Прегледи: 1965 - Коментари: 0
"ВЪЗРАЖДАНЕ" на Костадинов възхищава

"ВЪЗРАЖДАНЕ" на Костадинов възхищава

ВСЕ ПО-ЯСНО става възловото намерение на колонизатора ни САЩ в изборите на 11 юли 2021.

Тези задокеански сатанисти имат една цел в Българско: да спрат "Балкански поток", т.е. не да направят нещо, каквото и да е в полза или вреда на Отечеството ни. Вашингтон се стреми във всяка точка на света да ВРЕДИ НА РУСИЯ.

Тъкмо затова се стреми да пречи и на най-влиятелната НЕподчинена на Козяк българска политическа организация: "Възраждане" на Костадин Костадинов. По-долу пускаме кратък материал от профила на Костадин без наша редакторска намеса:

Вчера "Възраждане" поиска оставката на финансовия министър Асен Василев заради подписания от него план за въвеждане на еврото като официална валута в България от 1 януари 2024 г.

Същевременно обаче няма как да не отбележим за пореден път успешната работа на вътрешния министър Бойко Рашков в борбата му с окопалата се във властта престъпна групировка ГЕРБ-МВРО. Ние сме обективни и винаги сме били - ще защитаваме и браним националния интерес независимо кой стои срещу нас! Когато някой посяга на България и българите, ще получава отпор, когато някой работи за България, ще получава нашата подкрепа!

Крайно време е да изкараме политиката от полето на личните взаимоотношения, обвързаности и пристрастия и да почнем да работим на базата на принципи, програми и неизменими национални интереси!

Светослав Трайков се чувства възхитен.

1 юли в 11:23 ч.
В сградата на МВР:
Рашков: От къде сте вие?
Не`ква: ПИК
Бойко Рашков: От къде?
Не`ква: "Информационна агенция" ПИК
Рашков: Аз мисля, че казах тука само журналисти да има?!?

Обобщил: Димитър КУНЕВ - Български


Купуването и продаването на гласове /Най-вече от ДПС и ГЕРБ?/ е престъпление!
Потребител:


Коментар: