Прегледи: 1725 - Коментари: 5
Цветанов гледа с невинни очи и ни води към дъното

Цветанов гледа с невинни очи и ни води към дъното

След като по време на мандатите на БойкоЛош1 и БойкоСлаб2 Българско се стопи с половин милион, сега ГРОБ се готви с манипулациите на НОВА и БТВ да ни довърши с "Десетата си изборна победа":

ЦВЕТАНОВ: НЯМА ДА ПРАВИМ ПРОМЕНИ В ИЗБОРНИЯ КОДЕКС В "12 БЕЗ 5"

"С бюджета от 4 мил лв /чети: 40 мил лв - повече от целия годишен бюджет на НС/ за предизборната кампания се цели прозрачност на разходите за предизборната кампания."

Това каза в сутрешния блок на БНТ зам.-председателят на ГЕРБ и председател на националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов. "ГЕРБ е единствената партия /чети: Атака не е спряла и за ден своя политически живот във всички 265 български общини/, която има реален политически живот.

Подготовката ни за избори започва веднага след приключването на предишните. Не можеш да започнеш да правиш кампания в последния момент" - посочи той.

По думите му партията има за цел да създаде предпоставки за развитието на регионите.
"Не делим общините на големи и малки, на "наши" и "ваши". Точно това е и силата на националната ни кампания" - заяви /чети: не каза истината/ Цветанов.

Той каза, че ГЕРБ се стреми към спечелване на над 1700 места за общински съветници, над 100 общински кмета, над 16-18 кмета на областни центрове. "Това означава, че ГЕРБ се проявява като истинска системна партия. На избори имаме девет поредни победи, надявам се, че това ще бъде десетата" - посочи зам.-председателят на ГЕРБ.

Цветанов каза, че ГЕРБ ще води позитивна кампания, като по отношение на съставянето на коалиции ще се съобразяват с общинските структури, като централното ръководство си запазва правото на "последната дума". "ГЕРБ си поставя високи цели и съвсем закономерно е да бъдем подкрепени от малките партии на местните избори" - посочи /чети: рекетира политически и финансово партньори и противници/ той.

По думите му с въведената преференция от 7 % има риск някои от кандидатите да изпаднат в корпоративна зависимост. "Изборното законодателство има определени дефицити, които можеше да бъдат поправени в началото на мандата на 43-то Народно събрание. Но смятам, че не е удачно да се правят промени в Изборния кодекс в "12 без 5" - подчерта /чети: мън-мънка/ Цветан Цветанов.

В отговор на въпрос той каза, че не се притеснява от сценарий "Костинброд 2". По думите му това е стилът на партии, които нямат идеи и конструктивност. "Ние има какво да покажем, какво да обясним, за да получим кредит на доверие на предстоящия вот" - заяви /чети: как да купим и подлъжем избирателите/ още Цветан Цветанов.

Той призова на вота наесен да се гласува разумно - за тези кандидати, които могат да носят отговорност за действията /чети: примерно Иван Тотев, кметът на Пловдив със спретнатата от Главболгарстрой къщица за 1 мил/ или бездействията си.

/От: ПИК.Бг/
Потребител:


Коментар:

1. Потребител: Трън в таза на ФАЩ     Дата: 2015-08-21 23:41:30    
Взрив избухна в училище "Джон Кенеди" в квартала Бронкс на Ню Йорк. В резултат на това трима работници са пострадали. Според екипите на пожарната дошли веднага на мястото, взривът е избухнал на шестия етаж в училището, където по това време са се провеждали ремонтни работи. За момента са сринати почти до основи два от етажите на сградата. Проверява се дали има повече ранени от тримата работници, правели ремонта. Според екипи на полицията причина за инцидента е изтичане на газ. Разследва се от къде е дошло изтичането. Хората от квартала казаха пред репортери, че тътенът от експлозията е бил толкова голям, че те са помислили, че избухва бомба и почват военни действия.

2. Потребител: Трън в таза на ФАЩ     Дата: 2015-08-22 10:35:48    
Дискриминацията всъщност я има навсякъде. В Щатите тя е много силно изразена, макар че успяват да я завоалират с някаква политическа коректност. Дълбоко в себе си американците са големи расисти. В малките градове това е по-силно изразено и затова студентите го усещат. Има нещо друго. В САЩ хората имат нужда да дискриминират някого. Афроамериканците си извоюваха права, макар и само на хартия. Латиносите - също. Затова е много трудно някой да се изкаже политически некоректно към тези две общности. Хората обаче имат нужда да мразят. Явно това е вкоренено в човешката природа. Затова американците я насочват към източноевропейците, тъй като те не са си извоювали никакви права. На Русия все още се гледа като на големия враг. За тях да те нарекат проклет чужденец, комунист или да те обидят остава безнаказано.

3. Потребител: Трън в гъза на ГРОБ     Дата: 2015-08-22 10:57:34    
За ГРОБ-арите политиката не Е самоцел , тя начин да останат живи едната част , а другата да не влязат до живот в ЗАТВОРААААААААААА !!!!!

4. Потребител: Трън в таза на ФАЩ     Дата: 2015-08-22 14:15:35    
Ослабление экономики Кита и спад ожиданий инвесторов по поводу того, что Федеральная резервная система США проведёт первый за долгое время подъем базовой процентной ставки в сентябре, обрушили американский фондовый рынок. В частности, Dow Jones — основной показатель деловой активности в США — рухнул сразу на 530 пунктов, или на 3,13 %, достигнув 6-месячного минимума. Это является сильнейшим ослаблением индекса с 2011 г. Кроме того, высокотехнологичный NASDAQ упал на 2,98 % и опустился на 4732,32 пункта. Индекс широкого рынка S&P 500 уменьшился на 2,70 %, до 1980,85 пункта. Индекс S&P 500 впервые с 1 февраля 2015 г опустился ниже 2000 пунктов. На прошлой неделе Китай шокировал рынки девальвацией своей валюты на более чем 4 %. Данный шаг был направлен на стимуляцию экономического роста страны, но многие наблюдатели рынка опасаются, что он сигнализировал о более выраженном спаде, который на данный момент продолжается.

5. Потребител: Трън в таза на Англия     Дата: 2015-08-22 21:25:52    
Седем души са загинали, след като самолет се разби по време на авиошоу в британското графство Западен Съсекс.