Прегледи: 11976 - Коментари: 3
САЩ-военен уби жена си и дъщеря си и...

САЩ-военен уби жена си и дъщеря си и...

САЩ или ФАЩ: Фалирал ли е моралът и семейството в "мечтата Америка"?:

Потресаваща жестокост! Ветеран от ВВС /Военно въздушните сили/ на САЩ застреля и уби своята дъщеря и съпругата си, а след това...

Алабама, САЩ 09 Юли 2018

В американския щат Алабама ветеран от американските въоръжени сили застреля съпругата си, както и смъртоносно рани една от дъщерите си, а след това запали пожар в къщата и се самоуби.

Учителката Шарлийн Ан Орси се прибрала, за да вземе дъщерите си - 12-годишни тризнаци и по-голямата 13-годишна дъщеря. На вратата тя се срещнала със съпруга си Боб, който застрелял жена си в главата, съобщава Фокс Нюз.

След това Боб Орси започнал да излива запалителна течност /според предварителните данни, това е било бензин/, както и да стреля срещу децата си. В резултат, от близко разстояние, той ранил с множество изстрели тризначките. 13-годишната му дъщеря успяла да се скрие в къщата на съседа. Две от ранените момичета също едва успели да избягат преди пламъкът да обгърне сградата.

Но една от дъщерите на двойката починала в резултат на инцидента. Според съобщенията в медиите, съпрузите Орси са сключили брак в Аляска през 1994 г. Шарлийн подала молба за развод девет дни преди смъртта си. Жената посочила непримирими противоречия и поискала от съда да й предостави правото на пълна опека над децата им.

Ранените при инцидента момичета в момента се лекуват и се възстановяват в болница.

От: Превод и редакция: БЛИЦ
Потребител:


Коментар:

1. Потребител: Ами така е.     Дата: 2018-07-09 15:19:32    
Много се разпищолиха нещо. Решила, че вече не и трябва и може да го захвърли като непотребен отпадък. Да ама не. Трябвало е да я поразчекне малко, да я погори, да я поодере жива! Да я поизкорми малко и тогава да и тегли куршума.

2. Потребител: муспи     Дата: 2018-07-23 01:49:18    
Силно мургави самки, а самеца е откровен евреин, от най долните - кефи се в това, определено от рабитата за биоматериал за унищожаването на бялата раса. Бесовете на яхве си имат вътрешнопартийна демокрация - ако някой наш се прелъсти в лай$а да не му се пречи, свой може да има прищявки.

3. Потребител: бай хуй     Дата: 2024-01-05 17:24:38    
яки путки