Прегледи: 1902 - Коментари: 4
ПРОТЕСТЪТ на народа ОЖЪЛТИ Еврокомисията

ПРОТЕСТЪТ на народа ОЖЪЛТИ Еврокомисията

За ПЪРВИ, но не за ПОСЛЕДЕН ПЪТ сградата на Европейската комисия на бул. "Раковски" в София бе ожълтена с развалени яйца, каквато развалена е и самата Еврокомисия.

Вчера - събота /03.11.2022/ в София се състоя грандиозен митинг, воден от ПП "ВЪЗРАЖДАНЕ".

Организирано от цялата страна с национални флагове и знамената на Партия "Възраждане" се изсипа цялото недоволство на НАРОДА - от цялата страна пред площад "Народно Събрание". Бяхме топло посрещнати от народните избранници - депутатите - Д-р Костадин Костадинов - лидер на ПП "Възраждане", Николай Костадинов, Коста Стоянов, Стоян Таслаков и зам.-председателя на Народното събрание - Цончо Ганев, от Организатора и Национален координатор на ПП "Възраждане" - Светослав Тодоров.

Протестът беше под наслов "НЕ НА ЕВРОТО, ДА НА БЪЛГАРСКИЯТ ЛЕВ". Множеството недоволни граждани на Републиката бурно протестираха срещу унищожението на валутната ни независимост /бяха повече от 10 000 души/, като градусът на НАРОДНОТО недоволство беше ПАРЕЩ. Имаше няколко оратори, но най-въздействаща и синтетично рационално-емоционална беше речта на Водача на ПП "Възраждане" д-р Костадин Костадинов.

След края и той помоли множеството да се оправи към сградата на Европейската Комисия на ул. "Раковска", на покрива на която ... СЕ ВЕЕШЕ УКРАИНСКИ ФЛАГ????? Това окончателно ВЗРИВИ народното недоволство и сградата беше засипана с градушка от яйца! Беше докаран контейнер за смет, който беше опакован с флага на Европейския съюз /чети: Антисъюз/.

Заканата на мнозинството беше недвусмислена, "днес сме с ЯЙЦА..., а утре с КАМЪНИ"! А и всички, които "работите" тук по украински модел ще бъдете натикани в кофата за боклук, опакована с европейския флаг!

В момента ни канят на масата, за да платим сметката на /PIGS - прасетата/ Португалия, Италия, Гърция и Испания!

Текст и Снимки: арх. Николай Ненов - зам.-гл. Редактор на "Rodina BG.com"
Потребител:


Коментар:

1. Потребител: Даниела Сукорова     Дата: 2022-12-06 15:56:33    
Заглавието на статията не звучи добре.
Хората на ПП Възраждане не са лумпени с груб и циничен език: "Ожълти" не подхожда на каузата ни и нейните символи, вярвания и цели. С треторазряден уличен език губим нивото си,за което нашите лидери са се трудили в продължение на години.
Повече подхожда красноречивият,но стилен маниер на изразяване. Например: Протестът на Народа си направи омлет върху сградата на Еврокомисията! 🙂

2. Потребител: Стоян     Дата: 2022-12-19 14:11:14    
Добре си е заглавието.

3. Потребител: Даниела Сукорова     Дата: 2023-02-17 00:32:54    
Всъщност популистката пропаганда на ВГЪЗраждане е красноречив факт за анти-геополитечиския им режим на самозащита от нападките на ГЕРБ.

4. Потребител: Админ     Дата: 2023-03-04 17:34:28    
Ние не трием постинги, но не приемаме вулгарния характер на постинг № 3.