме позицията на постинг №2.

4. Потребител: муспи     Дата: 2020-10-18 01:47:33    
Съгласно плановете на локалния дявол Йехова (Яхве, Алах, Ваал, Ленин...) блата раса трябва да бъде ликвидирана. Тя е създадена от Бога в I глава на откраднатия от някъде Епос и е одушевена - има души, и върху тях може да се спуска Дух, както са одушевени животните, растенията и самата Земя. А във II съвсем друг бог, самозванец, създава бездушната биомаса Адам, вдъхва й свое биополе, демек душа, и за да направи Ева се налага да го клонира - в I гл. Бог прави човека мъжко и женско. След това ги развъжда кото хлебарки, и днес е покрил с милиардите им света - от Мароко до Мексико и от Азербайджан до Южна Африка. Конфронтацията е неизбежна, защото въпреки паразитизма въру Одушевените, чрез който океана диваци същедтвува, тъй като всичко - от храната до таолетната хартия (зад нея стоят машини, производствена организация и търговска) е немисклимо Без Одушевените, в които твори Дух. Йехова е с еврейски акъл - важното е белите да се разкарат и всичко ще си прави Синедриона сам. Смехория достойна за забавната програма на еврейските телевизии (всички до една са тяхни - те не признава 98%). Да, но има и Истински Бог, а Той допуска дивашсия танц на бездуховното, защото отблъсква Одушевените нагоре, във Вечноста. Той е поставил над всичко закона - Нисшото да побеждава Висшото, защото Му е угодно - "Силата Му да е в Утеснението". А какво храни Одушевените в този геноцид? Отвращението, погнусата към диваците, - "Като видите всичко това, радвайте се".

5. Потребител: муспи     Дата: 2020-10-20 22:08:10    
Има очевидно доказателство, че не е имяло холокост, - евреите казват че е имало, но не пречи, страдат си. Така стои и въпроса с установявянето че този свят е кръг от Ада. Той свидетелства сам за себе си, с почити всичко дето може да се види и пипне- 99+%: Баташкото клане и останалите, гръцкото комшийство, тарикатлъка през цялата история на Тайната власт, вождовете от обозримото минало (предишните са вече обработени като безопасен фолклор от Тайната власт), - Сталшн, Ленин, Мао, Пол Пот, султаните и байряка на исляма. В същата поредица - демокрацията, равенството, толерантноста, избори без да се броят гласовете и никой да не се сеща. За този дивашки рок (музиката е взета от негрите и напластена с еврейски размах навсякъде - и Запада и Комунистическия блок) се е наложило преди това да се унищожи Културата. Унищожена е по способа на Свободните избори, - в Музеите на Съвременно Изкуство по цял свят, от таваните висят парцали, а по земята смачкави тенекии - и всеки го взема като избори без броене - признак за нормалност. Ако някъде се мерне някой останал от тези, предадамовите хора, с Души, че и Одухотворени - минава за безопасно луд, подир който вървят деца за да се майтапят. Свободата вече е стеигнала до там, че и да се отрича холокоста не е изсилване и никакъв риск - просто безопасен майтап, укрепващ Свободата. Адът е място което само се задоволява, без Небе, и на всички им е, кажи го речи - приятно.

6. Потребител: Админ     Дата: 2020-10-21 22:31:00    
Ние не трием коментари, но не приемаме позицията на постинги №№ 4 и 5.

7. Потребител: муспи     Дата: 2020-11-21 20:40:57    
А какво точно е Отвратително, че е спасителен улей, утеснение "в което Ми е силата"? То е негъра когато казва - аз съм бял, а ти черен, докога тази нетолерантност, че всички сме равни, всички можем да стоим на бюра и пишем ноти! Щом така, ще се бием - я, колко сме много! Можем, правим, а вие нямате топки... А евреите? - Ние сме избрани да движим точно това равенство, светая светих на усвояването на Наследството, божествения Паразитизъм! С какнво го доказваме на глупавите гои? - Международния Валутен Фонд и Федералния Резерв на Естади Юнидос свидетелстват за нас! Но не вярват Одушевените, 5те %, и продължаващите да намаляват, - казват, ние се оттегляме при Бога, вие стойте тука за справедливост? Най напред кой Бог, имало такъв, а Йехова бил локален дявол на тази планетка, определена за унищожаване и вече е мъртва, - изтегля се останалото живо между бурените. Но Паразитизма не се закача, за да може след като тук е свършил с Отвращението и Погнусата, Там, Горе, като се погледне надолу, да носи наслада от Справедливост и Ред. Там Злото е което е навън, тука е което отблъсква на Там. Тука Злото може да се види, пипне, приеме, усвои и задоволи. Който може да се Отвръщава, е блъскан Нагоре.

8. Потребител: Админ     Дата: 2020-11-22 20:51:53    
Ние не трием коментари, но не приемяме позицията на коментар № 7.