Прегледи: 7168 - Коментари: 1
НЕКА ОСТАНЕМ В ОТБОРА НА "ЛОШИТЕ", БЪДЕЩЕТО Е НАШЕ

НЕКА ОСТАНЕМ В ОТБОРА НА "ЛОШИТЕ", БЪДЕЩЕТО Е НАШЕ

ЕВРОМАЧЪТ БЕШЕ ЦИРК, НО АТАКА ИГРА СЪС СТИЛ

На третия ден след Българския вот за народни представители в Европейския парламент излязоха и окончателните резултати, въз основа на стопроцентова обработка на изборните протоколи.

ПП АТАКА получава 1.1 % избирателна подкрепа, което до голяма степен бе очаквано, с оглед на традиционното представяне на партията в този вид избор, както и заради безпрецедентната ниска избирателна активност под 30 %. Някои играчи в този своеобразен мач се обявиха за победители, но победата с чиста съвест можем да я наречем служебна. Това е като да бягаш сам и като стигнеш финала да се радваш, че си първи.

Политическа партия АТАКА няма да излъчи свой представител в Европарламента, но автентичните български патриоти направиха специфична кампания със собствен стил, която въпреки че не успя да сработи в краткото технологично време от нейното начало – до самия избор, тя определено има перспектива в дългосрочен план. Истинските български родолюбци бяха единствените, които издигнаха листа, изцяло предложена и подредена от българския народ. Крайно време е в политиката да влязат нови лица, необременени и несвързани с номенклатурата, която вече 30 г буквално подарява държавата и живота ни на чужди концесионери.

За съжаление обаче ние много трудно приемаме новото. Водачът на листата на АТАКА, носителят на капитанската лента на този горд български отбор – доц. Георги Димов от снимката бе млад и способен човек, неподвластен на каквито и да са партийни или корпоративни зависимости, но за съжаление той разполагаше с изключително кратко време, за да се докаже и на практика да бъде разпознат като безспорно ново лице в българската и европейската политика.

Това е реалността, която ние сме длъжни пред майка България да приемем хладнокръвно и с достойнство. Все пак гласувахме за Европарламент, а това е клуб на "добрите", в които всички "лоши" и невъзпитани момчета, борещи се да променят правилата в полза на народите, се клеймят и громят. Ето как доцент Георги Димов пое капитанството в отбора на "лошите". Младият историк бе наказан, за това, че беше докрай верен на себе си. "Добрите" избиратели отредиха на този отбор едно от последните места, защото те не можаха да простят на младия доцент три смъртни гряха, които го превърнаха в един от най-големите "злодеи":

1.Водачът на тази листа не закупи нито един апартамент, тераса или къща за гости на преференциална цена в пъти по-ниска от пазарната.
2.Доцент Димов по време на цялата си кампания не продаде нито един паспорт на бесарабски родолюбец – копнеещ да се нарече Българин.
3.Независимият кандидат за евродепутат подкрепен от ПП АТАКА не нарече нито едно българско дете с увреждания "уж болно".


Тези три "Злодеяния" отредиха именно това място на отбора на АТАКА в този служебно спечелен мач. Точно заради това си заслужава да се остане в него, защото стилът и класата в играта на "Лошите" рано или късно ще даде своя истински резултат. То и в Светото писание е казано по категоричен и недвусмислен начин: "Последните ще станат първи."

Ако човек се уповава на Вярата, той няма как да сгреши.

Александър Атанасов - Варна
Потребител:


Коментар:

1. Потребител: Тони     Дата: 2019-05-29 19:40:53    
Така става с талантливите хора но има божия справедливост