Прегледи: 3217 - Коментари: 3
12 години NationalistBg.kom

12 години NationalistBg.kom 12 години NationalistBg.kom

NationalistBg.com -12 г цитадела на Свободното слово

Спомняме си този мразовит ден - 29 февруари през 2008 г, когато създадохме нашия е-вестник.

Днес си честитим Рождения, 12-ти ден, т.е. 4-ти!, защото празнуваме по принцип само през високосна година. Това е знак свише, защото самата журналистика в двойното издание - РодинаБг.ком и NationalstBg.kom – е необикновена. Тя е болка-борба за Българското, за вдъхновение, възхвала, почит преклонение пред предишните и днешни герои на Отечеството.

Днес благодарим на всички, писали в е-вестника: Пламен Савов, Иван Тодоров - Доктора, Светлин Великов, Светлозар Нейков, Данаил Димитров, Йордан Йорданов, Звездоброец, Милен Миланов, Димитрина Данаилова, Огнян Жеков, Богдан Млъчков, Радостина Калоянова, Владимир Антонов, Росица Василева - редактор, Ала Гигова, Добрин Иванов, арх Николай Ненов - зам.-главен редактор, Александър Атанасов - редактор, Юлия Кунева, д-р Ивайло Бояджиев – лека му пръст. Те ни бяха съмишленици и без тях изданието щеше да е без свежите и истински сокове на живота.

Чист и силен Български език, родна и неповторима самобитност, почтеност към истината, непримиримост към предатели и врагове български бе и ще е единственият неподкупен глашатай на правдата Българска – това са РодинаБг.ком и NationalistBg.kom. Битката за народа и за чистите му водачи си остава наша задача № 1.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НАЙ-БЪЛГАРСКАТА НАРОДНА ТРИБУНА!

Потребител:


Коментар:

1. Потребител: Познат на г-н Кунев     Дата: 2020-03-03 21:49:59    
Всичко е много хубаво написано,но не виждам да се отблагодарим на г-н Кунев,тоз родолюбец дори и по най-скромния начин да направим такъв малък коментар.Виждам само сухи статистики колко хора са прочели статията,но не виждам това да е достигнало до сърцата им чрез някакъв дори и несмислен коментар.Да си жив и здрав г-н Кунев и дано не отстъпваш от своите принципи,идеологи и рай-вече патриотизма който мисля си че отсъства от част от тия които четат списваното от теб.Да е честит юбилея - годишнината на този информационен сайт.

2. Потребител: Петьо     Дата: 2020-03-03 22:01:27    
Г-н Кунев казва истината. Четете сайта му.

3. Потребител: арх.Ненов Зам.гл.редактор     Дата: 2020-03-21 09:16:19    
Да ни е честит Рожденият Ден !Нека оттук нататък , Редакционата ни колегия бележи нови върхове в информирането на Българският Народ , ведно с Гл.Редактор на изданието Ни г-н Димитър КУНЕВ.Нека сме непримирими към неправдите и лъжата с която ни заливат ...знаете Кои !Нека да показваме все така самоотвержено недъзите на обществото ни ," да си казваме кривиците" , и да вървим напред като общество и Народ в нашата хилядолетна История !Амин!