Прегледи: 4252 - Коментари: 1
Толерантност или борба

Толерантност или борба

Новогодишното "послание" на Гоце Първанов беше изпълнено с необясними противоречия и смешни изхвърляния по граовско-шопски маниер.

Например, че българската нация "успявала". Абе какво й е успешното, БЕ? Ами българската нация намалява ако не с геометрична, то със сигурност с аритметична прогресия, увеличава се технологичната изостаналост на българските фирми /вече не само от западните и традиционните азиатски, но и спрямо Китай, Индия, Русия, Латинска Америка/, дългът на българските фирми спрямо чужди банки надхвърля 33 млрд Евро /средно по 15 000 лв на българин/, младежта над 60 % е алкохолизирана или дрогирана, без ясна перспектива пред себе си, без продуктивни ценности, олигархията мърсува по Карибите, Дубай, Малдивите и пр, ЕС ни краде със 7,5 - 8 млрд Евро на година, а цинично ни спира 220 мил, ДПС нагло командва българите, не само в смесените райони, англичани убиват българи във Варна, София и пр, арестуват само български бизнесмени, без да пипат гадните западняци!

И на фона на тази бясна антибългарщина Президентът на България? ни внушава, че трябва да сме толерантни. Мисли ли той /ако изобщо има с какво/ за бъдещето на нацията?

За каква толерантност може изобщо да иде реч, щом циганета с колове, железа, камъни и ками реват в центъра на София и по кварталите: "Смърт на българите!" При тези расистки възгласи срещу нас, министрите на вътрешните работи, на правосъдието и премиерът? обясняват на българите, че трябвало да не действаме, а да търпим. България под циганско робство ли е или що?

Захари Стоянов така ли щеше да говори? Или Христо Ботьов, Стефан Стамболов, Васил Левски? Впрочем, те сегашните ни "водачи" изкарват Апостола едва ли не някакъв смирен монах. А той ясно казва, че българската свобода, ще се извоюва с "Революция всенародна и с оружие"! С оръжие в ръка е призовавал Левски българите да премахнат изнасилванията, грабежите, мърсуванията, убийствата на българите от турци, черкези и цигани. А и еднозначно е осъдил западните правителства за поддръжката им на турската тирания и беснувания.

Ами какво е различното от тогавашното турско робство и сегашното? Само дето сега ни грабят и убиват не само турци и цигани, ами и "демократичният" Европейски "съюз"? Какъв СЪЮЗ е ясно - не допускат българи и румънци като равни, определят ни за второ качество хора. Нали "девизът" на ЕС е "единни в многообразието"? Мижи, да те лажем. Хубава е тази народна поговорка, показателна как ни приспиват с послушните на западните крадци медии /впрочем, медиите и банките съвсем не случайно над 95 % са в ръцете на смукачите западняци/, защото сладко-сладко го лъжат, че бил европеец и свободен човек, а на дело - го крадат, ограничават финансово, икономически, юридически.

Западът иска слаба и болна България, за да я граби безнаказано. С енергоразпределителни /чети: енергокрадливи дружества/, стационарни и мобилни телефони, крадат содата ни, медта ни, каолина ни, цимента ни, водата ни, въздуха и слънцето ни / с ветрогенераторни елстанции и слънчеви панели/, природата ни, географското ни положение, безплатно разполагат военни бази. Последното доказателство за расизма на Англия например, е определянето от в. "Дейли мейл" на Димитър Бербатов като дявол, понеже бил вкарал единствения гол за Манчестър Юн срещу "Мидълзбро". А някой да да ми възрази, че англичаните са толерантни. Никога, никой и никъде - на практика! Точно така, без капчица толерантност са направили империята си и са крадяли и до днес крадат целия свят. Хубаво, че са Китай, Русия, Индия и Латинска Америка, че вече не го правят през просото нагло, а скрито-ехидно - чрез "инвестиции".

Но да се върнем на Гоце, верният другар на Запада. Приятел на българския бизнес, когото народът правилно нарича олигархия. Да уточним - ние казвахме това понятие години преди неофита /от елински - новопокръстения/ Волен. Първанката седи на общи маси и си пие ракийката с тези "успешни" български "работодатели". Знам каква е тяхната философия, чувал съм не един от тях да назовава народа си "Стадо". Ами те така възприемат българите - стрижат ги, доят ги, колят ги, бият ги, убиват ги /без страх, че убийците ще бъдат осъдени, знаете защо/, че помагат на приятелите си западняци пет пъти повече да мъчат народеца ни. Изобщо ЕС и НАТО са институциите, които определят антибългарските правила.

Апостолът е показал пътя: "Събаряне на сегашната деспотско-тиранска система и заменянето й с народно управление." Е, изходът не е ли само борба. Както Ботев я определя:

"Доброму добрo да прави,
лошия - с ножа по глава!"

Речник: "Толерантност" - синоним на "сам си окачи въжето, след като си го платил."

Димитър КУНЕВ

2009 г
Потребител:


Коментар:

1. Потребител: Бойко Борисов     Дата: 2009-01-01 22:50:11    
Да живее нашия нов Голям брат - Съединените крадливи щати.