Прегледи: 5981 - Коментари: 4
КОГАТО ПРАВОТО СЕ ПРЕВЪРНЕ В БЕЗПРАВИЕ, СЪПРОТИВАТА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА

КОГАТО ПРАВОТО СЕ ПРЕВЪРНЕ В БЕЗПРАВИЕ, СЪПРОТИВАТА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА КОГАТО ПРАВОТО СЕ ПРЕВЪРНЕ В БЕЗПРАВИЕ, СЪПРОТИВАТА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА


Днес от 11,00 пред Съдебна палата - София се проведе протестен митинг на Политическа партия АТАКА по повод несправедливото освобождаване на убиеца Джок Полфрийман от съдия Калин Калпакчиев.

Лидерът на националистите - Волен Сидеров - изтъкна пред хилядите членове и симпатизанти гибелната роля на антибългарските либерални НПО-та като Хелзинкския комитет, които носят основната отговорност за липсата на правосъдие в многострадалното ни отечество. Националист номер 1 припомни как само преди няколко години антибългарското кривосъдие пусна на свобода изрод, зверски изнасилил и заклал възрастна жена.

Волен Сидеров обяви пред медиите своето влизане в кметската надпревара за София с два основни приоритета:
1.Борба с гей парада
2.Пренасочване на повече бюджетни средства към по-бедните квартали за сметка на централната част.

По отношение на основната тема на протеста, патриотите включили се в него поискаха оставката на съдия Калпакчиев и се обединиха около мотото:

"КОГАТО ПРАВОТО СЕ ПРЕВЪРНЕ В БЕЗПРАВИЕ, СЪПРОТИВАТА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА."

Автор и снимки от мястото на събитието:

Александър Атанасов - Варна
Потребител:


Коментар:

1. Потребител: Стоян     Дата: 2019-09-24 22:11:47    
Браво на Волен!

2. Потребител: муспи     Дата: 2019-11-08 20:25:23    
Азербайджан моли българския народ да си спомни за правата на азербайджанския. Знаете, тез които всеки ги знае, произхождат от азербайджано-узбекистано-тюркска плът, и ние като техни отци копнеем за територията между Дунава и Беломорието и от Вардара до Черноморието. Обръщаме се директно към народа, макар да знаем че Премиера ББ не е никакъв проблем за това наше законно искане, но се опасяваме при евентуално прескачане на народните права, да не му устрои този азиатски български народец - импечмънт?

3. Потребител: муспи     Дата: 2020-12-10 21:31:52    
Целия Плац - от хоризонт до хоризонт беше покрит с хора, - става въпрос - какво видях когато бях в кома и отначало витаех над леглото и наблюдавах сестрите и докторката, я после се озовах на този Плац. Колкото и невероятно да изглежда за свикналите на ред и пространство, на Плаца имаше две Врати, инкрустирани просто върху нищото, а и между тях беше осезателно Нищо? На едната пишеше на иврит - Рай, а на другата нямаше надпис, - всички естествено напираха към Рая. В такива работи протакането дразнеше човешкия Дух - разбраше се от самосебе
си че човеците са с Дух? Така мислеха всичките, - поредния урожай от Мароко до Мексико и от Азербайджан до Южна Африка, включваща естествено и нас - в последните векове като Азербайджано-Тюрки. В Нищото се появи Ангел с необикновена хубост - разкошни рога и копита, и - не е халюцинация - цици! Пипнах ги - истински! - Леди и джентълмени - каза с лъчезарна усмивка божия ангел, - вече отлагане няма да има, и кой където иска. - Народът се люшна към вратата Рай, а ангела с характерната си усмивка кимна към другата врата, от където заизлизаха от предишния урожай, с джобове натъпкани с Пособия, а и много носеха пълни найлонови торбички! Целия плац се юрна към тази врата, помете я и се свлече в образувалата се дупка - Пропаст с чудовищтни размери. Спускането беше приятно, танц без гравитация и доста усмихнати ангели. На един хванах циците - кеф, а той ми пое най важното. - Ти кой си? - каза благо, Аз съм който съм? - И аз съм който трябва, и ние сме работници. - Така така, урожай високий. Не изглеждаш много добре, - каза, като ми пусна тай важното. - Идвам след маратон, в свта, този, временно пространствения, трябва време за възтановяване, казах усмихнат до предел, защото заподозирах нещо лошо? - И в този фъкан свят ти какво направи по унищожаването на България?! Тя си стои, и сега се изпраща нова генерация избрани, дано се сетят за какво. - Разрешете да доложа? - Доложи, разрешавам.
- Тези гадни българи, имат спусната от Оня информация, че страданията са Врата за излизане.
- А ти защо си мислиш че има такава Врата, след като тя е илюзорна - невидима, Нищо в Празно?!
- Щом Вие питате, ще отговоря. Кое какво е ние избраните вземаме на въоръжение от тях. Те вярват в такава врата и ние, Псетата и Прасетата на Този Който е, и ние по закона на Светия Паразитизъм, приемаме тяхната изгъзица, за да съществуваме.
- Кой ти каза че съществуваш чрез тях, да не би да си ял от Онова дърво!
- Позволете да Ви напомня, Паразитизма е от Този който е.

4. Потребител: Админ     Дата: 2021-02-19 07:14:22    
Ние не трием коментари, но не приемаме ксенофобската позиция на постинг № 3.