Прегледи: 4830 - Коментари: 0
Австрия прати в нокдаун ционизма в Европа

Австрия прати в нокдаун ционизма в Европа

Нашите блюдолизци - пишман социолози, политолози, наблюдатели и всякаква гмеж - платена от ЦРУ и ционизма с наши пари - орева ефирното и вестникарството пространство след знаковите избори в Австрия.

Там само 1/2 % не стигна на националистите да бъдат първата политическа сила. Но и водачите от Социалдемократическата партия си послужиха /направо казано: окрадоха/ с идеите на двете народни патриотични формации - антиционистки и антиглобалистки. Тази маневра разреши на ужлевите в Австрия да вземат 29,6 % /- 7 % загуба спрямо предните избори/ от гласовете на избирателите. Но ако останат във властта, за което се канят, социалдемократите ще играят европейския брюкселски политически валс - което ще ги направи антиавстрийски танцувачи на дребно. И ще загубят повече от 7 % на идващите съвсем скоро на 13 май 2009 г избори за Европарламент.

Всъщност, маневрата-лъжа на левицата е част от манипулациите на европейските и пригласящите им наши социолози, че гласовете за националистите са протестният вот. В капана на тази лъжа попадна и десницата, която беше единствената заявена "проевропейска" партия. Те спечелиха 25,1 % /- 9 % спрямо предните избори/, но не защото управлявяха лошо в коалиция със социалдемократите, не защото смениха лидера си Волфганг Шлюсел /малко странно харесал като десен политик нашата Надежда Михайлова от хазарски произход/, а точно защото не пожелаха коалиция с националистите от Партията на свободата - основана от Йорг Хайдер и управлявана от още по-твърдия от него националист Хайнц-Кристиан Щрахе.

Австрийският народ не само не ще ЕС и неговата некадърна и крадлива бюрокрация, а иска австрийска самостоятелна политика. Всъщност истинският протестен вот на част от средната класа и интелигенцията, уплашени, че Хайдер и Щрахе били "лоши", "популисти" и прочее ционистки лъжекатегории - обраха зелените, които пък малко си свалиха все пак %-те до 9,8. Колко удобно за евролъжците - защото екологическата партия спечели по-успешния си резултат тъкмо с антиевропейски и антиглобалистки номера - че били против чужди тежки камиони да преминават през Австрия, против ядрените централи в Словакия, Чехия и Унгария, макар че те замърсяват природата 1 мил пъти по-малко от ТЕЦ-овете. Еколозите имаха съвсем малка и подличка задача от ционистите - да оберат малко протестен вот от националистите. Просто като малки зелени пиявици на снагата на австрийското достойнство. Като куриоз - ако някой най-прост човек дори прочете икономическите тъпотии и утопии на австрийските зелени - ще ги прати веднага в психиатрията. Никъде другаде, но тъкмо такива ненормалници са необходими на ционизма.

Другата смешна лъжа на австрийските и западните медии е, че електоратът на националистите е от работническите и крайните градски квартали и на по-изостаналите земеделски райони. Всеки австриец знае, че най-голям % висшисти са гласували за Партията на свободата и особено за Съюза за бъдеще на Австрия - създаден само 3-4 месеца преди изборите на 28 септември. Пак от Йорг Хайдер, но този път той събра около себе си видни икономисти, творци, интелектуалци от всички сфери на модерната наука и изкуство. Това накара медиите по старата ционистка рецепта да се нахвърлят върху по-твърдия националист Щрахе и да го обвинят във всички смъртни грехове, престъпления и мръсотии. Но този път австрийският народ не се хвана в евтиния капан и даде 18 % за Партията на свободата и 11 % за Съюза за Бъдеще на Австрия. Йорг Хайдер е доказал, че може отлично да управлява - неговият възход дойде, след като той бе губернатор на провинция Каринтия, преуспяла под неговото ръководство. Не само икономически, но и в тежката борба с крадливите, най-често мургави емигранти.

Защо австрийците подкрепят националистите. Как така, най-културният /по всички изследвания и анкети/ от всички народи в Европа, разположен в нейното сърце избира "популисти"? Ами хората виждат и мислят. Всеки ден четат за престъпления от най-често мургави емигранти, а всеки втори австриец лично е бил жертва най-малкото на джебчийска кражба от чужденци. Виена е заприличала на цигански табор и африканска махала от пришълци. При това ЕВН и колко други австрийски фирми обират печалби от Източна Европа. Но не можеш да излъжеш с малко крадени пари австрийците - те виждат как държавата им се превръща в приют и бардак. Децата им се срещат всекидневно с пороци, престъпления и гадости. Австрия, царицата на изкуството и културата става духовна и дори физическа клоака. Спада моралът, интелектуалното ниво на нацията, изражда се мисленето - стремежът е към гадни удоволствия, а не към просветено и благонадеждно общество. Големият въпрос е ясен на всеки австриец - не че един емигрант ще изяде 10 % от приходите му!

А че Австрия ще стане дехуманизирана, нискоразвита държава. Живецът, светаята светих на австрийската нация ще се деформира и от прекрасното ще падне в низкото.

НационалистБг.ком предвиди, че официалните социологически агенции в Австрия лъжат в прогнозите. Те казваха 8 % за Хайдер - ние написахме, че ще са повече от 10. Те казваха 15 % за Щрахе - ние казвахме 18. По същия начин те лъжат за състава на електората, за популизма /който е всъщност основното оръжие на социалдемократите в случая/, за икономическата програма на правителството, която си е едно слугуване на Брюксел - на ционистката олигархия.

Но на лъжата краката са къси, носовете на лъжците от Брюксел стават по-дълги от тези на Пинокио, а Австрия не е наивна България след 10 ноември 1989г. Битката за Австрия, за човека не може да бъде спечелена от ционизма.

Защото той самият ще загине, като унищожава най-напредналите народи в света и ги заменя с долнопробни сурогати.
Потребител:


Коментар: