Прегледи: 26804 - Коментари: 11
Криминална циганска хроника

Криминална циганска хроника Криминална циганска хроника

В тази особена статия - нещо като хроника на циганските престъпления по света и у нас - ще пускаме ежедневни криминални прояви на цигани. Веднага ще кажем, че точно нашето поведение е антидискриминационно - за нас са ясни 101 % двете основни причини за циганската престъпност:

На първо място това са т.нар цигански "барони", доста от тях съм чувал как учат съплеменниците си да крадат от българи, да раждат повече от българи, като работят на българи да правят едно и развалят две. Обратно - примерно циганин, осиновен в Швеция като бебе, е станал инженер, добър баща и съпруг и отличен честен гражданин.

Втората причина са т.нар "правозащитни" /чети: антибългарски дискриминиращи българския етнос/ организации, вкл Грабителския ЕС, ЕК, ЕП, с видната зелена де Грюйн, т.нар "Хелзинкски" комитет, които настройват циганите срещу българите. За тяхната престъпна дейност българският народ знае отлично, но така е като живеем под евро-циганско робство.

2017 година:

29 август, Карлово:
Полицаи са предотвратили разрастване на скандал между две цигански фамилии в село Христо Даново, Община Карлово. 23-годишен участник в инцидента е задържан за стрелба с незаконно оръжие. Това съобщиха от пресцентъра на МВР. Скарване между 43-годишен представител на едното семейство и двама от другото, на 34 и 28 г, възникнало пред магазин към 18,00. Скоро се намесили и техни съселяни, които започнали да се замерват взаимно с камъни и стъклени бутилки.

02 юли:
МВР Карлово: Двама мъже от ромски произход са задържани за 24 часа след спречкване и сбиване в карловското село Слатина.

От 29 юни и продължава:
Асеновград:
9 цигани /търсят се още двама/ пребиват с колове и камъни момчета и момичета, трениращи гребни спортове в местния язовир. После, 150 цигани нападат децата и родителите им пред болницата. Полицията се намесва, но отново има ранени българи. До кога ще търпим циганското робство? На помощ идват рокери и българи от цяло Българско, за неделя, 02 юли е обявен голям митинг против циганските изверги.
Потребител:


Коментар:

1. Потребител: Смехурко     Дата: 2012-11-21 14:00:39    
Най-смешното в статията е падането на циганина от покрива на полицията, докато е крадял медна ламарина. Спестил е усилията на полицаите да го задържат.

2. Потребител: анонимен     Дата: 2012-12-10 12:07:36    
От цялата статия до тук,разбрах, цигани ,цигани и пак цигани,неможах да разбера само кога ще се довършат за да живеем спокойно, плъзнзли са като гъсеници,има ли някакъв препарат който да ги унищожи

3. Потребител: анонимен     Дата: 2012-12-17 12:04:08    
препарат лисамо бой, циганин го е страх от бой и ако се започне с тях на бой няма да смеят да гъкнат и чак тогава ще се оправи държавата ни.

4. Потребител: Смехурко     Дата: 2012-12-17 19:46:47    
Това за недохраненото дете от Плевен е страшно, защото парите от помощи пияницата-баща е пропивал! Не човек, а животно/циганин/!

5. Потребител: БългарияНадВсичко     Дата: 2012-12-20 18:19:23    
това определено не е националистическо да делиш и без това закъсалата демографски държава на цигани и българи , това е чист нацизъм. Това да мразиш другите не е национализъм , а е един вид нямаш си работа и ги мразиш. Циганите им трябва асимилация да станат Българи и да бъдат затворени всички български престъпници.Вместо да обидинявате вие разделяте , щатите това искат разделяй и владей. Не им вършете черната работа , кажете на хората кво са правили гърците в МАкедония , а не как цигане крало ламарина.

6. Потребител: Трън в таза на ДПС     Дата: 2012-12-21 15:27:52    
Авторът на Постинг № 5 първо да научи българския език, пък тогава да говори за единство. Самият факт, че не е научил езика на Родината си, доказва, че не цени българското и по никакъв начин не може да обединява. Но циганите не знаят добре нито български, нито турски, нито английски. Така недоучени заради своите цигански босове стават жертва на италиански и френски закони, а накрая - все ние българите сме им виновни.

7. Потребител: бял,образован, работещ     Дата: 2013-04-03 23:13:44    
докога ще храним чре помощи циганите?

8. Потребител: Анонимен     Дата: 2014-11-06 07:21:51    
Пропуснали сме историческия шанс да използваме най-рационално съюзничеството с Германия-еднопосочни влакове натам.
Онзи с мустака е знаел какво да ги прави.

9. Потребител: Бай Хуй     Дата: 2017-08-03 17:21:10    
Чета ви коментарите и се чудя дали си вярвате на това което пишете , ако избиете Циганите щяла да се оправи България ?! На какво основание сте го написали , кой ще ви върши тогава мръсната работа и от кого ще ставате милионери без да има кои да ви пипа , на кого ще си прехвърляте кирливите ризи ако ги няма Циганите , стига сте се правили на умни а вземете и накажете които заслужава , а не нападайте само Циганите за вашите неволи , кой от Циганите е направил пирамида банка и е обрал всичките ви спестявания , кой продаде Българската икономика за жълти стотинки , кой източва милиони ДДС от фирмите а пак обвинявате Циганите, кой ви изкупи земите за жълти стотинки , кой ви държи на ниски заплати и никаква пенсия за старините,Циганите ли обраха КТБ , СТИГА,СТИГА,СТИГА .....писна ми да чета глупости , Циганите ли са виновни че не искате да се плодите и да имате деца , стига с тези измислици за чешане на езиците как си представяте че може да ни изгоните от Държавата в която сме се родили и израснали , кой ви дава това право и кой е сигурен че е Българин , писнало ми е от такива нехрани майковци дето само се оплакват и по цял ден мислят как да оберат България и пак да ни обвинят нас,ако ще ме правите на сапун Моля мен да ме направите на интимен поне да ме ползват жените ви .....

10. Потребител: Честен     Дата: 2019-12-14 08:21:11    
По това, как се е нарекъл сам Постинг № 9, се разбира какъв е моралът му, естетиката му и думите му само доказват, че нещата в статията са точни.

11. Потребител: Maria     Дата: 2022-02-21 16:26:19    
Аз съм от Съединените щати. Бих искал да използвам този носител, за да кажа специално благодаря на тази страхотна компания, която ми направи възможно да подобря бизнеса си. Бях затънал във финансова криза и трябваше да рефинансирам бизнеса си, опитвах се да взема заеми от различни кредитори, както частни, така и корпоративни, но никога с успех и повечето банки отказаха кредита ми, докато не срещнах тази компания wintrust финансова компания, която даде ми помогна със сумата на заема от ($10,000) без никакъв стрес. Наистина искам да благодаря на г-н Ричард, който направи това възможно и ми помогна и се погрижи да получа заема си. Затова искам да използвам този ресурс, за да съветвам всеки, който търси заем. ако трябва да се свържете с фирма с референция за получаване на заем с нисък лихвен процент и по-добър график за погасяване, моля, свържете се с (wintrustfinancialcompany@gmail.com), за бърз, сигурен и лесен заем днес........