Прегледи: 2361 - Коментари: 0
ПУТИН не е убиец! Може да съди Байдън!

ПУТИН не е убиец! Може да съди Байдън!

ГЛАСУВАЙТЕ В ЦЯЛО БЪЛГАРСКО ЗА РУСОФИЛИТЕ ОТ "ВЪЗРАЖДАНЕ НА ОТЕЧЕСТВОТО" С БЮЛЕТИНА № 12!

В правото има ясно изразено определение за "УБИЕЦ".

Това е показано както в националните правни системи, така и в Международното право. Има отделни квалификации за "съучастие", "неволно" участие, неволно съучастничество.

При това, има международни съдебни организации, които са признати от ООН, международни трибунали. Не говоря за Нюрнбергския процес, а за определени с норми на Международното право оторизирани органи, които издават такива присъди.

Има определения, признати от целия свят международни и лично престъпления като еврейския Холокост, почти от целия свят за масови изтребления в Камбоджа, за братоубийствените войни между племената тутси и хуту в Руанда. В над 50 % от страните в света е признат арменския геноцид от турците над арменците по време на Първата Световна война и пр.

В такъв смисъл изказването на Президента на САЩ Джо/узеф/ Байдън, че Владимир Владимирович Путин, Президентът на Русия, е "убиец" - не отговаря на никакви норми на Международното право и руският лидер може да започне дела за изключително сериозна обидна квалификация. Байдън е нарушил още по-тежко правата на Путин, защото е изказал тази квалификация в ефир, пред милионна аудитория и това утежнява съдебната вина на Джо-то.

В правото нямаш право да наречеш някого "убиец", ако субектът не е извършил лично деянието сам и е присъствал на това деяние. Т.е. - президентът на най-мощната западна държава не познава Международното право, а като лидер на САЩ той излага себе си и своята върховна институция на пълна възможност за съдебно дирене срещу себе си. Представете си, какви необмислени дела може да извърши вече доста възрастният лидер на Америка.

В случая Владимир Путин има пълното право да призове Джо Байдън като извършител на престъпление. Президентът на САЩ, за да се оправдае, трябва да докаже със запис или свидетели, че Путин е извадил пистолет, пушка, автомат, сам да е изстрелял съответния куршум, или е изпалзвал нож, каквото и да е хладно оръжие или някакъв предмет, с който е извършил убийство. Поне Путин да е натиснал копче, с което да е изстреляна бойна ракета, и така да са загинали хора.

Тук не става въпрос за случайна грешка, а за непростим, огромен личен морален грях, но много по-важно от правна гледна точка Президентът на САЩ носи юридическа вина срещу държавен глава на независима държава. Не коментирам, че Русия е член на Съвета за Сигурност на ООН, дори да беше казал подобна недоказуема квилификация за държавния глава на Лихтенщайн /без никакво неглижиране на тази прекрасна европейска страна/, на Китай или Кирибати, Джо Байдън извършва престъпление, наказуемо според Международното право.

И още нещо - вчера беше оповестено в български медии, че са задържани "шпиони", действащи в полза на Русия на територията на Българско. В същия правен смисъл, но вече според НК на Република България, ако това не се докаже, съответните служби - в случая ДАНС и респективно съотвената Прокуратура, носят наказателна отговорност за набедяване. Това ще доведе до сериозни глоби, ако не е извършено спрямо задържаните лица по-тежко престъпление.

Изобщо, икономическият залез на САЩ - от 31 % световен Брутен промишлен продукт /СБПП/ през 1996 г, мин. 2020 г делът на САЩ в СБПП спадна на 19 % е неминуем и изнервя службите на янките. Реално Китай е № 1 промишлена сила в света, както и заради № 1 дял в световния износ, така и заради реално общата по-голяма покупателна способност като реално потребление. Този залез води до деменционни изкази на Джо Вашингтонеца, но и до смешни истерични акции срещу руски "щпиони" у нас. Очевидно по поръчка на институции оттатък Атлантика. Очевидно бъдещият изборен резултат на русофилите от "Възраждане на Отечеството" плаши и Посолството на САЩ у нас, и на ГЕРБ, че и на БСП.

Но това прави каузата на русофилите от "Въдзраждане на Отечеството" не само по-морална, по -отечествена, но и по-силна юридически, така че опитът за сплашване на българското русофилство, днес по-живо и по-силно от всякога, направо е гешевско-бойковистки смешен.

Обобщил: Димитър КУНЕВ

Купуването и продаването на гласове е престъпление /Не е ли най-вече от ГЕРБ и ДПС?/!
Потребител:


Коментар: