Прегледи: 2424 - Коментари: 1
ВЪЗРАЖДАНЕ и КОСТАДИНОВ са ДОБРОТО за БЪЛГАРСКО

ВЪЗРАЖДАНЕ и КОСТАДИНОВ са ДОБРОТО за БЪЛГАРСКО

На 14 Ноември, 4 дни и 32 г след АНТИбългарската дата 10 Ноември 1989 г българите гласуваме за НС и Президент на Републиката.

Как стана така, как се получи, че всяко следващо правителство у нас става все по-мразено от народа, а държавата върви с бързи стъпки към изчезване на българската нация, технологично изоставане от света, дори от Африка и най-бедните страни в Латинска Америка, а моралът на българите става циничен и човеконенавистен? Защо не можем да се справим с нито един сериозен национален проблем, като се почне от цялостно модернизиране на икономиката и се стигне до рекордни равнища на смъртност от Ковид и всички болести?

Нашите два е-вестника: РодинаБг.ком и nationalistBg.com отдавна биеха Камбаната на смъртта за Отечеството. Известни са числата от Плана "Ран/Ът", който предвиждаше още от 1990 г народонаселението на територията "Българско" да спадне под 5 милиона. Известно е, че западните банки и корпорации КРАДАТ от отънелите джобове на българите от 14 до 16 млрд Евро годишно.

Не ми е известно да е вярна дори една, половин, една десета от нападките срещу Костадин Костадинов да е вярна. Примерно, че със субсидията за Възраждане /впрочем субсидията за ГЕРБ за 4 г надмина 40 мил лв, а за Възраждане е под 350 хил лв/ е дадена за построяване за "негова" голяма къща. Сметната Палата направи проверка за субсидията на партията на Костадинов и се доказа, че 100 /сто/ % от тази субсидия е дадена за ин-витро процедури. Но както при Гьобелс "една лъжа, казана 1000 пъти става истина", така и враговете на България, респективно на Възраждане я повтарят. Това, че Костадинов вече осъди конкретни лица за тази "Гьобелсова" лъжа, естествено, не се пуска по българските, чети: подвластните на ФАЩ медии в Българско.

Четете просто Програмата на Възраждане, следете действията на Костадинов и тогава си вадете изводите. От самото начало на политическия си живот Костадин е последователен патриот, националист, борец за независима и силна България. Това го казвам, като варненец, журналист и човек, който познава отблизо водача на Възраждане.

Кой направи така, че досега НИТО ЕДНО българско правителство да е наистина успешно? Защо няма нито един модерен високотехнологичен завод, построен след 10 Ноезври 1989 г? Да го кажем направо: Сценарият за настоящето на България е тя да е слаба, разделена, изчезваща, болна...

Само гласуването за Костадин Костадинов за Президент и за Възраждане за Народно събрание на 14 Ноември могат да пресекат зловещия антибългарски сценарий, който за всеки мислещ човек е ясно, че е написан отвъд Атлантика.

Димитър КУНЕВ - Главен редактор на РодинаБг.ком и nationalistBg.com

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ /най-вече от ДПС и ГЕРБ/ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!
Потребител:


Коментар:

1. Потребител: Стоян     Дата: 2021-11-02 10:41:28    
Днес по Нова /американската 100 % тв/ "дадоха право на отговор" на Костадинов за нападките на фашизоида Валери Симеонов, че Възраждане била спонсорирана от Русия. На фактите беше отделено 1 мин, докато Валери говореше 10 мин против Коста. Веднага сле това пък двама "антрополози", чети: грантаджии на ФАЩ изсмукаха от пръстите си умозрителни тези за хибридна война и фейк новини. Само че не казаха, че пропагандата на ФАЩ е 100 пъти по-лъжлива от която и да е друга по света.