Прегледи: 4988 - Коментари: 0
МИХАЛКОВ: "ОСКАР"-ите са вече политическа помия

МИХАЛКОВ: "ОСКАР"-ите са вече политическа помия

От самото създаване на е-вестниците РодинаБг.ком и nationalistBg.com оповестихме, че журито на "Оскар"-ите е придатък на еврейския фашизъм – ционизма.

В центъра на тези филми няма реална житейска и художествена истина, а евтини и вече лесно разгадаеми политически послания. Това се вижда още от ролята на артистите – отрицателните герои са руснаци, изобщо словяни, примерно сърби, италианци, араби, китайци – все политически противници на режима на ФАЩ.

Винаги във всеки филм има "сценка", в която "между другото" се иронизира Русия, Толстой или Достоевски, а победителите са обикновено негри, може да не са от Алабама, ама пък са във всички случаи благородни. При все че престъпността сред черното население на Америка е 2,5 пъти по-висока, отколкото при бялото.

Не естетическите и идейните качества на филма, а /почти/ единствено угодните на конюнктурната американска античовешка и антиприродна политика решават #КОЙ# да получи "Оскар", което е и центърът на долната статия от kino.mirtesen.ru:

Световно признатият руски режисьор Никита Михалков принизи ФАЩ-наградата "Оскар".

Михалков заяви, че премията "Оскар" в последно време стана твърде тясно свързана с политиката. По неговото мнение призът е загубил своите ценности.

Режисьорът каза, че в последните години премията има "твърде мъничко отношение към изкуството. За съжаление, решението за номинациите и получаването на "Оскар" се взема не за художественото качество на филма, а в съответствие с текущата политическа ситуация" – отбеляза той.

Режисьорът също изрази мнение, че за получаването на "Оскар" във филма е задължително наличието на "еднополова любов", "примитивно-необоснована толерантност", а също и "едностранен и примитивен мултикултурализъм" и добави, че световните кинофестивали станаха "твърде зависими от международната конюнктура". /БелРодБг – Към задължителните неолиберални антиприродни извратености ще добавим и наглата феминизация на темите./

Самият Никита Михалков е лауреат на премията "Оскар" през 1995 г за филма "Уморени от слънцето" в категорията "Най-добър филм на чужд език". През 2008 г той бе номиниран за приза в същата категория за филма "12".

Тъй че руснакът има пълното морално и естетическо основание да оценява със слаб /2,00/ манипулативната "премия" [чети: П/ре/ОМИЯ] "Оскар".

Превод: Димитър КУНЕВ – Български и Словянски
Потребител:


Коментар: