Прегледи: 6759 - Коментари: 4
Злото е в самия характер на турчина

Злото е в самия характер на турчина

Навършват се 93 г от зверския геноцид, от арменския Холокост, който правителството на младотурците извършва.
/На снимката: Черепи и кости от Батак/

По различни данни са избити между 800 хил и 1 мил и 500 хил етнически арменци в районите на град Ерзурум, около езерото Ван и в провинция Карс, изобщо около връх Арарат, който днес се намира в Република Турция. Самият връх е свързан с хилядолетната история на арменската държава, която първа в света още в ІІІ в приема официално християнството.

Между 1915-1916 и дори до 1918 г легитимната турска власт започва насилствено изселване на арменци, като се оправдава с Първата световна война. Разстреляните и убитите християни, наистина не са 1 500 000, но поне един милион арменци умират от глад, защото така са оставени изолирани в безводните и полупустинните условия на Източна Мала Азия, както и по територията на цялата държава. Безспорно е доказано, че османските власти са провели насилственото преселване и са били съвсем наясно, че огромните маси от хора ще погинат от жажда и от глад. Варварското изтребление е като % от общия брой на арменската диаспора доста повече от %, който Германия достига при еврейския Холокост. Но юдеите се оказват доста по-кресливо гласовити, дотам, че едва ли не всеки втори холивудски филм ни напомня за събитията от Втората световна война и еврейството като "нечувана жертва".

НационалистБг.ком изказва своите християнски съболезнования и човешко съчувствие към потомците и близките на турския погром. Не само запалихме и ще запалваме по свещица в арменските храмове в България, но и ще огласяваме всички факти от геноцида, които знаем и които тепърва все повече ще стават достояние. Нещо повече - ще правим всичко възможно, днешното и бъдещите турски правителства не само да признаят варварските си жестокости при арменския Холокост, но и да заплатят стотици милиарди долари/евро на потомците на избитите християни и разбира се, на народа на Република Армения.

Думите от заглавието на статията са точен цитат от статията на Христо Ботев "Злото". Нима можем да обвиним гения на човечеството Ботев в расизъм или етническа "нетолерантност"? Той просто е видял с очите си зверствата на султанската империя, а и е чувал хиляди свидетелства на изнасилени девойки, братя, внуци, пра- и пра-пра ит.н внуци на убити българи.

По най-общи, но и сравнително точни исторически оценки от 1352 г, тоест от слизането си на европейския бряг, до 2008 г варварските турски орди и техните наследници са избили физически най-малко 4 мил българи. Тук не включваме насила потурчените цели български райони в Лудогорието, Родопите, Пиринско, не включваме осакатените кротки селяни, обезчестените български жени и девойки, изгорените градове, села, къщи, ниви и гори. Като куриоз при страха от българските хайдути османските власти изгарят всички гори на Същинска Средна гора, та и затова днес тя е почти обезлесена. Как да не припомним, че по времето на управлението на ДПС на Министерството на земеделието и горите бяха пак обезлесени хиляди квадратни километра български! земи.

Президентът Георги Седефчов Първанов и неговият съпартиец - премиерът Сергей Дмитриевич Яков Станишев никога няма да поискат милиарди Евро от днешното турско правителство. Те управляват с купени от депесарската олигархия гласове и с нищо не доказват, че ги разтърсват българските трагедии.

Ние българите трябва да вземем пример от нахалното поведение на ционизма и на юдейството. До днес се появяват нови претенции на държавата ерзац Израел, а и на евреи от всички кътчета на земното кълбо към Германия и нейните съюзници. Немското правителство отдавна е преизплатило компенсациите на убитите в концлагерите потомци на Авраамовото племе, но евреите все каканижат нови и нови финансови желания.

За всеки убит от турците българин от 4-те милиона, което може да бъде доказано с исторически документи, с не по-малка юридическа сила от тези, които евреите ползват срещу Германия - ние българите трябва да искаме същата сума. Примерно, ако един наследник на изгорен в Освиенцим юдеин иска от сегашното немско правителство 50 000 Евро, ние българите трябва да поискаме същата сума поне за всеки избит през 1876 или 1913 г сънародник в Батак, Перущица, Клисура, Стара Загора, Брацигово, Пещера, Стрелча, Маджарово, Малко Търново, Люлебургаско, Серско и т.н.

Това е свято задължение не заради парите, а защото точно ислямски фанатичната Турция е спряла нашето развитие и ни е ограбвала и третирала като роби чак до 1915 г. Аз самият съм свидетел как и днес пияни турски момчетии крещяха: "Пак ще ни бъдете роби!" или как Мендерес Кунгюн и стотици други негови сънародници определят българите като "кретени".

Нека евреите постъпят "толерантно" с днешните немци - нали те нямат нищо общо с хитлеризма? Ама не! Евреите си вземат и това, което не заслужават и никога няма да заслужат.

Българският Холокост е като % много по-голям от еврейския и приблизително се равнява на арменския. При едно управление на националисти /но не на корумпираните ДПС, рекетиращи за пари и власт ГЕРБ и БСП/ заедно с Република Армения ще изискаме и от ООН, и от един нов Нюрнбергски процес пълното осъждане на варварствата на Османската империя от 1352 до 1908 г, както и на наследничката й Турция през 1915-1918 г. Ние държим на моралната присъда, но със същата сила ще настояваме Турция да си заплати и финансово.

Само тогава справедливостта ще възтържествува еднакво за евреи, арменци и за нас българите.

2008 г
Потребител:


Коментар:

1. Потребител: ьььь     Дата: 2013-02-06 18:16:59    
ьаьа

2. Потребител: муспи     Дата: 2015-02-02 19:48:57    
Единственият път към каквато и да било справедливост е избиването на евреи! Всичко друго работи за тях. Няма никаква турция - нито такава държава, нито такъв народ, - това са дивашки орди докарани от евреите на Балканите. Петвековното турско робство е еврейско. Даже да се нарича "присъствие" вместо робство е еврейски дяволък. Как може да се дава за пример еврейския гешефт холокост, че те правят театър с властта си над парите, правителствата и армиите на света. В този сатанински театър за нас са определили бързо изчезване по ред полутайни причини и чисто практична - харесали са ви земята. Светът е предверие на ада, избиването на евреите е онзи спасителен ход - "победиха го защото не се страхуваха от смъртта", който ако го пренебрегнем от страх, ще се спуснем надолу за винаги!

3. Потребител: Админ     Дата: 2018-01-09 13:47:44    
Ние не трием постинги, но не приемаме позицията на Постинг № 2.

4. Потребител: муспи     Дата: 2018-12-22 00:52:07    
- Ние водим война по целия фронт, от Балтийско до Черно море! - Лъжат. - Ние провеждаме геноцид над човешкия род! - Лъжат, както лъжат във всичко, защото лъжата е този хаос в който те само могат да съществуват. 95% от човешкия род са като тях диваци и заедно са паразити върху белите и творческия им елит, - мразят го на клетъчно ниво защото не им се полага. Така, по волята на дявола яхве според тях, защото и той е паразит като бесовете си, владеят океана диваци, което е невъзможно без ресурсите, правилата и законите на белите. Ако белите изчезнат, то е напълно достойно за висшата справедливост, ще се търкулнат в братята глисти - природен закон, и лишени от бялата и единствена кормушка, угоени и тромави ще загинат бързо под дебелия пласт гладни братя глисти. Излиза че е бил прав техния Маркс, че режат клона на който стоят! Но може ли при такава пресметливост, при такъв тарикатлък държал ги вечно в този ад на повърхността, като мазни петна в клоака?! Възможно е по закон извън техните възможности за осъзнаване. Злото се прави ден за ден, удар за удар - то няма дух, то не е паднала душа, не е грехопадение, а е този несмислен хаос в който те се чувстват у дома. От както има някакви исторически данни, макар и усърдно фалшифицирани през вековете от ченгетата им, все едно и също - атака по белите зад гърба на братята диваци - ето, ние ви казвахме че ще ви закараме в Обетована земя, и после смучене, дъвчене докато им е отпуснато от много Горно място! Това Горно място е техния Враг, с него воюват като хапят и дъвчат белите, защото Той се е въплътил бял и то за белите, а за тях е обещал край! Край на месото им движено с това мини био поле което гузно наричат душа.Този край им е дал да го усещат и от там свирепата ярост, от там като казват гои, имат предвид белите, защото горното така е направено че да не е скришно на долното. Остава беса на бесовете с който са залели света.