Прегледи: 1828 - Коментари: 7
Сидеров - 11-ти ГЛАВЕН враг на Украйна

Сидеров - 11-ти ГЛАВЕН враг на Украйна

Щеше да бъде смешно, ако не беше тъпа украинска лудост. След като направиха "черен" списък за артисти и дейци на изкуството /вкл Стивън Сегал и Жерар Депардийо/ сега украинските официални сайтове пуснаха нов списък с "врагове" на Украйна. Атакистите могат да са доволни - Волен Сидеров е дори преди Никола Саркози, бившият и най-вероятно скорошен бъдещ президент на Франция:

ГЛАВНЫЕ/Главните/ ВРАГИ УКРАИНЫ/на Усрайна/ И НАШИХ/на нашите/ ЛИБЕРАЛОВ/либерали/ СОВПАЛИ/съвпаднаха/

Тут/Тук/ интересный сайт нашел/намерих/.

Сделали его свидомые, чтобы систематизировать данные о врагах Украины. Ознакомиться можно тут.

Что интересно, то среди "ворогов" в основном люди, которые традиционно считаются "ворогами" и у наших либералов с "революционными националистами". Сурков, Рогозин, Нарышкин, Матвиенко, Сечин, Кобзон, Киселев, Шойгу, Партиарх Кирилл и т.д. Из нашей оппозиции лишь Холмогоров да Лимонов удостоились чести быть "ворогами".

Еще любопытнее обстоит дело с "агентами Кремля". В этом списке и Си Цзень Пин, и Саркози, и Земан, и болгарин Волен Сидеров, и даже Дональд Трамп...

Я вот думаю, что не случайно списки врагов Украины и списки врагов отечественных либералов совпали. Собственно, тут ничего удивительного.

Все/Всички/ эти/тези/ списки/списъци/ делаются/се правят/ в Госдепе/Държавния депертамент на ФАЩ/.

http://maxfux.livejournal.com/896249.html
Опубликовал Сергей Манаков, 17.08.2015 в 07,17
Потребител:


Коментар:

1. Потребител: Наблюдател     Дата: 2015-08-20 17:49:13    
Хокейная команда после проигрыша финнам в полном составе приглашена в Кремль.
Сидят Путин и Медведев
— Ну, друзья, что скажете?
— Мы старались. Очень старались, но финны — они неудобный соперник. Еще ворота эти американские, они подорвали психологический настрой. Но мы обещаем, что следующую олимпиаду обязательно выиграем!
Путин:
— Хорошо. Дмитрий Анатольевич, когда у нас следующая олимпиада?
— В марте. Паралимпийская.
— Отлично. Подготовьте ребят.

2. Потребител: Наблюдател     Дата: 2015-08-20 17:53:42    
Говорит как-то Путин Медведеву:

- Ты, Димон, совсем ботаником стал: айПоды, твиттеры всякие.

Пойдем, лучше оттянемся. В бар зайдем, выпьем. Ну девок снимем, потрахаемся.

- Что, прямо при девках?

3. Потребител: Zbignev Bjejinski     Дата: 2015-08-20 17:59:26    
БКП-БСП е про-руска, националистическа партия, която в 95% от своята история, не е имала нищо или почти нищо общо със социалните идеи и движения в Европа. Тя се състои от генно-модифицирани получовеци, които единствено се подчиняват и изпълняват заповедите на Кремъл, независимо дали там управлява цар-император, сатрап-диктатор, дебилен генерален секретар или президент-диктатор. Какви идеи, какви виждания за света имат кремълските господари за тях, никога не е било в техния интерес. Още по-малко тази партия и нейните членове се интересуват от това, кое е добре и кое е зле за България. Те са се и се интересуват само и единствено от това, което казва и иска от тях Москва. Разбира се на второ място е и личният им интерес към лично обогатяване, привилегии на особена каста в обществото и влестване над душите на хората.За тази партия може да се говори като за ляво в демократичното пространство толкова, колкото може да се говори за ислямските терористи като за движение в хуманитарно-пацифистка организация. Нека не се заблуждаваме! БСП е част от "империята на злото", сърцевината на нейната "пета колона"!!!

4. Потребител: Кретенът Брезински     Дата: 2015-08-20 23:14:30    
Най-големият гаф в геополитиката на ФАЩ-ционизма е решението на Брезински да противопостави СССР и Китай. ФАЩ подпомогнаха Китай с нови технологии и политически ходове, за да може противопоставянето на Китай и СССР взаимно да ги унищожи. Резултатът
1.Китай е икономика № 1 в света, вече и по-модерна от американската
2.Китай и Русия са в единен антиамерикански отбор.

А има и трето: Индия също е в антиамериканския отбор, а тя е икономика № 3 в света.

Честито на кретена Брезински и неговите подлоги в Българско.


5. Потребител: Обозревател на Обонго     Дата: 2015-08-20 23:17:32    
Русия спечели зимната Олимпиада в Сочи триумфално с 13 златни, 13 сребърни и 11 бронзови медала. Следващата Норвегия има 11 златни медала, а ФАЩ са извън първата петица. Впрочем, Украйна има само 1 златен медал и то спечелен от жени. Украйна - женска държава, подлога на ФАЩ.

6. Потребител: Zbignev Bjejinski     Дата: 2015-08-28 20:40:23    
Ето какво се е произнесъл по въпроса дори техния Дядо:
Димитър Благоев: „Русофилството е грубо политическо суеверие, умишлено култивирано сред народните маси; политическо знаме, вървенето и воюването под което неизбежно води към предателство и национална катастрофа. Защото русофилите, плувайки безогледно във водите на руската дипломация, неизбежно и фатално правят от България едно сляпо и послушно оръдие в ръцете на руската завоевателна политика на Балканите”. („Принос към историята на социализма в България, С., 1976)

7. Потребител: Брезински     Дата: 2015-08-31 19:50:22    
То и Наполеон и Хитлер мислеха, че русофилството е лудост, ама те полудяха.