Прегледи: 916 - Коментари: 0
ЗАЩО РУСКАТА ВАКСИНА Е ОТЛИЧНА И Е ПЪРВАТА

ЗАЩО РУСКАТА ВАКСИНА Е ОТЛИЧНА И Е ПЪРВАТА ЗАЩО РУСКАТА ВАКСИНА Е ОТЛИЧНА И Е ПЪРВАТА

Както в журналистиката, така и в науката трябват поне 3 независими източника, за да се потвърди верността на фактите, на истината.

Що се отнася до първата и втората руски ваксини срещу Ковид-19, имаше много спорове дали те са проверени за странични рискови последствия, за това, че не са изследвани достатъчно хора и е минало малко време. Оказва се обаче, че има 3 /три/ независими един от друг източника, които потвърждават безапелационно отличните и безвредни качества на първата, а вече и на втората руски ваксини, създадени в Новосибирск /това е третият по големина град в Русия/ и в Санкт-Петербург:

1.Твърденията на ФАЩ-президента Доналд Тръмп, че руснаците са шпионирали американски изследвания и така са направили ваксината.

2.Твърденията на японски фармацевти, че руснаците са шпионирали японски изследвания и така са получили ваксината.

3.Покупката от държавата Израел на 200 000 руски ваксини, те евреите знаят, че начело на екипа, създал ваксината, е руски евреин, това им е гарантирано ефективно явно лично от него, а и от техни израелски изчисления, наблюдения и изследвания.

Всъщност, в кръга на сериозната шега, има "четвърти източник" - наши доморасли "експерти" медици и фармацевти, също "коментираха" смехотворните твърдения на ЕС, че такава и всякаква ваксина трябва да прамине през многогодишни или поне неколкогодишни изпитания, за да е доказано ефективна и безопасна. Лисицата не могла да стигне лозето и изпискала, че е кисело-зелено.

Тук – при Тръмп и японските фармацевти е ясно – щом твърдят, че Русия е откраднала техни изследвания, копирала е тяхна наука, значи тяхната наука е точна. Ама като японците и ФАЩ-ите имат хубава наука, значи самата ваксина е хубава, да кажа на научен език – гарантирана за медицинско прилагане. Всъщност никакви кражби на технологии не е имало, просто Тръмп и японците търсят смешен начин да се оправдаят, че са изостанали в световното съревнование с руската фармацевтика - като наука и хуманизъм към народите си.

А евреинът от Новосибирск изобщо не се интересува от шантавиите на чужденци и така вече се ваксинират руси и евреи. Така от Китай, Индия, редица страни от Азия, Африка, Америките закупуват милиарди количества руска ваксина - вече за над $ 19 млрд, закупените ваксини се увеличават в геометрична прогресия. Така е редно българското правителство, респективно българското Министерство на здравеопазването да закупи необходимото количество руска ваксина, та да го приложи поне на рискови групи – хора над 65 г, на болни от диабет, белодробни заболявания, хепатити, сърдечни, бъбречни – изобщо на пациенти, предразположени към коварната зараза, първата голяма пандемия на 21 век.

Ако нашите отговорни медици, министерстващи и правителство се ослушват със свали-гащи позиция към Запада, пострадалите от болестта имат 100 % право да ги съдят за убийство, трайна или временна нероботоспособност или здравен статус.

На снимките: Москва Сити и щастлива руска майка

Димитър КУНЕВ – Български и СлОвянски
24.09.2020

Потребител:


Коментар: