Прегледи: 2260 - Коментари: 0
3 МАРТ – жалък опит за русофобия

3 МАРТ – жалък опит за русофобия

Вчера по БНТ имаше предаване "История.Бг", което аз и нормалните българи прочетохме "Русофобия.Бг".

Всичките професори, доценти и главни асистенти, вкл от Софийския университет се надпреваха да изказват упреци и долни /не/исторически "аргументи и факти", че Русия е нашият основен исторически враг, а нито един не издума простичката истина:

Русия е нашата освободителка.

Нито Англия, Австро-Унгария, Франция, несъществуващите тогава Финландия, Украйна са си мръднали и кутрето за Освобождението, дори за Независимостта на родното ни Отечеството. А от американското посолство на Козяк в София пратиха "съгледвачи" в доста градове, особено на връх Шипка, за да заснемат, докладват, а после да пречат на тези хора да се издигат навсякъде в българските институции и дори в частния бизнес.

Примерно, във Варна, където бях традиционно на Руския паметник в края на Алеята на възрожденците в Морската градина, имаше двама "наблюдатели" от Отворено /чети: Отровно/ общество, следяха за всеки, който разговаря с Генералния консул на Русия във Варна и с двама сътрудници на руското консулство. Това е то демокрацията, която вече почти всеки нормален и мислещ българин разчита като антибългарска диктатура – либералстваща и соросоидна.

Още нещо – лъжата за руските загуби на Балканския фронт за 1877/78 г. Соросоидите твърдят, че били само 15 500 през цялото протежение на военните действия. Само пред Плевен загиналите са над 25 000, като е ясно, че не повече от 2 000 са румънци. А само в сраженията при Шейново и в равнината пред Шипка загиват още над 10 000 руски войници. Реално загиналите руснаци в България са близо 66 000. Не 200 000, наистина, но не и "соросоидните" 15 000. Това са лъжите на Козяк и реалните ни днешни поробители – ФАЩ и западноевропейските банки и корпорации.

Грозна гледка имаше и във Варна – почти същото време шествието прекара и пред паметника на украинците /тогава, през 1877/78 г/ изобщо не е имало и помен от украинци и Украйна, която е наричана Малорусия и всеки се е смятал за русин/, колкото и пред Руския паметник. Както и да е, имаше и тържество пред Паметника на братушките.

Във Варна обиколих няколко централни булеварда, големи блокове в кварталите, имаше по едно тук-таме българско знаме, средно по ПОЛОВИН на осеметажни блокове с по 8 входа. Ами щом централната цел на Българско била да "влезем в Европа", а не да има богата и свободна Родина, какво да искаме от обикновените българи, които живеят в най-бедната държава в Европейския, чети: Еврогейския съюз.

Честит Национален празник, българи! Да живее Русия, да живее Българско!

Без Русия нямаше, няма и няма да има България.

Димитър Кунев – Български и Словянски
Потребител:


Коментар: