Прегледи: 1891 - Коментари: 2
Първородният грях на Еврогейския съюз

Първородният грях на Еврогейския съюз

5 века Западът, по-точно западноевропейските държави са убивали, грабели, развращавали и лъгали света.
/Снимка: РодинаБг.ком/

Принципът на "цивилизованите" държави е бил един единствен: Вземай колкото се може повече и не давай нищо. Не е случаен фактът, че в момента най-изостаналият район в Европа е Северозападният в Българско. Видин, Монтана и Враца повече са градове-призраци в сравнение с това, което бяха до демокрацията, чети: западното ограбване и опустошение на Отечеството.

В Китай е обратното: най-солидни средства се инвестират в Среден и Западен Китай - т.е в районите, които изостават спрямо напредналите технологично източни части на държавата. В Тибет и Синцзян-Уйгурския райони на Запад се строят модерни заводи, а свръх скоростната жп линия от Пекин до Лхаса /столицата на Тибет/ за 6 часа /с 10 часа по-бързо/ прекарва пътници и стоки от единия край на Китай до другия, по най-дългия диагонал.

Но, основната ни грижа и болка е България. Защо във Видин няма работещ сега, когато сме в "рая" Европейски съюз - нито един от 5 завода преди 10 Ноември? Защо във Враца няма нито един работещ завод? Например, защо бе затворен печелившият Чугунолеярен завод? Защо в Монтана бе затворен печелившият Завод за прецизни инструменти? Защо ЕС не показва никаква грижа за тези градове, а само за педерасти, лезбийки, цигани и емигранти?

В Северозападния район има хиляди, подготвени на световно равнище инженери, икономисти, агрономи, ветеринари, специалисти във високотехнологични производства, но "солидарният" ЕС ги остави без работа или да работят като пазачи или зидаро-мазачи? Да продължава ли с мизерния живот на пенсионерите, на българските майки и деца? Не коментирам как паразитстват циганите и как крадат, изнасилват и убиват старици, старци и по-млади българи?

Но какво го боли лионският банкер, стокхолмският собственик на металургичен завод, английският предприемач или италианският мошеник-строителен играч за изстрадалия български народ? Даже нещо повече - БТВ и Нова оплюват не западните крадци, а единствения български политик, който казва истината за западното колониално робство - Волен Сидеров!

Да сме живи и здрави, да изгоним западните грабители, както ги изгониха от целия свят - Азия, Африка и Латинска Америка!
Потребител:


Коментар:

1. Потребител: Трън в таза на ФАЩ     Дата: 2015-09-20 08:32:57    
Един човек бе убит, а друг ранен при стрелба, открита в събота в американския град Кливланд, щата Охайо, съобщиха от местната полиция. Намиращ се в автомобил 30-годишен мъж и 10-годишно момче чакали на кръстовище зелен светофар, когато се приближил неизвестен нападател и открил огън по тях. Раненият шофьор успял да мине известно разстояние, преди да умре от раните си. Детето било ранено в рамото. Съобщава се, че нападателят избягал с колата си. Мотивите на извършителя са неизвестни, полицията го издирва. Пострадалото дете е в болница. В петък в Кливланд неизвестни лица откриха от автомобил огън срещу група тийнейджъри в частен дом. 14-годишно момче бе ранено и в тежко състояние е прието в болница.

2. Потребител: муспи     Дата: 2015-09-21 21:20:26    
Човекът така е паднал, че се прави че не вижда очевидното, за да не стане още по лошо. Това е белег на ада - нашия свят се е спуснал вече до ада. Всички знаеме че евреите владеят света и то до такава степен, че да се нарече власт е твърде меко. Всички пари, правителства и армии са под еврейски контрол. Те провеждат геноцид над бялата раса - при нас драстичен, за три десетилетия ни преполовиха, а циганите развъждат като хлебалки, сега отварят канала със симитски лайна. Някой да се е опитал да спомене че евреите са виновни?! Неловко мълчание, разрешено е да се приказва до втръсване че войната в Сирия е виновна. А кой уреди тази война и цялата арабска пролет? Кой ги въоръжава тези диваци, кой е залял Месопотамия с танкове! - че те нямат пари за един, нямат пари и за калашници! Естествено тези дето имат всичките пари на света - и в обръщение и ненапечатани. Нито дума че всичко се прави планово, че България я покриха с джамии и то по села дето няма никой! Отговорът може да бъде само един - евреите. Спасението е само едно - да ги избием докато все още може. Всякакъв християнски морал, "не убивай" не може да се отнася за евреите, те не са одушевени същества, не са лоши хора а не са хора! Те са бесове извадени от дъното на ада от дявола им яхве, за да унищожи чрез тях избраните, бялата раса. Приемайки ги за хора ние правим смъртния грях, хула по Бога!