Прегледи: 3729 - Коментари: 0
ЛОВЕЦ от Варненска област с призово място

ЛОВЕЦ от Варненска област с призово място ЛОВЕЦ от Варненска област с призово място

Редакциите на националистБг.ком и РодинаБг.ком винаги са се отзовавали на регионални събития във Варненска област, въпреки че не се отказва от информации в националното кибер пространство:

23 служители на ловните и горски стопанства от системата на СИДП премериха днес сили в състезание по стрелба с гладкоцевно оръжие.

Надпреварата се проведе на стрелбището в Шумен. С най-висок резултат е Исмаил Курдов от ДГС-Върбица /в средата на горната снимка/, който в крайното класиране събра 16 точки. С равен резултат завършиха Николай Тодоров от ДЛС-Черни Лом и Симеон Попов от ДГС-Цонево, които са с по 13 точки.

Курдов и Тодоров от години се състезават в националните надпревари за стрелба с гладкоцевно оръжие, като вече няколко пъти са вдигали купата на победителите, а най-точният стрелец на ДЛС-Черни Лом е и индивидуален победител и златен медалист от няколко състезания. Състезанието по стрелба с гладкоцевно оръжие е част от изложението "Природа, лов, риболов 2024", което ще се проведе в началото на месец април в една от палатите на Международен панаир-Пловдив.

През миналата година отбора на СИДП се класира на второ място.

Със съдействието на г-жа Татяна Димитрова.
Потребител:


Коментар: