Прегледи: 2064 - Коментари: 0
Бляскав завършек на VI Международен музикален конкурс "Art Stars – Звезди на изкуството" - Варна 2021

Бляскав завършек на VI Международен музикален конкурс "Art Stars – Звезди на изкуството" - Варна 2021 Бляскав завършек на VI Международен музикален конкурс "Art Stars – Звезди на изкуството" - Варна 2021

Победители са Димитрина Германова – с Grand Prix /Добрич/ и Виктория Пощарова - с Grand Prix Junior /Шумен/.

За поредна година членовете на Организационния комитет, Мила Маврова – директор на конкурса, Петър Мавров и Нели Братоева, се раздадоха за децата и им осигуриха неповторими емоции в двата дни на състезанието. Лауреатите посрещнаха с огромно вълнение и сълзи на радост наградите си, а журито с председател Хайгашод Агасян и членове Нелко Коларов и Виктория Динкова – VICK доказаха класата си с неподражаем професионален усет към таланта на изпълнителите.

"Art Stars – Звезди на изкуството" е един от малкото конкурси в България, в който не се допускат възпитаници от страна на организаторите и в журито не участват вокални педагози. Целта е при оценяването да няма конфликт на интереси или съмнения в максималната обективност и прозрачност. Участниците бяха оценявани и от алтернативно детско жури, което също раздаде своите награди.

Сърдечна благодарност и много признателност за помощта бяха отправени към спонсорите , подкрепили идеята за осъществяването на този конкурс на младите певчески таланти, като най- напред бяха отбелязани Фонд "Култура" на Община Варна, Delta Planet Mall – където се състоя събитието в Категория "Поп пеене", Община Аксаково, Солвей Соди – Девня, Хотел Capitol, Ineer Wheel – Varna Marina, Асоциация "Булгарика" и др.

"Тръгваме си от Варна с огромно вълнение и сълзи от радост" - Вики е с най-високото отличие: Grand Prix Junior в международния конкурс Art Stars - Звезди на изкуството -Competition of Musical Arts! За поредна година организаторите се раздадоха за децата и им осигуриха неповторими емоции, а журито, с председател Хайгашод Агасян, доказаха класата си с неподражаемия си усет за таланта на изпълнителите.

"Благодарим за страхотната награда - професионален микрофон, благодарим и на Мила Маврова за за топлото отношение и перфектната организация, на нашия вокален педагог Ярина Танева, младежкото жури за наградата "Най-атрактивна визия" и на всички близки и приятели, които не спряха да ни подкрепят през цялото време!" - сподели Невена Пощарова, майката на Виктория, една от победителките в оспорваната вокална надпревара.

РодинаБг.ком благодари за съдействието на:
Пламена НИКОЛОВА
Мила МАВРОВА
Потребител:


Коментар: