Прегледи: 2791 - Коментари: 1
Ванкувър: ГДР поведе в класирането по медали

Ванкувър: ГДР поведе в класирането по медали Ванкувър: ГДР поведе в класирането по медали

От днес отборът на Германската демократична република /DDR/ поведе в общото класиране по медали, вкл. златни на ХХІ-те Зимни олимпийски игри във Ванкувър 2010 г. Това не е някакъв абсурд, носталгия по комунизма, журнлистическа манипулация или фалшификация по англо-американски пропаганден модел. А пълен факт.

Общо Германия има 9 медала - 3 златни, 4 сребърни и 2 бронзови. Единственият медал, спечелен от западногермански спортист/и/ /BRD/, е бронзовият в състезанията по фигурно пързаляне - спортни двойки. Макар че тук пък Альона Бондаренко е родена и създадена като фигуристка в Украйна, по-скоро от бившата съветска школа, а Робин Шолкови е метис, който, хайде, все пак живее в Западна Германия. Златната медалистка в преследването на 10 км в биатлона Магдалена Нойнер, победителите в единичното спускане с шейни Феликс Лох и Татяна /тя е кръстена с това име по русофилски подбуди от родителите й/ Хюфнер са родени в бившата Германска демократична република, създадени са и са израснали като световна класа от източногермански треньори, методика, спортни стратегии и т.н.

В момента на второ/четвърто място в класирането са САЩ с 8 медала, от които само 2 златни. Тези отличия пък са в "неофитните" /новопокръстените/ зимни олимпийски дисциплини, които бяха наложени на МОК и на олимпийската програма от разпасалата се в грубата си хегемония над олимпийското движение американска милитаристична машина. Освен това, при неофициалната класация на МОК за националната листа, на първо място се броят златните медали, а с по 3 са вече Швейцария и Южна Корея. Но в англоезичния официален сайт на Игрите САЩ се мъдрят на второ място по броя на медалите.

Да отбележим, че в Летните Олимпиади Хелзинки"52 и Токио"64 точно американските медии/пропагандна лъжливо-мракобесническа машина въведоха схемата, че за най-велика спортна нация в Олимпиада се смята тази, която е спечелила най-голям брой златни медали, а не въобще най-голям брой медали. В такъв случай - със задна дата, но неминуемо - САЩ/фашистката пропаганда трябва да признае, че СССР са ги победили в Хелзинки и Токио, защото съветите имат в двете Олимпиади най-голям брой медали.

Но на националистБг.ком направи огромно впечатление един изключително важен факт, който прозападните ни спортни "журналисти" - "ПРОПУСНАХА", които коментираха иначе най-пикантни неспортни подробности извън обсега на състезанията . Например за счупено кутре на американката Линдзи Вон, впрочем и тя от чист немски произход. На финала на мъжките и женските състезания по спускане с шейни група фенове развяваха бишето знаме на ГДР!!! И при двамата победители - се развяваше гордо точно това знаме, да, при наличието на много други "автентични" немски знамена. Но това знаме на "погълнатата" Германска демократична република показваше очевидния факт:

Източногерманците знаят, разбират и ПОМНЯТ, че точно спортната школа на ГДР създаде най-великата спортна нация в света,

точно предишната социалистическа система доказа пълното превъзходство в спорта на ГДР над ФРГ. Даже в единствената среща на Световно първенство по футбол във ФРГ през 1974 г, "гостът" ГДР победи "домакина" ФРГ с 1:0, голмайстор беше Шпарвасер.

Неслучайно, на последните парламентарни избори в Германия Die Linke /"Левицата", точно бившите комунисти/ спечелиха 16 мажоритарни мандата в 5 от 6 източногермански провинции, при най-много 4 и то само в Берлин досега.

Да поздравим златните медалисти от ГДР, да им пожелаем да изведат Германия на първо място в неофициалната класация на МОК и по брой на спечелените златни медали, изобщо по медали и по точки /в тази система се броят и класиранията до 6-то или 8-мо място, на принципа при шестица - Първо място - 7 точки, второ - 5 ... ит.н до шесто място - 1т; при осмица - първо място 10 т, второ - 8 или 7 ... и за осмо - 1т/.

Иначе сума ти западногермански лекета-журналисти измисляха какви ли не фалшиви истории за източногерманския "допинг-успех". Значи, щом ГДР-спортисти печелят за Германия - няма допинг, а щом са печелили за ГДР - същите са вземали допинг. Смешно, и тъжно. Тъкмо затова тези дни във Ванкувър се развяваше "изчезналият" флаг на ГДР. Но да кажем за незапознатите: За първи път "изпреварващ" допинг, т.е. разработен в държавни спортни лаборатории приложиха САЩ в Олимиадата в Мексико през 1968 г, когато след 16 години втори най-после изпревариха СССР. Но после всичко си дойде на мястото - всички големи страни в света "се довериха" на американския опит в допинга и СССР пак надминаха САЩ, че и ГДР го стори на лятната Олимпиада в Монреал през 1976 г.

Защото точно ГДР е големият победител във Ванкувър"10 - на тази Олимпиада. Както беше и ОЩЕ през 1980 г в Лейк Плесид, когато ГДР победи по броя на златните отличия великия СССР. Но за СССР+Русия /Русия официално е приета от ООН за исторически - не за политически - наследник на СССР/ да добавим - те имат най-голям брой златни медали на ЗОИ от 1952 г досега, а не Норвегия, както отново мануипулират, а в случая направо лъжат западните "обективни и независими" спортни и пр. "издания".
Потребител:


Коментар:

1. Потребител: Съгласен съм със статията     Дата: 2010-02-17 18:09:07    
Фактите, които авторът посочва, вече са известни на германците и статии с подобни идеи са се появявали в "Нойес Дойчланд" /"Нова Германия"/ -печатния орган на бившите комунисти от ГДР.