Прегледи: 836 - Коментари: 0
ВЪЗРАЖДАНЕ на Костадин Костадинов на консултации с президента

ВЪЗРАЖДАНЕ на Костадин Костадинов на консултации с президента

Политическа партия "Възраждане" е поканена от Президента на Република България г-н Румен Радев на консултации във връзка с предстоящите парламентарни избори


На 09-ти януари 2021 г от 13,45 ч на бул "Дондуков" № 2 политическа партия "Възраждане" ще участва в консултативна среща с президента на Република България г-н Румен Радев във връзка с провеждането на предстоящите парламентарни избори в условията на пандемия.


Партия "Възраждане" ще бъде представена в срещата от д-р Костадин Костадинов - председател, Цончо Ганев - зам. председател и инж. Николай Дренчев - организационен секретар на Възраждане. Брифинг за журналистите пред президентството, по въпроси свързани със срещата д-р Костадин Костадинов - председателят на "Възраждане" ще даде след консултациите.


Ето, че въпреки прогнозите на пишман социолозите, платени от управляващите, президентът на Българско ще се срещне с най-сериозната националистическа сила - Полтическа партия "Възраждане". Явно, екипът на г-н Румен Радев е наясно с реалната тежест на организацията на д-р Костадин Костадинов и ще се вслуша в гласа й.


Екипите на е-вестниците РодинаБг.ком и националистБг.ком благодарят на пресцентъра на "Възраждане" за оповестената информация.

Димитър КУНЕВ- Български и Словянски
гл. редактор на РодинаБг.ком и националистБг.ком

09 януари, 2021
Потребител:


Коментар: