Прегледи: 9022 - Коментари: 1
ЗАЩО западните медии изкривяват истината за Русия

ЗАЩО западните медии изкривяват истината за Русия

На картинката от РИА Новости: Стига лъжи

Разминаването на великолепната организация на Световното първенство в Русия и богатството и модерността на руските градове накара дори английският Гардиън и немската Дойче Веле да признаят, че западните медии са лъгали за руската действителност.

Нито бедност, нито озлобени и в сиво облечени хора, нито глад и тирания – напротив, дружелюбни и отзивчиви хора, вкл нежни и красиви рускини /което впрочем най-силно е впечатлило около 2,8 мил гости на Мондиала, по официални данни на ФИФА/, пребогати магазини, при това не само в Москва и Санкт-Петербург, а и в Казан, Сочи, Екатеринбург, Калининград, Нижни Новгород, Ростов на Дон, Самара, Волгоград и Саранск. Впрочем Саранск, "градът на Депардьо", уж "глуха руска провинция" се оказа най-гостоприемен, поне според стотината хиляди чужди запалянковци.

Сега над 2,5 мил чужденци, при това не от Сърбия, Иран, Бразилия, Аржентина, Колумбия, Перу и Мексико, чиито медии и граждани са наясно с високия стандарт на руснаците, а от страните, където първа цел на медиите е да се промият мозъците на поданиците с антируски лъжи. Дори Джани Инфантино, президентът на ФИФА, освен че призна руския шампионат за най-добрия в света като организация, специално се спря на дружелюбието на руснаците и прекрасните условия за футболисти, деятели и гости от целия свят.

Вместо мечки с балалайки и танкове, вместо озъбени милиционери и дебнещи агенти /както е в ционистките филми на Холивуд, чиято първа цел е да се охрачи Русия/, всички се наслаждаваха на ред, чистота, вкусна и разнообразна храна, уникално удобен и бърз превоз със самолети, влакове, коли, метро, градски транспорт. А облечените с вкус руснаци, особено рускините, изумиха най-силно германци, французи, англичани, датчани, шведи, швейцарци, испанци и португалци.

Това прекрасно руско лято е незабравимо и западните медии ще имат непреодолимия проблем да продължат с преопашатите си лъжи.

Димитър КУНЕВ – Български и Словянски
Потребител:


Коментар:

1. Потребител: Михаил     Дата: 2018-07-25 21:11:46    
Така е ...чудесен футболен празник и организация,но западните помияри пак стъкмиха долна лъжа че заради това първенство руснаците били обеднели и били им вдигнали пенсионната възраст