Прегледи: 1947 - Коментари: 1
Варненци с успехи в Ретро-Рали "Гърция"

Варненци с успехи в Ретро-Рали "Гърция" Варненци с успехи в Ретро-Рали "Гърция"

Вчера шефът на варненския Ретро-рали клуб Николай Колев донесе в Прелюдията към Пресконференцията на Кмета на Община Варна интересни вести от Ретро-рали "Гърция".

Да си кажем, уважаеми читатели, знаменитата реплика: "Всеки си е башка луд!" - но пък и затова светът е интересен, а не сива безличност, в каквато иска да ни превърне ционистко-американската глобализация. Та импозантният шеф на варнеските Ретро-автомобилисти г-н Колев беше почетен в Зала "Варна" на общината заради сериозните успехи на колегите му в южната ни съседка.

"Участвахме в Гърция на Ретро-рали "Гриийс" /няма до го пишем на латиница, а стига толкоз/, престижно, участниците бяха около 160 автомобила, от Италия, Гърция, Франция. Да ви кажа - нивото беше много високо. Ние спечелихме Голямата награда, в тежка конкуренция. Желанието ни е тази награда да я посветим на Община Варна. Във Варна има 70 члена на Клуба с 80 автомобила. Атмосферата в Клуба е за завиждане. В програмата ни за т.г. искаме да направим едно дефиле на 15 август по улиците на Варна за Празника на града и изложение на входа на Морската както м.г."

Кирил прие Голямата награда на Ретро-рали "Грийс" и оповести, че е хубаво да се направи едно състезание за "елегантност" автомобилна, е, аристократът си е аристократ.

На 15 август м.г. ние заснехме страхотни стари коли, защото - едно е бърз спортен автомобил, съвсем другото е романтичен стародавен. Абе, хубаво е, че има луди на всякакви теми в 26 вековна Варна.
Потребител:


Коментар:

1. Потребител: Какъв успех     Дата: 2010-05-07 03:01:23    
кои са автомобилистите, с какви автомобили и във какви класове? Защо само Николай Колев се пъчи, той ли е спечелил нещо, а питайте, да ви каже? Каква атмосфера - напиват се с бира ли или си говорят за Шекспир или за студентски секс? Пълен ташак е този Клуб, побъкани пенсии, защо няма млади хора, да го направят пенсионерски клуб, абе бавни.