Прегледи: 1760 - Коментари: 0
Защо ФАЩ предпочитат пребоядисани "комунисти"?

Защо ФАЩ предпочитат пребоядисани "комунисти"?

В Българско се наблюдава много странен политически феномен: Най-страстните "антикомунисти", атлантици и евроатлантици са бивши членове на Българската комунистическа партия.

Бойко Борисов, Цветан Цветанов, Цецка Цачева, недоразумението-президент Росен Плевнелиев /по баща/, Лиляна Павлова /по баща дори активен борец за комунизъм/, Иван Костов /по жена – партиен БКП-секретар/, Стоян Ганев /по следване в "братския" Съветски съюз – не ми обяснявайте кой учеше там в "самата" Москва/, доносниците Георги Марков, Красимир Каракачанов, Радан Кънев /по семеен произход/, да не забравим и Кристиянчо Вигенин, Гоце Първанов, Ивайло Калфин /"майстор" на политическото преоцветяване/, абе, направо с лопата да ги ринеш, ама с багер дори не можеш ги изрина. Как е станало така, че за една нощ, с едно преспиване на меката евроатлантическа възглавничка - от борци за социална правда и класови радетели за работниците и селяните, изведнъж на синеокото утро тези чиляци стават капиталисти – само Бог знае.
/На долната снимка: Спокойно, не е Цецка Цачева./

Всъщност, за ФАЩ така най-лесно се отцепват /не/качествени хора от противниците им и се приобщават към "демократичните" ценности, в неоколониалния смисъл и разбиране на ФАЩ, естествено. Тези хора поне веднъж са ходили със собствените си крака в американското посолство и са обещали да служат на новите си господари. Да не забравяме как Бойко си подаде оставката през 2013 – през деня твърдеше, че за нищо на света няма да напусне премиерския пост, а след нощна визита на "Козяк" си свали министър-председателските си потури.

"Предател верен"
Това е оксиморон от стихотворението на Ботьов "Борба". Смисълът е, че веднъж станали предатели, такива хора търсят начин да предадат стария си шеф наново на новия – за лична изгода, разбира се. Да ми обяснява г-жа Цачева как се е борила против комунизма като партиен БКП-секретар преди 10 Ноември, е все едно Мефистофел да обяснява как посвещава черната си душа на Божията правда.

Е, сега задокеанските ни господари са спокойни. "Мариците" работят за техните корпорации, българските мед и злато, и всичко що е ценна суровина /вкл дори планинската ни минерална вода/ изтича на Запад, към ФАЩ. Танковете им са тук, за всеки случай, че на народа може пак да му "хрумне" да свалят "предател верен 2" – защо ли някои честни колеги журналисти наричат днешното правителство "Борисов слаб /2/"?

Благодарение на пребоядисаните комунисти, на черните им съвести - Българско стана от 9 на 7 милиона, а младите, усещайки, че начело на страната са "предатели верни" и те тръгват към /не/осъзнато предателство към най-святото – Родината. Нищо, че там, в клоаката на 5-вековните убийци от Запада, ще бъдат 2-3 поколения на трето, ако имат късмет – на второ социално равнище. Докато в Българско щяха да са цветът на обществото.

Но докато не изличим – било с избори, било с революция – българските "верни предатели" на Запада, блюдолизците на западните банки и корпорации, ще тънем в нищета и морална разруха.
Потребител:


Коментар: