Прегледи: 3860 - Коментари: 4
ВАРНА: БСП си свали гащите на ГЕРБ

ВАРНА: БСП си свали гащите на ГЕРБ ВАРНА: БСП си свали гащите на ГЕРБ

НА БЕДНИЯ български народ става все по-ясно, че ГЕРБ в задното си лице Бойко Борисов и БСП в същата роля лице Корнелия Нинова разиграват политически порно театър.

Как го е казал Спасителят: "По делата ще ги познаете!" УЖ СЕ КАРАТ, уж се ядат, а зад завесите сядат на масата с обилни питиета и мезета и си ГО подават, става въпрос за кормилото на властта. Вчера на тържественото, първо и най-най-важно Заседание на новоизбрания Общински съвет на община Варна цялата група общински съветници от БСП гласува в полза на кандидата на ГЕРБ г-н Тодор Иванов Балабанов.

В същото време, когато /Бел.РодБг: само за пред хората, мили българи/ Нинова вдигаше в Народното събрание врява до Бога и над него, че кандидатурата на г-н Иван Гешев е кошия с един кон, варненските социалисти /колко са социалисти ние си знаем/, със ЗНАКОВИ, уж е таен изборът, /сгънати на 4 бюлетини - всички останали 42 бюлетини, пуснати от общински съветници, бяха нормално сгънати на 2 в непрозрачните бели пликове/ нашите градски леви избраници подкрепиха за нов/стар Председател на Общинския съвет гербаджията Балабанов. Още един знак за смъкнатите соцгащи беше политическият флирт на председателката на групата на социалистите д-р Анелия Клисарова с НЕгласния шеф /в сянка и без/ на съвета д-р Янко Станев. Пред очите на цялата Пленарна зала, т.е пред 300 чифта очи лекарката слезе от 10-ия ред на залата, седна на първия ред до колегата си Станев и започна да му прави мили очи, т.е политически пазарлллллллллъци.

Поне да не беше пред всички, г-жо социалистке. За какво беше пазарлъкът, неизказан гласно, разбира се, - дали за 1-2 шефа на комисии, за по 2-3 задгранични командировки не само на гербери, но и на социалисти–съветници - /средно една такава командировка е с по 2-3 хилядарки лично придобиване/ е без значение.

Важното е, че уж непримиримите на далаверите на ГЕРБ ужлеви се подложиха безсрамно на днешните управляващи. А низвергнатите от Корнелия местни, законно избрани лидери на БСП Борислав Гуцанов и Апостол Димитров си заминаха, със зачервени лица заради политическата проституция.

Слава Богу, че Костадин Костадинов от Възраждане издигна алтернативна кандидатура, че освен 39 гласа за Балабанов имаше 6 бюлетини "Не подкрепям никого", 4 за Възраждане и 1 празна /общо 50, един съветник отсъстваше/. Варненци отново са излъгани, защото, колкото и мръсна и "гъвкава" дейност да е политиката, и в мръсотията има някаква поне за пред хората граница.

А май че заради наведената срамно позиция на БСП новият/стар кмет от ГЕРБ г-н Иван Портних насмешливо заяви: "Ние ще изграждаме мостове, а не стени!"

И така обществените поръчки, приходите и разходите ще потъват в синьо-червено-ДПС мъгла.

Димитър КУНЕВ – Български и Словянски

На снимките на арх Николай Ненов - зам.-гл. редактор на РодинаБг.ком:

Горната: зад областния на трибуната: невисоката руса женица е проф Клисарова

Долната: Зад Варненския и Великопреславски митрополит Йоан е кметът Портних с гердана
Потребител:


Коментар:

1. Потребител: муспи     Дата: 2019-11-13 01:25:03    
Още не се е образувал Съветски Съюз, провеждат се избори, и ЦК провежда съвещание във връзка с тези избори. Пръв взема думата на четвърт азербайджано-тюрк Ленин, анализира политическата обстановка и настоява, да се работи упорито с работническите яйчеки. После се изказва оратора на партията Троцки, чистокръвен азербайджано-тюрк. Той препоръчва, да се засили разяснителната работа в работническите колективи. След него взема думата също азербайджано-тюрк, Зиновеев, и поставя ребром въпроса - засилване на агитацията в редиците на работниците... Накрая стават в добро настроение и тръгват да си ходят. Някой се провикнал - а ти товарищ Сталин нищо не каза? - Какво да кажа, аз мисля че това с работниците е губеж на време. - Как! Те са нашата опора в класовата борба, че какво тогава? - Важно е кой брои бюлетините.
Сталин е бащата на Демокрацията - и Народната и Буржоазната, те не са различни, както буржоазия и народ е едно и също. Преди него Волтер е казал: - Аз напълно не съм съгласен с това което казваш, но съм готов живота си да дам да го кажеш, - явно е гледал, че и съзерцавал миражи. Чърчил приглася: - Демокрацията има много недостатъци, но по добро не е измислено. И той се ръководи от формата на мисълта, която има за главна цел, установена от невидимия тартор на света, да се нагодиш в преходния момент, пък после, ще видим и ще се борим. Достатъчно е да се спомене че Демокрация е гръцка дума, за да си отиде всичко в боклука. Не е имало древна Гърция, Велика култура - всичко това е откраднато от други и приписано на крадливо и лукаво племе от африкански произход, заселило се в Пелопонес, в тракийски земи. Тарикатлъкът е направен от нова, след ренесансова Европа, за да се скрие нещо нежелано за азербайджано-тюркския хибрид, угоил се в завладяната Европа, после и в Америка, провел Октомврийската революция, устроил две войни в които избил 59 милиона руснаци и 20 милиона германци, а по комунистическите лагери отделен, мирен урожай. Последното кефене на хибрида е ЕС, и на фона на изчезването на бялата раса, нашия геноцид блести с особена сила. Защо, - това ще е тема на бъдещето, когато нашето проклятие се развилнее.

2. Потребител: Бай Марин     Дата: 2019-11-13 08:40:29    
Ко да кажи чиляк ?! Нищо старо не е забравено ..и нищо ново не е научено!Затова ПРИЗЕМЯВАНЕ , СНИШАВАНЕ , ПРЕКЛОНЕНА ГЛАВИЦА и т.н.

3. Потребител: муспи     Дата: 2020-02-25 20:50:16    
Аз съм ромче - ци$анче не е изгодно.
В край свободен аз живея - и,
Станах цар на страна просташка -
Където туземците завиждат,
На моите Ромски трудови Пособия.
Но всеки етнос дава колко може,
Че аз съм на върха като ариец -
Моя дядо е индиец, а баба ми
Гъркиня - дядо африканец.
Народът ме обича и със право.
Ми аз съм не само спортен ром -
Футбол, карате, - но и с дар слово.
Да, обичам да се фукам - мое право!
Обичам тези планини със зеле
И китните катуни между тях -
Ромче да се наричам,
Първа радост е за мене!


4. Потребител: Админ     Дата: 2020-03-18 14:32:17    
Ние не трием коментари, но не приемаме позицията на постинг № 3.