Прегледи: 14940 - Коментари: 1
Европейски, т.е антибългарски съдии свръхощетиха Славия и Лудогорец

Европейски, т.е антибългарски съдии свръхощетиха Славия и Лудогорец Европейски, т.е антибългарски съдии свръхощетиха Славия и Лудогорец

НАЛИ бяхме /повечето/ българите за европейската справедливост и равноценностни принципи?

Всъщност Европата, която 5 века е убивала, грабела, лъгала и развращавала света, винаги е обличала кървавите си престъпления в одеждата на благородни стойности, но на практика е действала себично и почти винаги жестоко. Тазседмичните футболни срещи на шампиона на Българско Лудогорец от Разград и столичната Славия доказаха, че за Запада ние българите сме полухора /немски: "untermenschen"/, подчовеци, както немците са наричали всички словяни, вкл нас българите.

Всъщност подчовеците са най-вече англосаксите, не като физически и интелектуални качества, а като морал в Африка, Азия, Америка, дори в съседните Ирландия, Шотландия и Уелс – отвскякъде са грабели и дори са превръщали човеците в роби. В мача на унгарския МОЛ Види /бившият Видеотон/ австрийският съдия беше антибългарин "пар екселанс". Измислен червен картон, всички спорни отсъждания в полза на унгарците, а самият гол на унгарския отбор бе отбелязан след нарушение срещу състезател на Лудогорец. От няколко хилядите футболни срещи, които съм наблодавал, само в 1 – 2 съм виждал по-несправедливо съдийство. Ама то си е такова "европейското" справедливо.

Италианецът съдия на мача на Славия бе по-рафиниран. Фал срещу български защитник, след което му бе отнета топката и стана гол, незачетена дузпа /след удар в ръката на хърватин, като топката летеше в посока на хърватската врата/, свирена дузпа за Хайдук при топка, която не летеше към вратата на Славия, като топката не промени посоката си и нямаше състезател на гостите. При картоните, като изключим един неотсъден жълт за бурен протест на бял нападател, имаше неотсъдени поне 4 срещу хървати, в два случая при опасна контраатака на Славия. Изобщо италианският рефер "преценяваше" как фино, чети: подло - да помогне на католическия отбор. Пиша "католически" съзнателно, защото в слабата, около 300-членна агитка на гостите се развяваше флага на Ватикана, което е недопустимо според правилата на УЕФА за политически и религиозни знаци, "европейска" впрочем футболна централа с превес на "западноевропейски" началници.

Е, като сме по-стара членка от Хърватска, защо нямаме никаква полза, а само футболна вреда от проклетото ни членство в Европейския "съюз", чети: колониален грабител.

Димитър КУНЕВ – Български и Словянски

На горната снимка е публиката на Славия, над 12 000 в препълнения сектор А и част от сектор Б на националния стадион "Васил Левски", въпреки селските приказка на мегдана за един "файтон" хора.
Потребител:


Коментар:

1. Потребител: ДИМИТЪР     Дата: 2018-08-06 21:03:30    
Перфектен коментар на Димитър КУНЕВ за събитието.Никакъв шанс,как по друг начин да свири.. на католическия отбор-Ватикана./ами инквизицията/Да не забравяме. Най добрите рицари в средновековието са ХЪРВАТИТЕ.-ЗАЩО.Поздрави.