Прегледи: 11832 - Коментари: 0
Пленен алкололик-наркоман укровоин предаде цялата укрочета

Пленен алкололик-наркоман укровоин предаде цялата укрочета

ТРЯБВА да ви кажа, скъпи читатели, че украинските войници се разделят категорично на 2 групи:

1.Промитомозъчни фанатици, които са готови с голи ръце и още по-оголени умове да колят "москали", т.е руснаци.
2.Абсолютно нежелаещи да ходят на фронта в Донбас и абсолютно готови при първа възможност да бъдат пленени от опълченците, да добавя, че познавам трима ученици украинци, иначе "големи укропатриоти", който учат във варненско училище и са се скрили от мобилизация.

Но и двата вида войни са еднакво безполезни, пред вид 4-те убийствени котли, в които попадна "славната укроармия", където загубиха над 8 000 убити, двойно повече нелеко ранени и един полк пленени:

21.01.2019

Плененият АТОшник /Бел.РодБг: Участник в "Антитерористичната" операция в Донбас/ издаде командването с парцалите

Военните от Донецката народна република /ДНР/ взеха в плен военнослужещ от Украинската армия /ВСУ/, който се е приближил към позицията на опълченците в сътояние на алкохолно+наркотично опиянение. Задържаният АТОшник е разказал за подготовката от Киев на широкомащабно настъпление, при това са се потвърдили най-страшните опасения на командването на ДНР, което предполагаше, че ВСУ ще използват долни терористични методи.

"Боецът потвърди нашите опасения за намеренията на украинското окупационно командване на проведе терористичен акт с употреба на бойни отровни вещества /БОВ/" – заяви представителят на отбранителното ведомство на народната република Даниил Безсонов. Да напомним, че по-рано представителите на ОБСЕ /евронаблюдателите/ заявиха за подготовка на диверсия от ВСУ, които са минирали шлюзите на Мироновския язовир.

В случай на взривяване, отбелязаха от ЛНР /Луганската народна република/, могат да бъдат наводнени селищана Троицкое, Калиново, Ирмино и град Първоммайск.

От: главноесегодня.ру

Превод: Димитър КУНЕВ – Български и Словянски
Потребител:


Коментар: